Здравей Гост

Жертви на магия - признаци в натала и транзита

• 235 Отговора
  • 44706 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Жертви на магия - признаци в натала и транзита
« Отговор #160 -: Април 22, 2011, 04:21:07 pm »
Когато ходих да ми леят куршум след смъртта на майка съм имала точен възврат на Лилит в Овен. Всъщност за пръв път тогава Лилит влезе в Овен за поредния си цикъл - в началото на октомври 2010 година. Тези техники за работа с фините енергии на хората ги приемам като вид магия...все пак си е енергийно вмешателство.

Защо,какво те е уплашило, каква фигурка излезе :rolleyes:

Тя каза 3 неща: 1/болест, смърт, 2/катастрофа, 3/грабеж.

1/ скоро беше починала майка и аз бях цяла нощ до смъртното и легло, дотогава не бях виждала как умира човек;
2/ близо 5 години преди това бях нападната в гръб от един случаен човек в една тъмна уличка, който искаше да ме ограби, но не успя.
3/още по-отдавна, била съм свидетел на катастрофа - на един завой 2 момчета с кола се врязаха в камиона пред нас.

Всички тези страхове са били потиснати и жената ги изрови от подсъзнанието ми. Само последният беше "пресен" и всъщност беше повода да отида.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #161 -: Април 22, 2011, 04:41:09 pm »
http://lechitel.info/index.php?option=com_content&view=article&id=127:leene-na-kurshum&catid=4:poveriq&Itemid=9

"Леене на куршум традиция
В българския народ леенето на куршум е с вековна история (традиция). Основната причина за леене на куршум това е срещу - уплаха, безсъние, страх. Основната причина поради, която  хора в тези състояния търсят помощ е заради страничните ефекти от тези форми на стрес - а именно отпадналост липса на апетит, различни анемични състояния породени от изтощението на организма поради безсънието най-вече.В народните писания се посочва, че всеки може да лее куршум, но за да бъде истински полезен и ефективен метода момичето, което го прилага трябва да се е научило преди да е станало жена (т.е. според народните вярвания такова момиче е преди да и дойде първата менструация).

Народните лечители, които леят куршум препоръчват леенето на куршума да стани до 40 дни след появата на уплахата, защото след това самия страх оживявал и не можело да се помогне на болния.Самия процес на леене на куршум става като малко парче от олово се разтапя на силен огън, след това моментално се прехвърля в съд с вода и се разпръсква. Процедурата по леене на куршум се прави най-малко три пъти (на коляното, сърцето и главата). Причината за това е да се установи къде е точно корена на уплахата. Процедурата се започва от начало за всяка една от областите, а изнамирането на точния корен на уплахата се разпознава на това място на което оловото се пръсне най-силно. В традиционната народна медицина леенето на куршум се прави в три дена по три пъти. В съвременния живот обаче, където времето е забързано обикновено леенето на куршум се прави на един път с девет повторения. В края се прави и фигурка от оловото символизираща уплахата, която може да бъди - човек, предмет или животно. След като процедурата свърши пациента завива оловото в хартия и  го слага под възглавницата и спи върху него в продължение на десет нощи. След изтичането на десет нощният  период оловото се изхвърля задължително в течаща вода, която да отнесе злото. "

ти как го направи и сънува ли нещо :rolleyes:

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

Re:Жертви на магия - признаци в натала и транзl
« Отговор #162 -: Април 24, 2011, 02:32:44 am »
преди малко при Карбовски ги слушах онези смешници двамата братя, попове,не им помня имената,защото не искам- охулиха Ванга ,/Господи прости им те не знаят какво правят/,
та  отрекоха я като феномен , оскверниха паметта й....
та от дявола са всички предсказатели на бъдещето, в това число астролози,номеролози, медиуми,екстрасенси
леенето на куршум, восъколеене и др. подобни ритуали са демонични, контакт с демонични сили
имало си Киприянова молитва в черквата ,да не ходят хората по разни врачки и баячки, загубили сме вярата,не ходим при свещеник при проблеми
на стационарен Меркурий в Овен какви думи,думи, логорея и това ако не е начин да ни накарат да  прогледем
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #163 -: Април 24, 2011, 05:53:48 pm »
Карбовски ги подкрепя и ги нарича "Братята Черноризци". Те си следват свойта мисия и си живеят, според своите канони, лошо няма. Но смирен и духовен не се става само със спазването на писания и ритуали. Верно е, че се навъдиха и много лъжепророци, но всеки да си носи личната отговорност пред себе си и пред Бога. Със заплахи църквата няма да ги спре....и без това вече няма силата да направи това. Векове наред се е опитвала религията да тържествува чрез сила и чрез убийства. А лъжепророците, които ползват средствата за предсказване, за да заблуждават, отмъщават или възмездяват, така си замърсяват кармата, техен проблем. Всяко едно знание може да се опорочи, ако попадне в ръцете на душевно нечистоплътен човек. Знанието трябва да служи за доброто на хората.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #164 -: Април 24, 2011, 06:55:10 pm »
Всяко едно знание може да се опорочи, ако попадне в ръцете на душевно нечистоплътен човек. Знанието трябва да служи за доброто на хората.

Така е, затова знанието от древността е закодирано и не се дава на всеки -
"когато му дойде времето"
Разкриването на някой тайни и загадки е свързано с много саможертви
Да не говорим за научните открития, които са правени с " добри намерения "
и после се използват за ........без коментар  :-[

Това понятие " Магия " просто е останало от миналото, сега
е изпълнено с многообразно съдържание и " дрешката " му е отесняла  ;D

P.S. Към нея даже причислявам, масовото " зомбиране" от реклами по ТВ
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #165 -: Април 24, 2011, 11:04:30 pm »

Това понятие " Магия " просто е останало от миналото, сега
е изпълнено с многообразно съдържание и " дрешката " му е отесняла  ;D

P.S. Към нея даже причислявам, масовото " зомбиране" от реклами по ТВ

Много си права, Мунлейди.  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #166 -: Април 25, 2011, 11:24:10 pm »
http://lechitel.info/index.php?option=com_content&view=article&id=127:leene-na-kurshum&catid=4:poveriq&Itemid=9

"Леене на куршум традиция....ти как го направи и сънува ли нещо :rolleyes:

Жената, при която ме заведоха беше туркиня (баба Сафет). Не взема пари...колкото и оставиш. Един доцент ни запозна с нея (дъщеря и била асистент в университета, където работеше). Ходи се 3 пъти, като всеки път си носиш малко шише минерална вода, в която тя налива малко от куршумената, в която е отляла оловото. С тази вода трябва да си намокряш вечер преди лягане ръцете, краката, сърдечната област и челото. После слагаш чисти дрехи и така си лягаш. На сутринта пак повтаряш процедурата. През трите дни, жената отделяше от оловото, увиваше го в книжка и ми го даваше да си го сложа под възглавницата. Тези 3 топчета, аз съм си ги сложила в една кесийка и стоят в калъфката на възглавницата ми. Последният ден отдели още едно топче да си го нося в портмонето. Не ми е казала да ги изхвърлям в течаща вода, напротив, каза че можело да минат години, докато се изчисти страха, затова да съм ги държала под възглавницата си. Точно тогава, докато траеше ритуала нищо не съм сънувала. Да ти кажа всяка баячка го прави по различен начин. Като малка са ме водили в Нови пазар, там имаше една баба копанарка, която вече не е жива. Жената ми каза тогава, че съм уплашена от змия и действително беше така. Трябваше да нося една и съща дреха наобратно (потник или тениска).

Моята баба баеше против уроки и затова от малка вярвам в силата на енергийните въздействия. Водеха бебета у дома да им бае, такива които реват по цели нощи и не спират. Аз съм виждала как се успокояват и заспиват в ръцете и, а върху бузите им избива червенина. На следващия ден родителите казват, че вечерта детето е спало непробудно за пръв път от няколко нощи. Лекарките от поликлиниката пращаха малки деца при нея, след като изследванията им не показваха никакви отклонения. Хората в махалата я знаеха и я уважаваха.

*

Stella

• 7765
« Отговор #167 -: Април 25, 2011, 11:30:00 pm »
Пропуснах да кажа, че куршумената вода се пие.

*

Lillie

• 30532
Re: Жертви на магия - признаци в натала и транзита
« Отговор #168 -: Януари 26, 2012, 11:39:07 pm »
Не знам какво да ти кажа.
Странни са ми хорските нрави тук - ако не могат да постигнат нещо, пак го постигат, но с магия.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #169 -: Януари 27, 2012, 11:20:47 am »
akruks, по информацията, която си дала не могат да се направят никакви заключения. Трябва да се видят и домовете и най-вече господарят на асцендента.

*

Stella

• 7765
« Отговор #170 -: Януари 27, 2012, 11:25:29 am »
Питай Таро. Аз питах дали имаш магия и излязоха Страшният съд, Отшелникът и Папата.
Благодаря, но не знам картите как се тълкуват, като съм си гледала в таро онлайн картите излизат с пояснения, горе-долу схващам за какво иде реч  :blink:

А тук ми е интересно да науча повече, понеже видях за тази жена, че има в натала си аспектите, за които е писано в началото на темата...

Все отлагах четенето на тази тема. Бившата ми свекърва си пада по тези неща и още се занимава с това според мен. Лично аз през целия ми брак живях като насън, изнесох се в чужбина за 7 месеца и още първите седмици започнах да "живея", а не да бъда послушно зомби. Онази все ходеше по разни места тайно, слагаше изкуствени цветя в хола, хвърляше срещу луната нещо си, поставяше дрехи под възглавницата ни, разни муски и какво ли не. Преживяла съм транзит на Плутон през Луна и определено мисля, че в този период е имало направено нещо, за да не ходя при майка си. Сега дъщеря ми преживява този транзит и виждам, че бабата се е активирала, но дъщеря ми е родена в Неделя. Малката пък се ражда с аспекта луна опозиция сатурн по 12-6 дом, който сте написали, че е за разваляне на семейства - думи нямам за простотията и не искам да вярвам. Като цяло вероятно съм податлива заради венерата ми в 8 дом, усещам веднага лошите погледи и енергиите, но и умея да визуализирам желанията си и си създавам своя реалност (вероятно заради точния съвпад луна-нептун)  ;D

Кой е написал това моля те да цитираш точно име на автор?
Това е аспект за депресии, зъбите се рушат при този аспект, но за "развалянето на семейства" е необходимо да има отношение към 7-ми дом и управителите на седми дом. Що за необосновани съждения? Ама не приемайте 1 към 1 всичко, което се пише. Отнасяйте го към собствения си хороскоп и най-вече гледайте кои домове управляват планетите, скючващи аспекта.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #171 -: Януари 27, 2012, 11:30:52 am »
Някъде назад в тази тема е написано. Но малката определено няма да страда от депресия, като й гледам картата и начинът, който реагира на света около себе си  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #172 -: Януари 27, 2012, 12:01:31 pm »
Някъде назад в тази тема е написано. Но малката определено няма да страда от депресия, като й гледам картата и начинът, който реагира на света около себе си  :blink:

Ооооооо, много силни думи. Всички имаме периоди на депресия и периоди на възход. По-правилно е да се каже, че няма да бъде депресивна личност. Ако има балансиращи аспекти към тази опозиция, аспекти на юпитер и Уран, - това са компенсиращи фактори. Обаче при един сатурнов възврат, квадрат на транзитен Сатурн към Луна. Особено в периода "саде-сати", депресията е неизбежна. но това е необходима част от живота и от израстването. 

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #173 -: Януари 27, 2012, 12:14:25 pm »

Ооооооо, много силни думи. Всички имаме периоди на депресия и периоди на възход. По-правилно е да се каже, че няма да бъде депресивна личност. Ако има балансиращи аспекти към тази опозиция, аспекти на юпитер и Уран, - това са компенсиращи фактори. Обаче при един сатурнов възврат, квадрат на транзитен Сатурн към Луна. Особено в периода "саде-сати", депресията е неизбежна. но това е необходима част от живота и от израстването.

Зарових се назад по темата, понеже снощи я четях, написано е само твърд аспект с Луна, не е посочен сатурн, но да не ти се случва това, което майка ти си мисли .... Оплескала съм с препредаването на информацията.
Голямата дъщеря е с Луна в Козирог и затова написах по-горното за малката. Разликата между двете е огромна - голямата й е изписано на лицето, че си е вглъбена и депресивна, така е от бебе. Малкото е с луна в овен, асц. овен и е диване и емоция. Разбира се това е откъслечна информация  :blink: Да са ми живи и здрави, ще преодоляваме каквото има за преодоляване  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #174 -: Януари 27, 2012, 12:23:46 pm »

Зарових се назад по темата, понеже снощи я четях, написано е само твърд аспект с Луна, не е посочен сатурн, но да не ти се случва това, което майка ти си мисли .... Оплескала съм с препредаването на информацията.
Голямата дъщеря е с Луна в Козирог и затова написах по-горното за малката. Разликата между двете е огромна - голямата й е изписано на лицето, че си е вглъбена и депресивна, така е от бебе. Малкото е с луна в овен, асц. овен и е диване и емоция. Разбира се това е откъслечна информация  :blink: Да са ми живи и здрави, ще преодоляваме каквото има за преодоляване  :blink:

Нищо, мила, не се притеснявай. Затова трябва да не се навързва излишно човек, а да разсъждава и да отнася всичко към наталната карта. луна в Козирог е строга, има добро себевладеене/самообладание. луна в Овен е експресивна и импулсивна.

Гала има луна в Овен. С нея имаме почти един и същи хороскоп. разликата е единствено в асцендента и луната.
Мотя луна е във водолей, а меркурий - в Риби. нейната луна е в овен и меркурий пак е в Риби, при това и управлява асцендента. Разликата в говоренето между нея и мен е огромна. Тя говори бързо и припряно, аз говоря премерено и най-добре се изразявам писмено. Ето как разположението на луната, може да окаже влияние не само върху темперамента, но и върху начина на говорене и изразяване, макар говоренето и комуникацията да я свързваме предимно с Меркурий. разбира се при нас и домовете ас различни, обаче аз визирах само начина на изразяване чрез думите и словото, отнесено към различните позиции на луната.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #175 -: Януари 27, 2012, 12:37:38 pm »
Някъде назад в тази тема е написано.

За натална опозиция Луна-Сатурн ли говориш?
Не винаги това са деца на разведени/разделени родители, макар че този аспект често дава описание на тяхното субективно възприятие на близкото обкръжение и отношенията със семейството.
Същото важи за квадрата и опозицията между светилата. Познавам хора с такива аспекти, чиито родители никога не са се развеждали. Познавам и хора с тригон между Слънцето и Луната, чиито родители рано се разделят (но обикновено към някое от светилата има напрегнати аспекти - Марс, Сатурн, Плутон...).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #176 -: Януари 27, 2012, 12:44:58 pm »
Някъде назад в тази тема е написано.

За натална опозиция Луна-Сатурн ли говориш?
Не винаги това са деца на разведени/разделени родители, макар че този аспект често дава описание на тяхното субективно възприятие на близкото обкръжение и отношенията със семейството.
Същото важи за квадрата и опозицията между светилата. Познавам хора с такива аспекти, чиито родители никога не са се развеждали. Познавам и хора с тригон между Слънцето и Луната, чиито родители рано се разделят (но обикновено към някое от светилата има напрегнати аспекти - Марс, Сатурн, Плутон...).

То аз вече съм се развеждала, а луната на малкото е господар на 4 дом и е в 12 дом - може да крие детето после корените си, че майка му е шматка  ;D Сатурн пък й управлява 10 дом и е в 6-ти. Дете на неразвеждани родители съм, които не можеха един без друг, много се обичаха - а светилата ми са в опозиция  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #177 -: Януари 27, 2012, 12:55:49 pm »
Дете на неразвеждани родители съм, които не можеха един без друг, много се обичаха - а светилата ми са в опозиция  :blink:

Познавам и двойка с почти 40-годишен брак, никога не са се разделяли, а в синастрията Луните им са в квадрат.
Той е Овен с Луна във Везни, тя е Везна с Луна в Рак. В случая съвпадът на неговата Луна с нейното Слънце се е оказал по-силен от квадрата между Луните. Иначе по квадрата може и да имат някакви несъгласия вкъщи по някои битови въпроси, за това не знам.

Така че някои твърдения за квадратите и опозициите са доста относителни.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #178 -: Януари 27, 2012, 02:41:22 pm »

Аз искам да питам, какъв е този период "саде-сати" ? Как да го разпознаем в картата?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #179 -: Януари 27, 2012, 02:49:02 pm »
Аз искам да питам, какъв е този период "саде-сати" ? Как да го разпознаем в картата?

Това е от Индийската астрология, но е масово навлязло в употреба и тук, сред привържениците на Западна астрология.
Периодът обхваща престоя на Сатурн в знака на Луната (най-интензивният), в знака преди нея и знака след нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.