Здравей Гост

за неаспектираните мажорно планети в натала и транзитите им /ПИЛИГРИМ НА ПЛАНЕТИ

• 166 Отговора
  • 21940 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Оказва се,че доста от нас сме с неаспектиран Юпитер.Моят също е такъв,намира се в 11-ти,в Телец и съвпада с ЮЛВ.Действа ли,не действа ли,не мога да определя,нито дали е малефик или бенефик...

И моя е така  ;)  макар ,че с Луната има разпадаща се квадратура с орбис 7-8 гр,която би трябвало да не се брои  :-\  Но все пак аспекта с възлите го има  :-\ и указва нещо специално ,ама какво и аз не съм открила още ...

Моят Юпитер има и разходяща опозиция с Уран-на 9.08 градуса,която не се брои...

Аз имам неаспектиран Марс и то на трон по знак :ariess:,и във 8-ми дом.Определено не съм агресивна,но притежавам много енергия и издържливост от към физическата страна.Обичам да работя и с различни инструменти :72:.Правила съм си експеримент за определяне предела ми на физическо натоварване и се изненадах от себе си.Голяма част и от мъжките задължения в една къща не са ми чужди(не защото няма кой да ги свърши,а защото на мен ми е интересно и се хващам сама с това :wink2:)Но,има и моменти в които се чувствам,тотално изпита и изтощена и нямам сили дори да погледна в страни  :03:.Затова мога да се съглася с Лили и Кайли мисля,че една неаспектирана планетка може да се прояви и в двете крайности :08:
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 09:38:23 pm от Kasiopea »
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ЦЕЛИЯ ФОРУМ Е НЕАСПЕКТИРАН МАЖОРНО. :88: :88: :88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
Хм, по тук посочените критерии Венерата ми ще вземе да излезе пилигрим. Има един разходящ съвпад с Луната - на 8 градуса кажи-речи. Тук рекохте, че не се брои.
Ами не я схващам никак неинтегрирана, да ви река. Казвала съм и друг път - в Скорпион е, в рецепция с Марс в Телец и Плутон във Везни- тоест като на трон, управлява пети и  единадесети, и е в пети. Имам Слънце, Меркурий, Уран и Плутон във Везни и сигнатурата ми също е кардинален въздух - тоест Везни. Демек, бая си е якичка Венера.
По кво да й позная интегрирана ли е, крещи ли, кво праи?!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
Според мен една неаспектирана планета, ако има рецепция с друга, ще има по-различно влияние. В индийската астрология рецепцията има силата на мажорен аспект.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

И аз това се опитах да и кажа на Марая, че Юпитер-ът и не е САМ, понеже е  в рецепция с Меркурий, но тя "не" та "не".

*

Lillie

• 30532
По сидерал имам рецепция между Венера и Юпитер - Риби/Телец, та направо съм "цъфнала и вързала".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
И аз това се опитах да и кажа на Марая, че Юпитер-ът и не е САМ, понеже е  в рецепция с Меркурий, но тя "не" та "не".
да бе ,въобще не е сам. знам ,че има взаймна рецепсия ,ама дъгов аспект Йок.
бракове -много,деца-много,приятели-много,врагове-много.мера няма тоя мизерабъл юпитер :( :blink:.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

бракове -много,деца-много,приятели-много,врагове-много.мера няма тоя мизерабъл юпитер :( :blink:.

Ами тъй е като е съуправител на 1-ви дом и е в 7-ми дом - бракове много, я! А и взаимната рецепция с господаря на 7-ми вероятно също си казва думата.

*

Lillie

• 30532
бракове -много,деца-много,приятели-много,врагове-много.

Моят пък като е неаспектиран и без рецепции всичко изброено от теб при мен е със знак минус.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Ами тъй е като е съуправител на 1-ви дом и е в 7-ми дом - бракове много, я! А и взаимната рецепция с господаря на 7-ми вероятно също си казва думата.
бракове добре,съгласна съм , ама каква му е връзката с оста 5/11? :blink:

*

Марая

• 28287
бракове -много,деца-много,приятели-много,врагове-много.

Моят пък като е неаспектиран и без рецепции всичко изброено от теб при мен е със знак минус.

ето това е силата на неаспектираната планета :blink:,изявява се както си иска и си прави каквото си иска.
твоя 5-ти е пълен ,моя пети е празен.
упр.на к5 е на точен квадрат от к5. :o :o
абе чудна работа е това астрологията-пише ти любов ,а ти се раждат котета! ;D :wub:
ехоо,шегичка ,да не ми се нацупи ...... :25: :wink2: :kissd:
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 11:33:24 pm от Марая »

*

Lillie

• 30532
абе чудна работа е това астрологията-пише ти любов ,а ти се раждат котета! ;D :wub:
ехоо,шегичка ,да не ми се нацупи ...... :25: :wink2: :kissd:

Да бе, голяма "бременност"  ;D изкарах със соларно новолуние в наталния пети и соларния осми дом, няма що  ;D - котката си направи сефтето пред очите ми в къщи (при мунданен съвпад на Марс и Венера в Телец), забременя, роди, акуширах й по време на раждането (знам Асцендента на котетата!  ;D), след това кърмех по цели дни и нощи, ъъъ пардон, захранвах ги с изкуствена кърма от шишенце с биберон, сега вече ги гледам как са пораснали и ги хваща и тях хормонът - отдават се на странни мъжки ласки помежду си (да уточня - останаха ми три котета, само мъжки  ;D). Та това е моят солар, който впрочем след два и половина месеца изтича...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
Така и не разбрах,добре ли е да имаш неаспектиран Юпитер или не.Моят управлява 6-ти и се намира в 11-ти.Ако става дума за работа,май действа,знам ли и аз от къде е...

*

Mia21

• 2502
Да бе, голяма "бременност"  ;D изкарах със соларно новолуние в наталния пети и соларния осми дом, няма що  ;D - котката си направи сефтето пред очите ми в къщи (при мунданен съвпад на Марс и Венера в Телец), забременя, роди, акуширах й по време на раждането (знам Асцендента на котетата!  ;D), след това кърмех по цели дни и нощи, ъъъ пардон, захранвах ги с изкуствена кърма от шишенце с биберон, сега вече ги гледам как са пораснали и ги хваща и тях хормонът - отдават се на странни мъжки ласки помежду си (да уточня - останаха ми три котета, само мъжки  ;D). Та това е моят солар, който впрочем след два и половина месеца изтича...  :-\

Лили,много ми е интересно,АКО ги нямаше котенцата какво щеше да е? :unsure:

*

Lillie

• 30532
Лили,много ми е интересно,АКО ги нямаше котенцата какво щеше да е? :unsure:

Непорочно зачатие.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Moia neaspektiran  :mer: nemoga da go po4uvsvam. Bolen li e, zdrav li e. Ot kak se pomnia vse si e sy6tia. Naii mu e bilo trudno da u4i 4ujdi ezitzi. Togava "gripa" go hva6ta  :blink:
Namira se na K11. Jivee si tam s o6te 5 drugar4eta koito oba4e sa go butnali da stoi nakazan v edinia ygal, bez kapka sram. Ama toii ne im se syrdi. Znae li 4ovek moje i dobre da mu e taka  :blink:

*

Diyana

• 2705
По сидерал имам рецепция между Венера и Юпитер - Риби/Телец, та направо съм "цъфнала и вързала".  ;D
По сидерал Венера се е изхитрила да е на точния градус, за да я "хване" аянамшата и си се намества във Везни, в пети от Лагна (но пък е У12 :'(). Но в джйотиш Марс ми е категоричният "победител" - в Овен е и е единственият ретрограден. В 11-ти дом е управлява 11-ти и 6-ти (в който е Луна :()
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041

бракове добре,съгласна съм , ама каква му е връзката с оста 5/11? :blink:
Има доста точен куинконс с Венера- управителя на 11 дом.

*

*Lina*

• *
  • 456
Оказва се,че доста от нас сме с неаспектиран Юпитер.Моят също е такъв,намира се в 11-ти,в Телец и съвпада с ЮЛВ.Действа ли,не действа ли,не мога да определя,нито дали е малефик или бенефик...

И моя е така  ;)  макар ,че с Луната има разпадаща се квадратура с орбис 7-8 гр,която би трябвало да не се брои  :-\  Но все пак аспекта с възлите го има  :-\ и указва нещо специално ,ама какво и аз не съм открила още ...

Моят Юпитер има и разходяща опозиция с Уран-на 9.08 градуса,която не се брои...

И при мен ,забрави ли ,че сме с 1 ден разлика ;)

На мен по този Юпитер ми дойде детето/и не само по него /,но аз не го считам за неаспектиран ,все пак  :soe: с Юлв и  :opo: със Слв е точен.