1989 г.:plu: :soe: вертекс, марс; :ura: :soe: :mer:; :nep: :soe: :sun: - Емигрирах, но тежкарите всичките бяха в ретро фаза, след няколко месеца лутане се прирбрахме у дома.
1992 - :plu: :soe: :ven: - почнах да пътувам често в съседна държава, за отрицателно кратко време се влюбих на няколко пъти...Явно съдбата ми е предлагала избор, докато срещна човек, с когото имам да уреждам стари сметки - кармичен избор - в момент на запознанството ни, тр.Сатурн в съвпад с моя Луна, /имаме огледален синастричен съвпад/, тр.Венера в точен съвпад с Хирон. Голямата ми любов - взе ми душата.
1993 - :plu: :soe: :jup: - опит да емигрирам - неуспешен
1994 - :plu: :soe: :jup: - вече съвсем точен - емигрирах - скитах, немила и драга по чужбините
1995 - :plu: :soe: :nep: - забременях, прибрах се у дома и родих...
2001 - :ura: :soe: :vlu: МС, Луна - шефа ми почина и аз отново се впуснах в пътешествия. Първо на юг - където пак се влюбих, но несподелена.
2002 - :ura: :soe: :vlu: /ретро/ - пак тръгнах на път само че на запад при голямата си любов - и така няколко години пътешествия. Иди ми дойди ми.
2004 - :plu: :soe: ДСЦ - сдобих се с апартаментче;
2005 - :plu: :soe: ДСЦ - почина майка ми; но преди нея починаха вуйчо и чинка. Прибрах се окончателно в България.
2007 - :nep: :soe: :moo: - ретрото Нептун отново ми върна стара връзка, тази несподелената от 2001.
2009 - :plu: :soe: :mer:; :nep: :soe: :vlu: - След като вече се отказах от любови и тем подобни въжделения - май започнаха да ме обичат. Започна да се разсейва нептунската мъгла...
Има много подробности, които няма как да ги опиша - но изживях един своеобразен катарзис, особено след като Плутон се изнесе тотално от Скорпино, промени всичките ми представи за живота и ме накара да се смиря пред Божията воля. А Нептун като се изнесе отСЛВ,МС и Луна, освен че ми даде розови очилца и поглед отвъд себе си, даде ми и заблудата от която съм се нуждаела, за да издържа този кризисен за мен период. А отделно, че прописах в този форум от Плутон съвп. с Меркурий.......