уран/плутон на Асц., упр. 6 и 3
нептун е в 3, упр.Дсц.
тр.:ura: :kva: :mer:упАсц и МС- развод на родители, честа смяна на местоживеене
тр. :plu: :kva: :mer:, смърт в семейството ,братовчед и баба ми
тр. :nep: :soe: :sun: :kva:Асц.- постоянно жилище
тр. :ura: :soe: :ven: влюбих се в съученик
тр. :ura: :soe: :moo: прием в гимназия
тр. :ura: :soe: :nep: нови приятели
тр. :nep: :soe: :nlu: начало на първата дълготрайна връзка
тр. :ura: :soe: :sun: и тр. :plu: :tri: :sat: ме омъжи за на пръв поглед краткотрайна връзка
продължаваща вече 25 години
тр. :nep: :soe: :mer:първа бременост, тежка и родих синът ми
тр. :ura: :soe: :nlu:и :mer:грижи за него
тр. :plu: :soe: :ven: изживях ужаса на чернобил и дете на 9 месеца , с какво да го храня
тр. :plu: :soe: :moo: родих дъщеря си
тр. :plu: :soe: : :nep: :opo: :jup: се наложиха две операции на синът ми , който беше на
3,5 години
тр. :ura:и :nep: :soe:К5 дъщеря ми се разболя от хепатит и тя бе на 3 год,влязох и аз с нея,точно на рожденият ми ден,после и аз преболедувах
тр. :plu: :soe: :sun:на IC почина татко на 31 декември,следователи,съдебна медицина,
Нова година я изкарах по гробища
тр. :ura: :kva: :ven: :moo: :nep: ,бронхопневмония с усложнения,
натр. :plu: :kva: към Асц. :mar: :ura: :plu:загубих свекърва ми, вуйчо ми, синът ми се разболя много сериозно прекъсна 10 клас, лекуваха го близо година,след това и майка ми й поставиха фатална диагноза, а се оказа пернициозна анемия, грижех се за тях,
тр. :ura: :soe: :sat:стабилизира нещата в семейството,пристрастих се към астрологията
тр. :ura: :kva: :sun: :tri: :ven: :moo: :nep: :sec: :jup:синът ми се дипломира бакалавър и записа магистратура в УНСС, дъщеря също е студент 3 курс в УНСС
тр. :ura: :soe:дсц и :opo: :mar: :ura: :plu:преживях инцидент и само :jup: :soe: :moo:ме спаси, живея втори живот
тр :plu: :soe: :nlu: почина свекър ми
тр. :plu: :soe: :mer: си намерих за пръв път работа, която ми доставя удоволствие
очаквам :nep: :soe: :sat: в 6 дом