Здравей Гост

Жертви на магия - признаци в натала и транзита

• 235 Отговора
  • 44612 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Жертви на магия - признаци в натала и транзита
« Отговор #180 -: Януари 27, 2012, 02:53:07 pm »
Аха, благодаря. Тоест транзитен Сатурн съвпад нат. Луна.. Ами ако е в опозиция? Предполагам пак не е добре..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #181 -: Януари 27, 2012, 02:57:43 pm »
Всички твърди аспекти на Сатурн към Луната са трудни, но по различен начин се изразяват при различните хора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #182 -: Януари 27, 2012, 03:02:19 pm »
Аз искам да питам, какъв е този период "саде-сати" ? Как да го разпознаем в картата?

Това е от Индийската астрология, но е масово навлязло в употреба и тук, сред привържениците на Западна астрология.
Периодът обхваща престоя на Сатурн в знака на Луната (най-интензивният), в знака преди нея и знака след нея.

Ами бравос, моичкият мъж в момента е с транзитен сатурн в съвпад с наталната му луна в 12-и дом. Но да се надяваме, че луната му като управител на 9-тия му дом и сатурна, като идващ от 10-ти и управляващ 3 и 4 дом, си е свързано с издаването на книга, а не с това, че не го оставих да поспи заради една печатница и ми е бесен сега  ;D
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #183 -: Януари 28, 2012, 12:48:49 pm »
Да, на практика имам наблюдения, че в дългогодишните връзки и бракове най-силно работят синастричните съвпади и тригони Слънце/Луна.

Ох, и темата за магиите разводнихме.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #184 -: Юни 19, 2012, 08:57:19 pm »
тр. Лилит съвпад нат. Марс - сигнал ли е за магия?

« Отговор #185 -: Юни 19, 2012, 09:36:21 pm »
Престанете да обвинявате магиите, съседите и вселенските енергии за собствените си неспособности и дефицити.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #186 -: Юни 19, 2012, 09:44:51 pm »
Престанете да обвинявате магиите, съседите и вселенските енергии за собствените си неспособности и дефицити.

Стига бе, ще ме ядосаш наистина

Не знаеш какво се случва с човека отсреща

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #187 -: Юни 19, 2012, 09:53:05 pm »
тр. Лилит съвпад нат. Марс - сигнал ли е за магия?

Да...,абсолютно...И негативната енергия/магия/ е хвърлена в/у кола...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Юни 19, 2012, 09:55:08 pm »
Никога не съм се вманиачавала на тема магии, но в Б-я това много се прави, старая се да съм колкото се може по-далеч от тия неща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #189 -: Юни 19, 2012, 09:57:13 pm »
Папи, ядосвам им се аз на тях. Вкарват си разни идеи, самонавиват се и накрая наистина им се случват кофти неща. Те сами си ги причиняват. Как е възможно изобщо в ума ти да съществува мисъл "абе, аз сега дали имам магия? дали ще се разболея от нея? или ще умра?"
Ако цял ден си мислиш, че имаш страшно главоболие след два часа наистина ще си докараш такова. Момичета, съвсем добронамерено ви се възмущавам на глупостите, защото си сбърквате насила живота. Как може да гледаш една бърза планета като Марс да минава през една шитня като Лилит, която никой читав астролог не гледа и не брои за нищо, и да стигаш до извода, че май имаш магия?! Престанете да се занимавате с простотии и си уплътнете времето с полезни неща. Ако ще си самовнушавате нещо, поне гледайте да е хубаво.
Магии сигурно има, но ако си психически устойчив и свързваш своята личност и бъдеще единствено със суперлативи и прекрасни картини, трудно ще ти подействат магиите.

Като малка много урочасвах, може би и защото съм със светли очи. През ден имах позиви за повръщане и световъртеж. Баба ми може да бае и благодарение на нея бързо ми минаваше. Но като се преместих да живея далече от нея вече нямаше кой да ми бае. И се научих да "устоявам" на погледите на хората, самоизградих си психическия щит. По принуда, защото или се справяш или ти е зле. Сега и баба ми без да съм й казала тези неща констатира, че погледа ми е станал много силен. Това е на енергийно ниво, получава се нещо като преборване на енергиите на останалите, надмощие. Същото е с магиите и други разни неща - ако сте толкова убедени, че нещо ви правят, просто бъдете уверени, че сте достатъчно силни, за да не може нищо да ви достигне.
Сигурно няма да ми повярвате, но неща, които съм си мечтала и съм си представяла са ми се случвали едно към едно. Подценявате възможностите на мислите си.

С две думи - не си търсете насила белята. Вместо да мислите далите имате магия или не, по-добре помислете колко страхотни обувки ще си намерите утре - далеч повече си заслужава да инвестирате време в такива мисли.

*

Papy

• 4343
« Отговор #190 -: Юни 19, 2012, 09:58:40 pm »
Никога не съм се вманиачавала на тема магии, но в Б-я това много се прави, старая се да съм колкото се може по-далеч от тия неща.

И с право-има хора, които наистина еазбират какво правят и такива, които са готови да плащат
Естествено, че не трябва да се вманиачаваме и като ни е кофти ден-айде-магия

*

Papy

• 4343
« Отговор #191 -: Юни 19, 2012, 10:01:43 pm »
The_one, обикновено е обратното-първо ти се случват кофти неща, после се чудиш за магия, накрая гледаш лилит?
Понимаеш?

И като малка не си уручасвала, а си хващала уруки  :blink:

« Отговор #192 -: Юни 19, 2012, 10:05:29 pm »
Добре, хващала съм, каквото съм хващала. Но като ти се случват неприятни неща естествените реакции са няколко:

- или си казваш, че и това ще мине и ще дочакаш по-добри дни

- или започваш да се чудиш къде бъркаш, какво не правиш както трябва

- или търсиш изход

Чуденето дали имаш магия с нищо не ти помага. Но щом някои толкова ги влече, нека се занимават с такива мисли. В крайна сметка, всеки е архитект на собствената си същност и на собствения си живот.

Сетих се за нещо в астрологичен план. Хора, които имат стелиуми имат и наситена събитийност при тежки транзити.

Например човек със стелиум Слънце-Венера-Марс-Меркурий-Плутон ще понесе тежко транзит на Плутон или Сатурн, ако и по прогресия са недобре аспектирани лични планети. Възможно е в рамките на година-две да починат доста роднини, да има загуби на имущество, на работа, болест. После изведнъж нещата се оправят, когато се разпаднат аспектите. Но човек си мисли "ето, аз имам магия"...
« Последна редакция: Юни 19, 2012, 10:13:02 pm от The_One »

« Отговор #193 -: Юни 19, 2012, 10:24:20 pm »
Вярно, що ли не оставя плебеите да се самоунищожат. И без друго Земята е пренаселена и трябва да останат ресурси само за най-добрите, т.е. за мен.  :mellow:

Магийствайте до откат. Енджой.

« Отговор #194 -: Юни 19, 2012, 10:39:14 pm »
Как не съм се сещала досега?! Разбира се, че Земята трябва да бъде кръстена на мен. Макар че не съм убедена дали не е по-добре моето име да носи цялата Вселена...ще го помисля. Когато реша ще бъдете известени как да се обръщате към Земята и Вселената.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #195 -: Юни 20, 2012, 12:47:55 am »
Транзитна Лилит в съвпад със Слънце и опозиция Марс може ли да значи енергийна намеса към съпруга?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #196 -: Юни 20, 2012, 01:56:31 am »
Транзитна Лилит в съвпад със Слънце и опозиция Марс може ли да значи енергийна намеса към съпруга?

Домове...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #197 -: Юни 20, 2012, 02:05:46 am »

Домове...
Съвпада със Слънцето е във 2-ри, опозиция към Марс в 8-ми
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #198 -: Юни 20, 2012, 02:10:35 am »

Домове...
Съвпада със Слънцето е във 2-ри, опозиция към Марс в 8-ми

Категорично ДА...

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #199 -: Юни 20, 2012, 02:23:17 pm »
Видях ви темата и ми стана интересно- ще ви разкажа една моя история, ако проявявате интерес ще ви кача карта- само кажете каква :)

Вс се случва Април 2007. Бях мн влюбена  в едно момче, той беше в БГ, аз учех в Дания. По Великден трябваше да се прибирам в Бг и нощта преди да пътувам- ясно си спомням беше 10-11 Април, сънувах ужасен кошмар, странен, мн ясен, необясним...Само отбелязвам, че мн рядко помня сънищата си,  а кошмари вероятно съм имала не повече от два до сега....Събудих се ужасена през нощта и в момента, в който се стреснах от съня получих смс от бившата приятелка на гаджето ми, която ми пишеш с две думи: Моля да спреш да го преследваш, остави го намира и т.н. Помня всяка секунда и вероятно ще помня цял живот.

Прибрах се в БГ и след известно време разбрах, че тя и още две момичета са ми правили магия- на гроб, с моя снимка- използвали сапун и топлийки....

Хора, уверявам ви, не вярвам на подобни глупости, но в продължение на няколко месеца аз бях като умряла. лекарите не знаеха защо, нищо не можеха на направят. Аз се отказах от всичко за известно време- просто живота в мен спря...Родителите ми намериха някаква жена, тя прави някакви неща и след известно време се оправих, но това което тя ми каза, е, че ми е правена магия за смърт....

Ако искате карта, кажете ;)