Здравей Гост

за неаспектираните мажорно планети в натала и транзитите им /ПИЛИГРИМ НА ПЛАНЕТИ

• 166 Отговора
  • 21862 Прегледи
    :blink: Дивна, тази картина твоя ли е - много е красива. Но, навява тъга.

*

Divna

Аз нали цял живот все "идеалната" любов търсех ... та накрая като се уверих, че и тя не съществува взех да я рисувам. Това е моето "Лебедово езеро". Почиват си "девойките" и те като мене в момента  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Аз нали цял живот все "идеалната" любов търсех ... та накрая като се уверих, че и тя не съществува взех да я рисувам. Това е моето "Лебедово езеро". Почиват си "девойките" и те като мене в момента  ;)

имам предложение да направиш аватара си ,като подпис ,за да е по-голяма и да можем да и се радваме.. наистина от нея струй любов и умиление. а тоновете на любовта ги улавям в среднощното небе на подбраните цветове... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
 На мен Сатурн ми е слабо аспектиран, а е най- високо поставен. Все ми се ще да съм по- упорита и организирана.

*

Divna

Mersi Daisyline!

Сега гледам Боби Цанков при Венета. Повтарят предаването. Има тръпчинка на брадата. Да не е някаква Везна на АС или да има Венера там?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

имам предложение да направиш аватара си ,като подпис ,за да е по-голяма и да можем да и се радваме.. наистина от нея струй любов и умиление. а тоновете на любовта ги улавям в среднощното небе на подбраните цветове... :blink:

Mersi Maraya! Xaresvam na4ina pokoiito si se izkazala - poeti4en e.
Ne mi se iska da akcentiram varhu li4noto si tvor4estvoto tuk vav foruma. Ako jelae6 da vidi6 kartinata v goliam razmer, moga da ti q izpratq, ve4e sym go pravila.

*

Марая

• 28287

Mersi Maraya! Xaresvam na4ina pokoiito si se izkazala - poeti4en e.
Ne mi se iska da akcentiram varhu li4noto si tvor4estvoto tuk vav foruma. Ako jelae6 da vidi6 kartinata v goliam razmer, moga da ti q izpratq, ve4e sym go pravila.

ще бъда благодарна и задължена! ужасно много обичам изкуството.къщите и офиса ми са картинни галерий и го по много-абее кО дЪ ти разправям :-[ неаспектиран юпитер! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

UnaDonna

Гледам сега картата на един познат - Слънце, Венера и Меркурий са в опозиция на Плутон /Овен-Везни/. Неаспектиран Марс в Риби.
На този човек детството му никак не е било добро /развод на родители, доведени брат и сестра, бедност, честа смяна на местожителството/.
Но сега е много добре финансово, бизнеса му се развива много добре. Лично аз му се възхищавам, затова, че всичко е постигнал сам, въпреки че е противоречива личност.
Любовният му живот е доста интензивен, но и не е много щастлив и вината затова си е негова.
Агресивен е, но не физически, а вербално. И в същото време много се раздава за приятелите си.

*

Марая

• 28287

а на мен ми прилича на заспиващо цвете :blink:. ей ,колко различно виждат очите и колко различно мерка се изказва ,изпращайки сигнали до мозъка....
всичко е въпрос на настроение и емоция :wub:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Дивна, прати ми я и на мен, моля, има много особено излъчване, искам да я усетя.
selesta7@yahoo.com

*

Mia21

• 2502
Оказва се,че доста от нас сме с неаспектиран Юпитер.Моят също е такъв,намира се в 11-ти,в Телец и съвпада с ЮЛВ.Действа ли,не действа ли,не мога да определя,нито дали е малефик или бенефик...

*

Марая

• 28287
Оказва се,че доста от нас сме с неаспектиран Юпитер.Моят също е такъв,намира се в 11-ти,в Телец и съвпада с ЮЛВ.Действа ли,не действа ли,не мога да определя,нито дали е малефик или бенефик...

:88: :88: добре дошла в дома на неаспектирания юпитер!

*

Mia21

• 2502
Благодаря,Марая! :88:

*

Londa

• **
  • 561
Аз съм също с неаспектиран Меркурий в Овен, 12ти дом.Много е странно проявлението.Често много приказвам, доста често явно обиждам, но пък съм весела и лъчезарна и обичам да се майтапя.Хората около мен кават ,че им действам много добре и ги разсмивам.Обичам да ги имитирам... :-[Чувството за самоирония не ми е чуждо.
На моменти съм доста потайна и импулсивна.
Меркурий прави сескикаре с  :le: :mar: и  :sc: :ura:.

*

toroni

• **
  • 561
Имам неаспектиран мажорно Марс в падение в Рак във 2 ри дом. Не съм избухлива, но трудно прощавам . Марс МИуправлява К12.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

sunrain

• 6710
Сега гледам Боби Цанков при Венета. Повтарят предаването. Има тръпчинка на брадата. Да не е някаква Везна на АС или да има Венера там?

И аз няма да се учуда, ако асц му е Лъв.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
 :57: :57: :57: оказа се ,че май всички сме мажорно неаспектирани :wink2:
и ...... ко прайм? :86:
урааа ,не сме сами :97:

*

*Lina*

• *
  • 456

И моя е така  ;)  макар ,че с Луната има разпадаща се квадратура с орбис 7-8 гр,която би трябвало да не се брои  :-\  Но все пак аспекта с възлите го има  :-\ и указва нещо специално ,ама какво и аз не съм открила още ...

*

Марая

• 28287
сскъпи приятели ,тогава да си каажем как и по какъв начин усещаме планетата пилигрим на физическо ,ментално и духовно ниво. полезно е. нека посочим и дома в който се намира....
ако има взаймна рецепсия ,както и минорни аспекти да ги споделиме.
за мен това е астрологията-споделения опит!