Здравей Гост

ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА

• 118 Отговора
  • 13282 Прегледи
*

Nebesna

ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА
« -: Януари 09, 2010, 11:21:01 am »
Има аспекти, които ще преживеем веднъж в живота. Това са аспектите на транссатурновите планети - Уран, Нептун и Плутон (....и Хуя). На Хуя вече и разгадахме мисията - да дава зачеване, когато направи транзитен съвпад с наталния Плутон, да се грижи за репродуктивността на населението. :57:

Транссатурновите планети никога няма достигнат до някои от домовете в човешкия хороскоп. Аспектите, които правят с наталните планети са веднъж в живота. Разкажете какво са ви донесли съвпадите на Уран, Нептун и Плутон. А какви съвпади ви предстоят (с планети и важни оси в хороскопа). Спирам се на съвпадите, защото те са най-силни и са водещите аспекти, на фона на които се наслагват всички останали.

Re:ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА
« Отговор #1 -: Януари 09, 2010, 11:42:23 am »
 :blink: Бях споделила някъде, за тия единствени съвпади на тежките планети в живота ни. Като отсъждайки, колкото засегната е нечия карта, по нея разбираме, кой колко тежка карма си е избрал.

*

Heloo

« Отговор #2 -: Януари 09, 2010, 11:43:52 am »
Аз бях писала в темата за 10-та планета,че когато ми е била в съвпад с Плутон, за щастие не забременях. А тогава вече бях около 20-годишна.

Писала съм и за съвпада на транзитният Плутон с наталния Нептун. Все още го имам. Хубави неща ми донесе и както е характерно за този транзит, промених се като личност към по-добро.
Една приятелка, понеже има почти същата карта като моята и тя го е преживяла преди няколко години и сподели, че се е променила кореннно след бременността си.
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 11:56:49 am от Heloo »

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3 -: Януари 09, 2010, 12:03:36 pm »
Съвпад на Нептун с Венера  бременност и раждане 1во дете. съвпад Нептун  Марс същите случки с първо дете.Мдааа съвпад на Плутон Слънце  също  донесе някакви  много важни промени за мен -но комент какви. Съвпад Луна тр Уран развод. Съвпад Луна тр Нептун илюзии илюзи и очаквания някои да промени  нещо  , но уви  нито той промени нито аз имах търпение да чакам :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4 -: Януари 09, 2010, 01:37:52 pm »
 :nep: :soe: :vlu:  през 1981 година - ми нямам кьорав спомен оттогава

:nep: :soe: :ven:  през 1998 година - ми нищо особено не се е случило

:plu: :soe: :nep: в края на 1999 година - започнах работа във фирмата на бившия

:plu: :soe: :vlu:  края на 2005 година и  :ura: :soe: :sun: - изритах бившия от къщи

:nep: :soe: АС сега по рождения ми ден тази година - ми ще видим  :-[

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Heloo

« Отговор #5 -: Януари 09, 2010, 01:44:27 pm »

:plu: :soe: :nep: в края на 1999 година - започнах работа във фирмата на бившия

Тогава ти промени ли се като личност, характерът ти промени ли се?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Януари 09, 2010, 02:01:49 pm »
все се въртят темите около тежките планети :-\ :blink:
 :nep: :soe: :mer:-1973
 :nep: :soe: :sun:-1976
 :nep: :soe: :mar:-1991-раждане на второто ми дете
 :nep: :soe: :ven:-1997-бременност

:plu: :soe: :nep:-1991-раждане на второто ми дете
 :plu: :soe:асц   -1994-раждане на третото ми дете
 :plu: :soe: :nlu: -1997-бременност
 :plu: :soe: :mer:-1998-раждане на четвъртото ми дете
 :plu: :soe: :sun:-2000-раждане на петото ми дете
това са първите "полазвания" , ретроградието не го броя ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

salata_izmilova

« Отговор #7 -: Януари 09, 2010, 02:06:16 pm »
Амчи,Сатурн де го в калабалъка? Само тези ли са ти аспектите при забременяване и раждане? Юпитер не ти ли е правил некви аспекти,там некви лунни възли????  :unsure:

« Отговор #8 -: Януари 09, 2010, 02:08:36 pm »
 ;D за къв ти е Сатурн, говорим за аспекти, които се случват веднъж в живота, преминаването на тежък транзит през натални планети.

*

salata_izmilova

« Отговор #9 -: Януари 09, 2010, 02:10:08 pm »
Извинете! Забраих.  :P :P И се казува:" За чий ти е?"  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Януари 09, 2010, 02:10:26 pm »
Амчи,Сатурн де го в калабалъка? Само тези ли са ти аспектите при забременяване и раждане? Юпитер не ти ли е правил некви аспекти,там некви лунни възли????  :unsure:

вероятно ;D ,то без тея двамата накъде :sat: -дърт миндил :jup:-въздухар ;D ;D , ама доколкото разбрах става дума само за транснептуновите :P. те са само веднъж в живота.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

salata_izmilova

« Отговор #11 -: Януари 09, 2010, 02:14:45 pm »
Тъй де, ама аз понеже обичам да поФтарям,за да го запомнят  ;D ,та забраих че темата е за единствения в живота.....  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Януари 09, 2010, 02:24:24 pm »
Тъй де, ама аз понеже обичам да поФтарям,за да го запомнят  ;D ,та забраих че темата е за единствения в живота.....  :P

поФторението е майка на знанието казват старите хора.... ;D

*

salata_izmilova

« Отговор #13 -: Януари 09, 2010, 02:28:05 pm »

На нЕкои от сутрин до вечер да им го ...... поФтаряш, па нема да го запомнят и да го знаят. А аз се праим на луда,че не помним,та да ми го ...... поФтарят.....белким го запомня.  :19: :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Януари 09, 2010, 02:32:14 pm »

На нЕкои от сутрин до вечер да им го ...... поФтаряш, па нема да го запомнят и да го знаят. А аз се праим на луда,че не помним,та да ми го ...... поФтарят.....белким го запомня.  :19: :25:

права си салатке ;D,ама некой и обичат да повтарят......

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #15 -: Януари 09, 2010, 02:35:45 pm »

извинявам се за оф топика,наистина ли имаш 5 деца???? :'(
Героиня.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Януари 09, 2010, 02:37:57 pm »

извинявам се за оф топика,наистина ли имаш 5 деца???? :'(
Героиня.

да ,наистина! :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #17 -: Януари 09, 2010, 02:40:00 pm »
не познавам такава жена.
радвам се че се запознах,дори и задочно :blink:
Да са ти живи и здрави всички деца,дай Боже всекиму който иска :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Януари 09, 2010, 02:48:14 pm »
не познавам такава жена.
радвам се че се запознах,дори и задочно :blink:
Да са ти живи и здрави всички деца,дай Боже всекиму който иска :blink:

благодаря!  :88:

« Отговор #19 -: Януари 09, 2010, 02:59:57 pm »
  1989 г.:plu: :soe: вертекс, марс;  :ura:  :soe: :mer:;  :nep: :soe: :sun: - Емигрирах, но тежкарите всичките бяха в ретро фаза, след няколко месеца лутане се прирбрахме у дома.
  1992 -  :plu: :soe: :ven: - почнах да пътувам често в съседна държава, за отрицателно кратко време се влюбих на няколко пъти...Явно съдбата ми е предлагала избор, докато срещна човек, с когото имам да уреждам стари сметки - кармичен избор - в момент на запознанството ни, тр.Сатурн в съвпад с моя Луна, /имаме огледален синастричен съвпад/, тр.Венера в точен съвпад с Хирон. Голямата ми любов - взе ми душата.
  1993 -  :plu: :soe: :jup: - опит да емигрирам - неуспешен
  1994 -  :plu: :soe: :jup: - вече съвсем точен - емигрирах - скитах, немила и драга по чужбините
  1995 -  :plu: :soe:  :nep: - забременях, прибрах се у дома и родих...
  2001 -   :ura: :soe: :vlu: МС, Луна - шефа ми почина и аз отново се впуснах в пътешествия. Първо на юг - където пак се влюбих, но несподелена.
  2002 -  :ura: :soe: :vlu: /ретро/ - пак тръгнах на път само че на запад при голямата си любов - и така няколко години пътешествия. Иди ми дойди ми.
  2004 -  :plu: :soe: ДСЦ - сдобих се с апартаментче;
  2005 -  :plu: :soe: ДСЦ - почина майка ми; но преди нея починаха вуйчо и чинка. Прибрах се окончателно в България.
  2007 -  :nep: :soe: :moo: - ретрото Нептун отново ми върна стара връзка, тази несподелената от 2001.
  2009 -  :plu: :soe: :mer:;  :nep: :soe: :vlu: - След като вече се отказах от любови и тем подобни въжделения - май започнаха да ме обичат. Започна да се разсейва нептунската мъгла...
   Има много подробности, които няма как да ги опиша - но изживях един своеобразен катарзис, особено след като Плутон се изнесе тотално от Скорпино, промени всичките ми представи за живота и ме накара да се смиря пред Божията воля. А Нептун като се изнесе отСЛВ,МС и Луна, освен че ми даде розови очилца и поглед отвъд себе си, даде ми и заблудата от която съм се нуждаела, за да издържа този кризисен за мен период. А отделно, че прописах в този форум от Плутон съвп. с Меркурий.......