струва ми се ,че е непостоянен и няма постоянни доходи и работа. свързан е по някакъв начин с тайно общество,групировка,мафия.
Така е, но чак с мафиотски среди не мисля, че е свързан.
Минавал е през най-различни перипетии, не знам дали е било стреляно по него, но въпреки всичко е галеник на съдбата. Винаги е минавал между капките там, където другите потъват. Интересно, но ако се отчитат сидералните позиции на планетите, има АК Юпитер и АмК Венера, което принципно би трябвало да даде един духовно издигнат човек. При него обаче влиянието на планетите се изявява на много ниско ниво, обсебен е от страсти и инстинкти, от желание за лесна печалба и забогатяване за чужда сметка, мегаломания - Слънце в съвпад с Нептун и опозиция с Юпитер по оста Скорпион/Телец... И най-интересното е, че винаги е успявал, поне преди да подкара урановата си криза, оттам нататък не знам какво се случва с този човек. С везнишка Венера в опозиция с Луна по оста 2/8 дом би трябвало да се досетите, че жените играят особена роля в живота му. Завлякъл е доста жени, използвал ги е. Безскрупулен тип, с много нисък морал.