Забелязала съм хора с Плутоново влияние, че имат такива способности. Например споменавания напоследък Плутон/Меркурий много трябва да внимава с негативните мисли и особено казани на глас лоши думи, материализират се.
ми честно казано нямам някви аспекти на Плутон с Мерка, обаче ако някой много ме ядоса и само да си отворя устата да го наредя и е вече под ножа

сега се сещам за два много ярки случая:
първият: бившият ми съпруг преди около 12-13 години си купува мотор хонда "бебе" от онези малките скутери. и аз тропам да ми даде да покарам малко, а той няма и няма и ме дразни нарочно. и аз съм на терасата и го гледам как кара и държа дъщеря ми - тогава бебе в ръце и се провиквам пак да ми даде да карам, а той няма пък! и тогава из отвътре ми доде "да си обелиш носа дано!"

и оня как заби спирачка и излетя през мотора, падна и си обели носа хахахахааааааааааааа ох още ми е смешно като се сетя

и само става от улицата, изтупва се и започва да крещи че съм имала много мръсна уста и тем подобни, а аз умирам от смях на терасата

вторият случай: тръгват съпруга ми тогава, брат му и един техен авер за Лом за ергенско парти и ни зарязват жените у къщи с децата. ние и трите сме бясни естествено и само мърморим, че не ни взимат и нас. на изпроводяк аз отново им "пожелах" да си обелят носовете, а те ме разубеждаваха да си взема думите назад

не зная защо, но голям страх имат от моите пожелания нещо

но аз отказах след като не ни взеха с тях... и такаааа тръгват те, отиват вечерта в една дискотека. приятелят им се напива като прасе и започва да дърпа някаква мома, а тя го фрасва с бутилка по тиквата и става търкала... прибират ги в полицията и 12 часа са ги държели там да дават обяснения

голем купон е било... като се върнаха само на кръв ме гледаха известно време, а аз кво - ми че да ни бяха взели с тях бре аааааааааааааааамахааааа
тааа си меря приказките вече от години де :25: