Здравей Гост

ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА

• 118 Отговора
  • 13362 Прегледи
Re:ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА
« Отговор #20 -: Януари 09, 2010, 11:37:37 pm »
Опитах се да си спомня какво ми се е случило, когато транзитния Нептун от Козирог ми е минал опозиция на Луната в Рак. В натала Нептун е У8, а Луната е У12. Транзита е бил в ок. '90-та. Спомням си, че по това време започнаха да излизат вестници като Психо и аз редовно си ги купувах. Умирах от страх, като ги четях. Интереса ми към тях мина след 2-3 години. Взе много да ме е шубе  ;D

Две - три години преди това, когато транзита също е действал, си спомням, че имах някакви стомашни болки, които останаха неизвестни за родителите ми, разбира се. На моменти изпитвах такива болки, че не можех да си изправя. Стоях си и си ходех на буквата Г. Сега като си помисля, се чудя как не съм казала на нашите и как ли съм смятала, че ще ми мине.  :-\ Щурава работа. Като дете изпитвах подобни, но преминаваха сравнително бързо. Сега се сетих за това  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #21 -: Януари 09, 2010, 11:46:54 pm »
Уран съвпад Сатурн върху натално Слънце
Плутон върху натален Нептун
- омъжих се и родих тогава дъщеря си.

Уран върху Венера -
запознах се с интернета и оттогава те така.

Нептун върху Венера -
просветлих се, демек познах блаженството да си просто блажен.

Плутон върху Меркурий -
от частен бизнесмен станах наемен работник.

Плутон върху Слънце -
олеле мале*

Уран върху луна-
олеле мале*

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Януари 09, 2010, 11:49:30 pm »
Две - три години преди това, когато транзита също е действал, си спомням, че имах някакви стомашни болки, които останаха неизвестни за родителите ми, разбира се. На моменти изпитвах такива болки, че не можех да си изправя. Стоях си и си ходех на буквата Г. Сега като си помисля, се чудя как не съм казала на нашите и как ли съм смятала, че ще ми мине.  :-\ Щурава работа. Като дете изпитвах подобни, но преминаваха сравнително бързо. Сега се сетих за това  :rolleyes:

ти ме връщаш много назад :o :o :P.знаеш ли ,че и аз имах такъв период :o :o :o ,особенно ,като хАпнех яйце.....без значение как, на очи ,сварено ,по панагюрски ,по маникюрски ,абе както и да е -яйце ;D ;D,а много ги обичам.
сега ще погледна в така наречените книжни ХЕмороиди ,коя небесна гадинка ми е правила твърд или хептенмекичък аспект към наталната ,прогресивната и квато се сетиш луна..... :o :o :blink:.
благодаря ,че ме подсети и ще докладвам!
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 12:23:09 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Януари 10, 2010, 02:05:19 pm »
Опитах се да си спомня какво ми се е случило, когато транзитния Нептун от Козирог ми е минал опозиция на Луната в Рак. В натала Нептун е У8, а Луната е У12. Транзита е бил в ок. '90-та. Спомням си, че по това време започнаха да излизат вестници като Психо и аз редовно си ги купувах. Умирах от страх, като ги четях. Интереса ми към тях мина след 2-3 години. Взе много да ме е шубе  ;D

Две - три години преди това, когато транзита също е действал, си спомням, че имах някакви стомашни болки, които останаха неизвестни за родителите ми, разбира се. На моменти изпитвах такива болки, че не можех да си изправя. Стоях си и си ходех на буквата Г. Сега като си помисля, се чудя как не съм казала на нашите и как ли съм смятала, че ще ми мине.  :-\ Щурава работа. Като дете изпитвах подобни, но преминаваха сравнително бързо. Сега се сетих за това  :rolleyes:

Още нещо се сетих във връзка с транзита на Нептун. Всъщност, това е било транзит на Нептун през Козирог в съвпад със СЛВ и опозиция на респ. ЮЛВ, Сатурн и Луна. Ноември 91-ва е имало транзит на ЮЛВ в съвпад с Луна. Проверих и затъмнениятата в този период. През 92-ра е имало 3 значими слънчеви затъмнения - 4.01.91 13 гр Козирог - опозиция с Луната ми; 30.06.92 - 9 гр Рак - съвпад с Луната ми; 21.12.92 - 2 гр Козирог - съвпад със СЛВ.

Когато около 90-92 -ра  година е бил транзита слещу Луната, започна да ми намирисва, че не що не е наред, въпреки хубавото ми семейство и хубавото ми детство и хубавото ми последвало студенстване. Мисля, че в този период трябва да се е отключило или някакво проклятие или да е направена някаква магийка  :-\  По това време имах и съседки, които се занимаваха с таквиа неща, а за роднините - аз не съм от любимците им. Даааммм, нищо чудно в този период да е се е задействало нещо старо...

Не знам за вас, но аз имам чувството, че живея в паралелна вселена  :rolleyes:

Леле, хора, казвайте кои домове ви управляват аспектираните натални планети....има значение.

Тъй, тъй!  ;D

В натала Нептун е У8, Луната е У12, Сатурн е У6-ти и 2-ри на У7
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 02:28:24 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Януари 10, 2010, 02:20:10 pm »
Леле, хора, казвайте кои домове ви управляват аспектираните натални планети....има значение.

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Януари 10, 2010, 02:24:09 pm »

Когато около 90-92 -ра  година е бил транзита слещу Луната, започна да ми намирисва, че не що не е наред, въпреки хубавото ми семейство и хубавото ми детство и хубавото ми последвало студенстване. Мисля, че в този период трябва да се е отключило или някакво проклятие или да е направена някаква магийка  :-\  По това време имах и съседки, които се занимаваха с таквиа неща, а за роднините - аз не съм от любимците им. Даааммм, нищо чудно в този период да е се е задействало нещо старо...

Не знам за вас, но аз имам чувството, че живея в паралелна вселена  :rolleyes:

Плутон има отношение към магиите, да. При мен имаше такъв период на съмнение, когато откъм 12-ти дом, транзитен Плутон направи квадратура с натална Венера, която е У5 и У10 дом.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #26 -: Януари 10, 2010, 02:25:32 pm »
1975-   :ura: на К6 -развод на родителите ми . К6 се управлява от Венера в 1 ви дом
1997-   :plu: :soe: :nep:,  :jup: :soe: :vlu:- несподелена любов . Нептун управлява 11 дом,а СЛВ е в 9 ти дом
2000-   :ura: :soe: Мц и :plu:  :soe: Десц.- брак и раждане на първото ми дете. Управител на МЦ е Уран в 5 ти дом,
           а  Десц. се управлява от Юпитер на К8
2007-   :nep: :soe::nep: Мц- раждане на второто ми дете
« Последна редакция: Януари 10, 2010, 02:36:49 pm от toroni »
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Януари 10, 2010, 03:06:23 pm »
Има аспекти, които ще преживеем веднъж в живота. Това са аспектите на транссатурновите планети - Уран, Нептун и Плутон...

Мога да споделя за квадратурите, защото се случват първи.
При транз. :ura: / :nep: :kva: нат. :ven: изживявам първата сериозна раздяла в живота си - с първото гадже, с двете ми най-добри приятелки, със съучениците и средата, в която съм расла. Да уточня, че Венера ми управлява ДС и 11 дом и се намира в пети. През месеца, в който транз. :sat: прави ингрес в :pi:, т.е. в знака на наталното ми IC, следва емиграция. Непосредствено преди това  :sat: прави :kva: с нат. :jup: в 7 дом (който ми се води мажорно неаспектиран), следва раздяла с първото ми гадже. При ингрес на  :sat: в :pi: - матура, полагане на зрелостни изпити, абитуриентска и непосредствено след това заминаване, отделяне от средата и близките, но и символично завръщане "у дома" - при майка ми, с която през първите 16 години от живота ми бяхме разделени. Сатурн управлява знака на върха на 3 дом (макар че по-голямата част от знака Козирог ми заема 2 дом) и се намира в 9 дом в радикса.

Години по-късно, като се започне от 2003 година, следва ингрес на транз. :ura: в :pi:, където прави  :soe: с наталния ми :mar:. Марс се намира на IC и управлява 5 дом, барабар с целия стелиум там. При първото навлизане на :ura: в :pi: сещам се, че майка ми се отделя и се мести при втория си съпруг. Временно оставам сама в семейното ни жилище. В началото на октомври същата година следва раздяла с голямата ми любов, когато транз. :ura: се завръща ретроградно във :aq: и за последен път прави  :kva: с нат. :jup: в 7 дом. Това може би е най-запомнящата се връзка в живота ми, след края на която възгледите ми и отношението ми към връзките като цяло търпят сериозна промяна, стават по-ураниански, т.е. неангажирани. И до ден днешен е така. Разочарованието беше наистина голямо. По време на последната  :kva: на транз. :ura: към нат. :jup: има и други интересни транзити - тран. :jup: в съвпад с нат. МС в :vi: и в  :opo: към нат. :mar:, завръщане на  :mar: на наталната си позиция, т.е. идва краят на един марсов цикъл, транз.  :sat: в точен  :kva: към нат. :plu:, т.е. към господаря на изгряващия знак. Непосредствено преди това, два месеца преди раздялата транз.  :sat: преминава в  :soe: с нат. :moo: в :ca:, където т.нар. Sade Sati период достига връхната си точка. Именно тогава започвам да усещам много ясно накъде отиват нещата, последвалата след това раздяла, макар че се случва поради външни обстоятелства, е един естествен завършек...
При преминаване на транз. :ura: в :soe: с нат. :mar: започвам друга връзка, която може да се нарече "отворена", макар че дотук тя е и най-дълготрайната в живота ми, но вече приключила.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Януари 11, 2010, 09:56:08 pm »
При мен и тр. Уран, Нептун и Плутон са подминали наталните ми същите планети. Имала съм изключително интензивен и понякога стресов живот:приятели, компании, рабора, турнета, любови, раздели...емоции, но нито се омъжих, нито деца родих  ;D хахаха - поизостанах в семеен план спрямо връстниците си, защото все още не съм срещнала любовта (...без която не можем...).
Иначе гадното и ужасно нещо , което се случи и преобърна живота ми, беше когато татко се разболя и почина. Това стана при съвпад на тр.Плутон с нат.Нептун в почти края на 4 дом.
Надявам се,с отминаването на транзитите да са си отишли и кофтито неща :)

« Отговор #29 -: Януари 12, 2010, 09:03:04 pm »
уран/плутон на Асц., упр. 6 и 3
нептун е в 3, упр.Дсц.

тр.:ura: :kva: :mer:упАсц и МС- развод на родители, честа смяна на местоживеене
тр. :plu: :kva: :mer:, смърт в семейството ,братовчед и баба ми
тр. :nep: :soe:  :sun: :kva:Асц.- постоянно жилище
тр. :ura: :soe: :ven: влюбих се в съученик
тр. :ura: :soe: :moo: прием в гимназия
тр. :ura: :soe: :nep: нови приятели
тр. :nep: :soe: :nlu: начало на първата дълготрайна връзка
тр. :ura: :soe: :sun: и тр. :plu: :tri: :sat: ме омъжи за  на пръв поглед краткотрайна връзка
продължаваща вече 25 години
тр. :nep: :soe: :mer:първа бременост, тежка и родих синът ми
тр. :ura: :soe: :nlu:и :mer:грижи за него
тр. :plu: :soe: :ven: изживях ужаса на чернобил и дете на 9 месеца , с какво да го храня
тр. :plu: :soe: :moo: родих дъщеря си
тр. :plu: :soe: : :nep: :opo: :jup: се наложиха две операции на синът ми , който беше на
3,5 години
тр. :ura:и  :nep: :soe:К5 дъщеря ми се разболя от хепатит и тя бе на 3 год,влязох и аз с нея,точно на рожденият ми ден,после и аз преболедувах
тр. :plu: :soe: :sun:на IC почина татко на 31 декември,следователи,съдебна медицина,
Нова година я изкарах по гробища
тр. :ura: :kva: :ven: :moo: :nep: ,бронхопневмония с усложнения,
 натр. :plu: :kva: към Асц. :mar: :ura: :plu:загубих свекърва ми, вуйчо ми, синът ми се разболя много сериозно прекъсна 10 клас, лекуваха го близо година,след това и майка ми й поставиха фатална диагноза, а се оказа пернициозна анемия, грижех се за тях,
тр. :ura: :soe: :sat:стабилизира нещата в семейството,пристрастих се към астрологията
тр. :ura: :kva: :sun: :tri: :ven: :moo: :nep: :sec: :jup:синът ми се дипломира бакалавър и записа магистратура в УНСС, дъщеря също е студент 3 курс в УНСС
тр. :ura: :soe:дсц и :opo: :mar: :ura: :plu:преживях инцидент и само :jup:  :soe: :moo:ме спаси, живея втори живот
тр :plu: :soe: :nlu: почина свекър ми
тр. :plu: :soe: :mer: си намерих за пръв път работа, която ми доставя удоволствие

очаквам  :nep: :soe: :sat: в 6 дом
« Последна редакция: Януари 12, 2010, 09:38:47 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Април 27, 2011, 09:55:23 pm »
Има аспекти, които ще преживеем веднъж в живота. Това са аспектите на транссатурновите планети - Уран, Нептун и Плутон...

Мога да споделя за квадратурите, защото се случват първи.
При транз. :ura: / :nep: :kva: нат. :ven: изживявам първата сериозна раздяла в живота си - с първото гадже, с двете ми най-добри приятелки, със съучениците и средата, в която съм расла. Да уточня, че Венера ми управлява ДС и 11 дом и се намира в пети. През месеца, в който транз. :sat: прави ингрес в :pi:, т.е. в знака на наталното ми IC, следва емиграция. Непосредствено преди това  :sat: прави :kva: с нат. :jup: в 7 дом (който ми се води мажорно неаспектиран), следва раздяла с първото ми гадже. При ингрес на  :sat: в :pi: - матура, полагане на зрелостни изпити, абитуриентска и непосредствено след това заминаване, отделяне от средата и близките, но и символично завръщане "у дома" - при майка ми, с която през първите 16 години от живота ми бяхме разделени. Сатурн управлява знака на върха на 3 дом (макар че по-голямата част от знака Козирог ми заема 2 дом) и се намира в 9 дом в радикса.

Години по-късно, като се започне от 2003 година, следва ингрес на транз. :ura: в :pi:, където прави  :soe: с наталния ми :mar:. Марс се намира на IC и управлява 5 дом, барабар с целия стелиум там. При първото навлизане на :ura: в :pi: сещам се, че майка ми се отделя и се мести при втория си съпруг. Временно оставам сама в семейното ни жилище. В началото на октомври същата година следва раздяла с голямата ми любов, когато транз. :ura: се завръща ретроградно във :aq: и за последен път прави  :kva: с нат. :jup: в 7 дом. Това може би е най-запомнящата се връзка в живота ми, след края на която възгледите ми и отношението ми към връзките като цяло търпят сериозна промяна, стават по-ураниански, т.е. неангажирани. И до ден днешен е така. Разочарованието беше наистина голямо. По време на последната  :kva: на транз. :ura: към нат. :jup: има и други интересни транзити - тран. :jup: в съвпад с нат. МС в :vi: и в  :opo: към нат. :mar:, завръщане на  :mar: на наталната си позиция, т.е. идва краят на един марсов цикъл, транз.  :sat: в точен  :kva: към нат. :plu:, т.е. към господаря на изгряващия знак. Непосредствено преди това, два месеца преди раздялата транз.  :sat: преминава в  :soe: с нат. :moo: в :ca:, където т.нар. Sade Sati период достига връхната си точка. Именно тогава започвам да усещам много ясно накъде отиват нещата, последвалата след това раздяла, макар че се случва поради външни обстоятелства, е един естествен завършек...
При преминаване на транз. :ura: в :soe: с нат. :mar: започвам друга връзка, която може да се нарече "отворена", макар че дотук тя е и най-дълготрайната в живота ми, но вече приключила.

Лили, от прочетеното останах с впечатление, че транзитите си ти влияят и още как. :yahoo:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Април 27, 2011, 10:00:30 pm »
Тогава имаше работещи дирекции, които да "случват".
А сега дирекционната квадратура Слънце/Сатурн ми блокира всичко.
Но юпитеровите транзити рядко са носили положителни събития при мен. Имам много неприятни спомени от съвпада на Юпитер и Северния възел с Луната ми, към края на лятото 2001 година беше това, но изживяването изцяло се дължеше на неправилна преценка на ситуацията (и човека) от моя страна, често възлите върху Луна го дават, а Юпитер допълнително "раздува" очакванията.  ;D
Догодина се разпада дирекционната квадратура Слънце/Сатурн и минавам в друга фаза  ;D - дирекционна опозиция Слънце/Уран. Надявам се тогава вече да няма "лабаво" и да започнат да се случват нещата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Април 27, 2011, 10:33:29 pm »
Догодина се разпада дирекционната квадратура Слънце/Сатурн и минавам в друга фаза  ;D - дирекционна опозиция Слънце/Уран. Надявам се тогава вече да няма "лабаво" и да започнат да се случват нещата.

И Уран в Овен ще помогне, ще видиш... ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Април 27, 2011, 10:43:27 pm »
Дано!
Съвпадът на транзитния Уран с нат. Марс беше доста интересен период, жалко че повече никога няма да се повтори. Тогава приех едно предизвикателство, за което изобщо не съжалявам, макар и впоследствие да са приключили нещата. По-нататък опозицията на тр. Сатурн на МС към Марс доста ми сви перките, но пък беше най-плодотворният период в професионален план през целия ми живот. Докато тр. Юпитер в съвпад с МС (2004) донесе много неприятности в службата и измама от работодател. Първоначално предложението изглеждаше много примамливо, бяха предложили изключително добри условия, за да бъде истина. Условията си бяха наистина много добри, но само за "свои" хора.  ;) Просто се оказах единственият човек без връзки и протекции във фирма с изградена дългогодишна шуробаджанашка култура.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #34 -: Април 27, 2011, 11:12:34 pm »
И на моето работно място е същата история. Почти всеки е на някого някакъв. Ако не е роднина, то се е докопал до поста като се е сродил, или с много подмазване и слугуване. Малко са хората, които са постигнали всичко само с труд. Аз съм им трън в очите на връзкарите. В момента имам опозиция на тр. Юпитер (възможно е да ми е У10) във 2-ри дом с натален Сатурн (У12) в 8-ми. Сатурн ми е в Т-квадратура с възлите по оста 6-12 дом. Днес научих, че около сатурновия ми възврат на есен май ще се очертаят проблеми за мен. Me vs. връзкарите. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Април 27, 2011, 11:18:59 pm »
Днес научих, че около сатурновия ми възврат на есен май ще се очертаят проблеми за мен. Me vs. връзкарите. ;D

Тоя етап отдавна съм го минала.  ;D
Не искам да те отчайвам, но от досегашния изживян опит мога да ти кажа, че е мисия невъзможна да обориш (и оспориш) връзкарите. Накрая шутът в задника е за теб.  ;)
В професионалните астрологични среди също не става без връзки, дори ако искаш материалите ти да бъдат публикувани някъде - я в списание, я в някоя медия... Все някой трябва да те лобира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Април 27, 2011, 11:29:39 pm »
Така е. Съгласна съм с теб, Лили... Търся си лоби сред честните. А и авариен изход няма да е зле да си намеря. ;D
« Последна редакция: Април 27, 2011, 11:34:24 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Април 27, 2011, 11:40:05 pm »
Потърси първо авариен изход, че знае ли човек дали истината ще възтържествува.  :blink:
Обикновено приземяването не е меко за търсача на истина, докато тези с протекциите си остават по меките столове.
Ама те ако не ти правят сечено и интриги, трай си... В случай, че това работно място те устройва.  :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #38 -: Април 28, 2011, 05:50:11 pm »
Да ви имам и събитийността... Единствено 3гр след съвпад на тр Плутон с нат Нептун съм забременяла. Друго немааааааа, дори оревах пейзажа, че след съвпад на Уран със Слънцето ми пак нищо не`аше. Ама йок.  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #39 -: Април 28, 2011, 05:53:02 pm »
Да ви имам и събитийността... Единствено 3гр след съвпад на тр Плутон с нат Нептун съм забременяла. Друго немааааааа, дори оревах пейзажа, че след съвпад на Уран със Слънцето ми пак нищо не`аше. Ама йок.  :-\

Аспекти на луната някакви към същия период? :rolleyes:
Пр. луна и СД ?
Възли към к5? Транзитни в аспект към У5?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците