И аз подозирам същото - че прихващам магии, щото сама мога да ги правя.Обаче не е само от това, енергийните магии изобщо не ти минават през психиката, Лиле, ти не познаваш себе си, не познаваш енергийното си тяло, къде е сега в момента, в какво състояние е и какво прави, отде си сигурна, че някой не си е поиграл с него?
В интерес на истината преди 10-ина години ходих при един врач да питам нещо, беше наблизо, записах си час, като влязох, той веднага рече, че имам магия, пита ме имам ли свекърва, накара ме да купя една саксия с мушкато и да му я занеса. Като отидох с нея, нещо почна да бае на мушкатото и аз усетих вътре в трахеята ми как нещо като червейче се раздвижва. Аз също не вярвам до последно, но понеже знам колко малко знаем за себе си, съм нащрек.
Та после ме накара там да направя нещо със саксията, не ми взе никакви пари и каза за въпроса, за който съм отишла, да ида следващия път. Аз така и не отидох.
Същата вечер обаче установих, че едно безкрайно изнервяне, което имах от няколко години, беше изчезнало. Бях свикнала на определени външни дразнители да имам силно вътрешно изнервяне и веднага да го контролирам на съзнателно ниво.
Та още вечерта срещнах външния дразнител и веднага включих самоконтрола...и в тоя момент установих, че няма какво да контролирам, вътрешната нерва си беше отишла.
Наблюдавайки себе си, установявам вътрешна промяна, как да не надавам поне едно ухо.
Като си прегледах енергията преди два месеца, се ужасих, въртопи като невчесани коси. Сега енергийното ми тяло е добро и спокойно...