Здравей Гост

Жертви на магия - признаци в натала и транзита

• 235 Отговора
  • 44610 Прегледи
Re:Жертви на магия - признаци в натала и транзита
« Отговор #20 -: Януари 10, 2010, 08:55:58 pm »
Луна/Сатурн/Раху, особено ако е в неблагоприятен знак.

Е те това го имам аз в Рак и апликиращ 6,5 гр квадрат на Луната към Плутон, У4. Затова си мисля, че си влача нещо.  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Януари 10, 2010, 09:02:37 pm »
Е те това го имам аз в Рак и апликиращ 6,5 гр квадрат на Луната към Плутон, У4. Затова си мисля, че си влача нещо.  :'(

"лекува се". при теб обаче е засегната и важна ос ,ако правилно съм разбрала 4/10. :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Януари 10, 2010, 09:04:26 pm »

абсолютно съм съгласна ,че поддържаш мнението ми ,ноо......
да те допълня ,докато мерка е ретро... ;D ;D ;D ,старата родова карма е по кету

Хехеее, има си хас да не си съгласна, че някой поддържа мнението ти.  :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Януари 10, 2010, 09:06:14 pm »

абсолютно съм съгласна ,че поддържаш мнението ми ,ноо......
да те допълня ,докато мерка е ретро... ;D ;D ;D ,старата родова карма е по кету

Хехеее, има си хас да не си съгласна, че някой поддържа мнението ти.  :wink2:

щооо ,при лили рядко се случва ,но тази вечер 2 пъти. :88: вземи този целуфан...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Януари 10, 2010, 09:09:04 pm »

"лекува се". при теб обаче е засегната и важна ос ,ако правилно съм разбрала 4/10. :-\

5/11

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Януари 10, 2010, 09:10:50 pm »

5/11
и вероятно удара -деца,любов и връзки :o

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #26 -: Януари 10, 2010, 09:12:22 pm »
я чекайте малко бре хора...

начи ако в даден натал е заложено личността, която е представена от натала да може да борави/прихваща енергии, това не е ли двупосочно - демек да могат да и се правят магии на едно по ниско ниво, а при определена преработка, личността да борави с тези енергии. щото на мен така ми се струва от прочетеното до тук и освен това да не забравяме дуалността в природата - има както отрицателен полюс, така и положителен.

:wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Януари 10, 2010, 09:39:50 pm »
Да, може да има поне интерес към тези неща.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #28 -: Януари 10, 2010, 09:45:01 pm »
щото тея описаните неща ги имам всичките в картата си /виждали сте я хиляда пъти/. в началото си лепях негативизмите от разни "хора", ама после се научих да се пазя, а в последствие и да не ме стига и вече могат да ми цунят десетата планета  :tongue2: 

« Отговор #29 -: Януари 10, 2010, 09:47:25 pm »

начи ако в даден натал е заложено личността, която е представена от натала да може да борави/прихваща енергии, това не е ли двупосочно - демек да могат да и се правят магии на едно по ниско ниво, а при определена преработка, личността да борави с тези енергии. щото на мен така ми се струва от прочетеното до тук и освен това да не забравяме дуалността в природата - има както отрицателен полюс, така и положителен.
Аз много внимавам какво говоря, защото ми се е слувало кажа нещо тежко и то да се случи!  :'( Даже като ми мине лоша мисъл и се прекръствам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #30 -: Януари 10, 2010, 09:53:23 pm »
не бе Аурорче, мисълта ми беше друга: начи ако примерно са ти правили доста пъти магии и все те е фащало по малко - туй значи че си податлива. дотук добре - нали вие търсите тези индикации в натала. да ама природата е дуална - щом те хващат, туй значи че ти си способна да обърнеш процеса и да можеш ти да ги правиш или пък да се научиш да се предпазваш самата ти, а не да ходиш тук и там да ти ги развалят. въпрос на нива или въпрос на двата края на хоризонталата - положителния и отрицателният полюс.

според херметичният закон обяснено е следното: ако това че прихващаш негативна енергия е отрицателният полюс, това че не те фаща /или ти самата се пазиш/ е положителният полюс. човекът, който се придвижва по тази хоризонтала си ти самата и твоят личен избор.

изходено оттук изводът е един: ако си човек дето е прихващал негативизми, то ти можеш да се научиш да се пазиш или пък ти да правиш /въпрос на избор/  ;)

надявам се да ме разберете правилно  ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #31 -: Януари 10, 2010, 09:55:33 pm »
И аз имам някои от тези "нещица" описани по-горе.    :moo: :opo: :sat:,  :plu: :soe: :lil:.  Засега, интересното  е , че всяка година, точно в определено време изпитвам неистово желание да ходя по врачки и т.н.

*

abroad

« Отговор #32 -: Януари 10, 2010, 10:00:07 pm »
според херметичният закон обяснено е следното: ако това че прихващаш негативна енергия е отрицателният полюс, това че не те фаща /или ти самата се пазиш/ е положителният полюс. човекът, който се придвижва по тази хоризонтала си ти самата и твоят личен избор.

изходено оттук изводът е един: ако си човек дето е прихващал негативизми, то ти можеш да се научиш да се пазиш или пък ти да правиш /въпрос на избор/  ;)

надявам се да ме разберете правилно  ;D

:mellow:Да, така е

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Януари 10, 2010, 10:17:42 pm »
 :plu: :soe: :lil:. 

бъди внимателна с това!

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #34 -: Януари 10, 2010, 10:18:53 pm »
В какъв смисъл?

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Януари 10, 2010, 10:19:59 pm »
В какъв смисъл?

:plu: :lil:

*

Divna

« Отговор #36 -: Януари 10, 2010, 10:24:21 pm »

Аз много внимавам какво говоря, защото ми се е слувало кажа нещо тежко и то да се случи!  :'( Даже като ми мине лоша мисъл и се прекръствам.

Има една поговорка, която е много вярна: "Внимавай какво си пожелаваш, за да не ти се случи."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #37 -: Януари 11, 2010, 08:40:53 am »
Забелязала съм хора с Плутоново влияние, че имат такива способности. Например споменавания напоследък Плутон/Меркурий много трябва да внимава с негативните мисли и особено казани на глас лоши думи, материализират се.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #38 -: Януари 11, 2010, 08:58:41 am »
Забелязала съм хора с Плутоново влияние, че имат такива способности. Например споменавания напоследък Плутон/Меркурий много трябва да внимава с негативните мисли и особено казани на глас лоши думи, материализират се.   

ми честно казано нямам някви аспекти на Плутон с Мерка, обаче ако някой много ме ядоса и само да си отворя устата да го наредя и е вече под ножа  :(

сега се сещам за два много ярки случая:
първият: бившият ми съпруг преди около 12-13 години си купува мотор хонда "бебе" от онези малките скутери. и аз тропам да ми даде да покарам малко, а той няма и няма и ме дразни нарочно. и аз съм на терасата и го гледам как кара и държа дъщеря ми - тогава бебе в ръце и се провиквам пак да ми даде да карам, а той няма пък! и тогава из отвътре ми доде "да си обелиш носа дано!"  ;D ;D ;D  и оня как заби спирачка и излетя през мотора, падна и си обели носа хахахахааааааааааааа ох още ми е смешно като се сетя  ;D ;D ;D  и само става от улицата, изтупва се и започва да крещи че съм имала много мръсна уста и тем подобни, а аз умирам от смях на терасата  ;D ;D ;D

вторият случай: тръгват съпруга ми тогава, брат му и един техен авер за Лом за ергенско парти и ни зарязват жените у къщи с децата. ние и трите сме бясни естествено и само мърморим, че не ни взимат и нас. на изпроводяк аз отново им "пожелах" да си обелят носовете, а те ме разубеждаваха да си взема думите назад  ;D ;D ;D  не зная защо, но голям страх имат от моите пожелания нещо  ;D ;D ;D ;D ;D  но аз отказах след като не ни взеха с тях... и такаааа тръгват те, отиват вечерта в една дискотека. приятелят им се напива като прасе и започва да дърпа някаква мома, а тя го фрасва с бутилка по тиквата и става търкала... прибират ги в полицията и 12 часа са ги държели там да дават обяснения  ;D ;D ;D ;D ;D  голем купон е било... като се върнаха само на кръв ме гледаха известно време, а аз кво - ми че да ни бяха взели с тях бре аааааааааааааааамахааааа  ;D ;D ;D 

тааа си меря приказките вече от години де  :25:

*

Divna

« Отговор #39 -: Януари 11, 2010, 09:05:41 am »

Това не бях го чувала. На мен именно Плутон ми е доминантната планета в натала. И като се сетя напоследък какво "руптая" къде на ум, къде на глас..., а преди не съм си изкарвала така емоциите. Явно тия ретроградни планети си оказват влияние.