Здравей Гост

ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА

• 118 Отговора
  • 13374 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА
« Отговор #40 -: Април 28, 2011, 06:15:05 pm »
Да ви имам и събитийността... Единствено 3гр след съвпад на тр Плутон с нат Нептун съм забременяла. Друго немааааааа, дори оревах пейзажа, че след съвпад на Уран със Слънцето ми пак нищо не`аше. Ама йок.  :-\
A активността/нервите как бяха? :blink: (транзита на Уран имам впредвид)
Безсъние?Лесна раздразнителност? Хипер активност? :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #41 -: Април 28, 2011, 06:17:36 pm »
1. пр. Уран на 2гр от нат. Нептун и на 1 от пр ретро Нептун и на 2-3 гр от тях е този Плутон. - във втри дом
2. Пр Луна е на К8.
3. Съвпад на пр. и сол. Венера в 8.
4. Пр К7 съвпад със сол. Луна, но това засяга предимно брака. Пр К5 е върху К6. Марс на К5 соларен.
5. Соларна Луна в полусекстил с т. 1 откъм първи дом.

Нептун ми е У5
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #42 -: Април 28, 2011, 06:19:36 pm »
Да ви имам и събитийността... Единствено 3гр след съвпад на тр Плутон с нат Нептун съм забременяла. Друго немааааааа, дори оревах пейзажа, че след съвпад на Уран със Слънцето ми пак нищо не`аше. Ама йок.  :-\
A активността/нервите как бяха? :blink: (транзита на Уран имам впредвид)
Безсъние?Лесна раздразнителност? Хипер активност? :blink:

хахаха хиперактивност в работата - да ти кажа, по-скоро повече работа, защото ми е свързана със срокове, а тогава се поразреди членския състав  ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Април 28, 2011, 06:20:16 pm »
1. пр. Уран на 2гр от нат. Нептун и на 1 от пр ретро Нептун и на 2-3 гр от тях е този Плутон. - във втри дом
2. Пр Луна е на К8.
3. Съвпад на пр. и сол. Венера в 8.
4. Пр К7 съвпад със сол. Луна, но това засяга предимно брака. Пр К5 е върху К6. Марс на К5 соларен.
5. Соларна Луна в полусекстил с т. 1 откъм първи дом.

Нептун ми е У5

Това е достатъчно! ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #44 -: Април 28, 2011, 06:21:23 pm »
за бременност ли бе? Защо без У5?  :lol:

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Април 28, 2011, 06:39:30 pm »
за бременност ли бе? Защо без У5?  :lol:

Раждането и смъртта се свързват с 8-ми дом...Бременността все още не значи дете...
У5..го разглеждам като любовна връзка , преди фактическото раждане...
След раждането вече говорим за дете... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #46 -: Април 28, 2011, 06:40:40 pm »
Нептун ми е У5

Казваш има забременяване, нали ? Транзитен Плутон е бил в аспект с У5. Съвпадът със Слънцето според мен отразява промяната на теб самата във връзка с майчинството. Незнайно е какви са наталните аспекти на това Слънце и какво управлява в хороскопа ти. Не споменаваш какви са ти били дирекциите ...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #47 -: Април 28, 2011, 06:51:46 pm »
Ся, получи се бъркоч малко, но така е, като се занимавам с концентрациите на среброто във водата  ;D
2006, ноември, забременявам, тогава е постът с аспектите за У5 и прогресиите.

Тази зима и миналата есен, заради ретроградието на Уран, имах 3 пъти съвпад със Слънцето ми, което пробуди енергията за работа(щото нямаше кой друг да я свърши  ;D)

Колкото до бременността - изненадвам се, че на Марайчето й е достатъчна прогресивната Луна. И Каръл Ръшман я приема за събитийност, но все си мисля, че поне 2-3 аспекта трябва да има.

Пък сега се замислих - за да ми аспектира тр Плутон У7 за второ дете, ще стана към около 120-130 годишна  :P

А Шопенхауер

*

Asol

• 4140
« Отговор #48 -: Април 28, 2011, 07:05:56 pm »
Така малко "играем" на тъмно. Пък който е ясновидец да се изкаже.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #49 -: Април 28, 2011, 07:07:13 pm »
Пък сега се замислих - за да ми аспектира тр Плутон У7 за второ дете, ще стана към около 120-130 годишна  :P

Кой ти е казал, че аспект на Плутон към У7 дава бременност?  :-\

Ти си гледай У1 и асцендента - физическото тяло. У7 ти е партньора.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #50 -: Април 28, 2011, 07:08:48 pm »
Може да брои производни домове. Както гледат за сключване на брак - У7 за първи, У9 за втори ... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Април 28, 2011, 07:12:00 pm »
Ся, получи се бъркоч малко, но така е, като се занимавам с концентрациите на среброто във водата  ;D
2006, ноември, забременявам, тогава е постът с аспектите за У5 и прогресиите.

Тази зима и миналата есен, заради ретроградието на Уран, имах 3 пъти съвпад със Слънцето ми, което пробуди енергията за работа(щото нямаше кой друг да я свърши  ;D)

Колкото до бременността - изненадвам се, че на Марайчето й е достатъчна прогресивната Луна. И Каръл Ръшман я приема за събитийност, но все си мисля, че поне 2-3 аспекта трябва да има.

Пък сега се замислих - за да ми аспектира тр Плутон У7 за второ дете, ще стана към около 120-130 годишна  :P

Не са нужни , не са и излишни.... ;D ;)Разбира се , че първо следва да има натал , после прогресии...
Анализ мога да правя само по ПРОГРЕСИВНА ЛУНА и не бъркам...Транзит и тя са достатъчни за синтеза....
Солара е сцена..,дава инфо..,а когато се прогресира и той , вече картинката е пълна...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #52 -: Април 28, 2011, 07:58:48 pm »
ами аз имах преди малко повече от година прогресивна луна на К8 в риби. в осми дом на 21 градуса е слънцето, У1. та не забременях, ама един скорпион (  8-ми дом  ;))  ми стопи лагерите както писах и другаде.

есента слава богу прогресивната луна ще е на К9, ама тр. уран ще съвпадне с нея.

какво можеш да прогнозираш по това?

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Април 28, 2011, 08:03:01 pm »
ами аз имах преди малко повече от година прогресивна луна на К8 в риби. в осми дом на 21 градуса е слънцето, У1. та не забременях, ама един скорпион (  8-ми дом  ;))  ми стопи лагерите както писах и другаде.

есента слава богу прогресивната луна ще е на К9, ама тр. уран ще съвпадне с нея.

какво можеш да прогнозираш по това?

Не е задължително Пр. Луна да даде забременяване..., но темите на 8-ми дом са осветени и акцентирани...Възможно е да има проявление само по една тема..и то да е достатъчно... ;D
С ПР.луна на к9 вероятността от пътувания в чужбина или на село са големи...,както и среща с духовния водач, съдебни дела....Възможно е да получиш наследство...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #54 -: Април 28, 2011, 09:15:50 pm »
Моята Луна се мандахерца в 8 и трябва да ви кажа, че когато попадна в съвпад с моя северен възел се върнах към  някои стари нещица,с които съм се занимавала. В същото време, около мен, за една година, починаха 6 души,мои близки и роднини
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Yaya

• 2265
« Отговор #55 -: Април 28, 2011, 09:20:02 pm »
Пък сега се замислих - за да ми аспектира тр Плутон У7 за второ дете, ще стана към около 120-130 годишна  :P

Кой ти е казал, че аспект на Плутон към У7 дава бременност?  :-\

Ти си гледай У1 и асцендента - физическото тяло. У7 ти е партньора.

аха, производни... У5 го минахме, сега се надяваме на У7 и в двете му проявления  ;D Ако гледам У1, то следващия ми такъв точен съвпад до 6 мин пак в 8ми е догодина ноември. Дирекционната Венера съвпада с прогресивната в 8ми, а соларната с наталната в 7ми. Със дирекционен и соларен Сатурн на АЦ и У5 в 7ми. Кой знае, може и да забременнея навръх Апокалипсиса.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #56 -: Април 28, 2011, 09:21:14 pm »
Моята Луна се мандахерца в 8 и трябва да ви кажа, че когато попадна в съвпад с моя северен възел се върнах към  някои стари нещица,с които съм се занимавала. В същото време, около мен, за една година, починаха 6 души,мои близки и роднини

Да си призная, пр Луна в 8 не е лесна работа, добре, че не се случва често  :rolleyes:

А Шопенхауер

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #57 -: Април 28, 2011, 09:27:57 pm »
На мен ми харесва, като изключим тези събития. :blink:
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Април 29, 2011, 03:18:50 am »
На мен ми харесва, като изключим тези събития. :blink:

Кабалетка , а как стои въпроса с чуждите парички /банки,кредити/ ?

*

Stella

• 7765
« Отговор #59 -: Април 29, 2011, 03:24:55 am »
Моята Луна се мандахерца в 8 и трябва да ви кажа, че когато попадна в съвпад с моя северен възел се върнах към  някои стари нещица,с които съм се занимавала. В същото време, около мен, за една година, починаха 6 души,мои близки и роднини

Да си призная, пр Луна в 8 не е лесна работа, добре, че не се случва често  :rolleyes:

И аз съм на същото мнение -на мен ми обхваща 3 знака 8 дом, пр. Луна през 8-ми по няакое време ми опонира светилата. Много тягостно и продължително беше. За щастие пр. Луна в 9-ти е най-щастливата и лека позиция.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥