Здравей Гост

Чешем си ... езиците.

• 95 Отговора
  • 13525 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Чешем си ... езиците.
« Отговор #40 -: Януари 09, 2010, 02:58:55 pm »
Не, но пак има елемент на връзки с обществеността.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

salata_izmilova

« Отговор #41 -: Януари 09, 2010, 03:05:31 pm »
Поствам тук картата на споменатата от мен особа.
Ако трябва да се опише с няколко думи, те ще са - злоба, завист, интриги.  ;D

Доста красноречив пример за това как може да се прояви една силно поставена Венера в женска карта.
Ако типично женската завист е по Луна/Венера - "огледалце, я кажи, аз ли сам най-красива?", завистта към интелекта и постиженията на другите в тази карта я свързвам с позицията на Слънцето, Меркурий и Сатурн близо един до друг.

Да ме прощават присъстващите/те винаги правят изключение/, но съм забелязала,че и знака Везни е драка. Нямам предвид завист,а просто драчене. Не че са единствените драки. Има си значение и ценностната система,и възпитанието. Но в тази карта има  :mar: :soe: :plu: :li:,  :mer: в Лъв в падение и в  :kva: :ura:  :moo: - управител на асц. е в  :kva: :jup:, а това при липса на проработка може да дава надменност и липса на мярка.

« Отговор #42 -: Януари 09, 2010, 03:08:54 pm »
Да ме прощават присъстващите/те винаги правят изключение/, но съм забелязала,че и знака Везни е драка. Нямам предвид завист,а просто драчене. Не че са единствените драки.

Да, защото те винаги сравняват.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

salata_izmilova

« Отговор #43 -: Януари 09, 2010, 03:15:57 pm »
Да ме прощават присъстващите/те винаги правят изключение/, но съм забелязала,че и знака Везни е драка. Нямам предвид завист,а просто драчене. Не че са единствените драки.

Да, защото те винаги сравняват.

Те и Девите си падат по сравненията и критиката,ама хората казват:"Първо погледни треската в своето око,пък после гледай чуждите." А в тази карта все пак има съвпад и на Венера с Марс и Плутон във Везни. И Мерка е важен. За асц. Рак пък да не гоФорим.....имам такива познати.  :sagittariuss:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Януари 09, 2010, 03:19:17 pm »
Един мой познат астролог беше казал, че Везните са скандалджиите на Зодиака. Склонна съм да се съглася, ако има стелиум там, т.е. Слънце и други планети. По битер са от Овните, но само Слънцето не е достатъчно.
Жената-танк, за която веднъж или два пъти бях споменала, е със Слънце, Венера, Марс и Уран в съвпад във Везни. Най-точен е съвпадът на Слънцето с Марс, мисля че беше казими... Целият стелиум е в квадрат със Сатурн в Рак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #45 -: Януари 09, 2010, 03:25:28 pm »
Един мой познат астролог беше казал, че Везните са скандалджиите на Зодиака.

ко да ти кажа душата  :'(  мнооо си права и това го казвам не от астрологична гледна точка, а от факта, че бях женена за Слънце съвпад с Уран във везни на К8 и Марс съвпад Плутон отново във везни, но в 7 дом - те такова отвратително мрънкало и дирещо винаги клечките в чуждите очи нема бе братче  :41: :41: :41:  тоа пич още му се чудя как сам се търпи - направо отврат... и като гледаш Слънце съвпад Уран требе да ти даде доста окултни знания и то на К8 а то тука забрави - по изгорен и изгонен Уран нема, а той му управлява асцедента - дръжки... адски неориентирана работа  :-X :-X :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #46 -: Януари 09, 2010, 03:26:34 pm »
критикарите според моето простичко мнение са тези,чийто управител на асц е мерка.
така ,както критикува една дева -едва ли някой друг го може.
скандалджий съм срещала сред много слънца в лъв,защото пустото му слънце много иска да блести ,ама ,ако е забатачено в некой дом на края.....тцц-тццц,ела да гледаш какво става!
за интригата ;D ;D ;D нямат равни на себе си-близнаците и везните...
нищо лично,да не се обиди някой!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Heloo

« Отговор #47 -: Януари 09, 2010, 03:27:24 pm »
Жените Везни са толкова обсебени от външния вид - своя и на другите и така завиждат на жените, които са по-хубави от тях  :P че само им търсят кусурите и злобеят като видях по-хубава жена, само и само да си докажат, че другите видите ли, били по-грозни от тях.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #48 -: Януари 09, 2010, 03:28:15 pm »
Жените Везни са толкова обсебени от външния вид - своя и на другите и така завиждат на жените, които са по-хубави от тях  :P че само им търсят кусурите и злобеят като видях по-хубава жена, само и само да си докажат, че другите видите ли, били по-грозни от тях.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

и мъжете са същите  :91:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

salata_izmilova

« Отговор #49 -: Януари 09, 2010, 03:28:21 pm »
И аз мога да го потвърдя. Имам близка роднина със стелиум във Везни - Слънце,Меркурий и Марс. Е,няма друго такова чудо.  ;D Кат се напие,започва неистово да се заяжда. Щеше и боя да си изяде веднъж.  ;D

*

salata_izmilova

« Отговор #50 -: Януари 09, 2010, 03:31:26 pm »

скандалджий съм срещала сред много слънца в лъв,защото пустото му слънце много иска да блести

Много си права,да знаИш. Еваларката!  :clap:

*

Heloo

« Отговор #51 -: Януари 09, 2010, 03:32:08 pm »
Картата на Гала

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Януари 09, 2010, 03:33:43 pm »
Според мен Уран във Везни не е в силно положение, напротив. Повечето астролози считат за място на екзалтация на Уран знака Скорпион и респ. за падение - знака Телец. Мисля, че силно място за Уран ще е Овен, където може да се прояви експлозивно и непредсказуемо, в синхрон с естествената си природа, съответно във Везни някои от присъщите му прояви са туширани, урановият ентусиазъм се балансира в знака на Венера.
От гледна точка на мунданната астрология позицията на Уран във Везни и Плутон във Везни се свързана с промяна в отношението към връзките и брака като тенденция в обществото, в резултат на настъпила рязка промяна (Уран) и трансформация (Плутон) в ценностите и ценностната система.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Януари 09, 2010, 03:40:20 pm »

скандалджий съм срещала сред много слънца в лъв,защото пустото му слънце много иска да блести

наблюдения , мани ,мани....да нямаш слънце в лъв? ;) :P -шегувам се.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #54 -: Януари 09, 2010, 03:42:25 pm »
То, някой мъж трява да се изкаже, но за мен Гала е лишена от всякакъв сексапил. Да не говорим, че и интелект не излъчва. Не знам на кого му е хрумнало да я снима съблечена.

А сега Хелото ще каже - а ти завиждаш ли й?  :93:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

salata_izmilova

« Отговор #55 -: Януари 09, 2010, 03:43:13 pm »

наблюдения , мани ,мани....да нямаш слънце в лъв? ;) :P -шегувам се.

Не,Слънцето ми е във Везни.  :blink: Но имам наблюдение от някои Слънца в Лъв и в 1 и 10 домове. Те обичат да са най...

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Януари 09, 2010, 03:43:32 pm »
Гала е с асц. дева- спомена го в едно от предаванията си.
Относно лъвицата, ами с този 5 дом, много и се ще да блести, а Венера там или в лъв е склонна да се сравнява с "конкуренцията" и ако сравнението не е в нейна полза- огън и жупел. ;D

*

salata_izmilova

« Отговор #57 -: Януари 09, 2010, 03:44:26 pm »
То, някой мъж трява да се изкаже, но за мен Гала е лишена от всякакъв сексапил. Да не говорим, че и интелект не излъчва. Не знам на кого му е хрумнало да я снима съблечена.

А сега Хелото ще каже - а ти завиждаш ли й?  :93:

:08:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Януари 09, 2010, 03:48:02 pm »
То, някой мъж трява да се изкаже, но за мен Гала е лишена от всякакъв сексапил. Да не говорим, че и интелект не излъчва.

И аз не я харесвам, не излъчва нищо. Но пък съпругът й нали беше продуцент или имаше нещо общо с телевизията, ако не греша?  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Януари 09, 2010, 03:48:35 pm »
много е важно според мен мястото на слънцето ,не само знака. едно слънце в огнени домове е добре поставено ,но противоречието му със знака ,който "обладава" ;D ,може да му донесе сериозни емоционални и психически задръжки ,последвани от проблеми.
от друга страна ,слънцето в огнени знаци и такива домове винаги носи мирис и усещане за индивидуалност и идентичност.....
но в домовете на края и в огнен знак ,там просто е ад под небето. удавено слънце във водите на собственото силно его..... :unsure: