Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 76021 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Карти на известни българи
« Отговор #140 -: Юни 12, 2010, 10:16:04 am »
оо този Т квадрат Венера Плутон Юпитер -няма насищане,

Сигурно си права. От друга страна Марс има и тригон към Юпитер. Още едно потвърждение за мен за хубавите аспекти. А като се имат предвид и знаците...жалко, че няма домове, за да стане по-ясна картинката.  

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #141 -: Юни 12, 2010, 10:18:06 am »
аз нещо не виждам вода в тази карта..

Ми няма.  :o В момента по транзит Уран му е върху Венера, разделил се с последната си Емилия - и тя е Овенка. При нея Уран е върху Слънцето.

Кой знае още какви ще ги натвори.

« Отговор #142 -: Юни 12, 2010, 10:21:01 am »
Луната в квадрат с Уран сигурно жените му омръзват бързо, мисля че този щом хареса някоя и желае да я получи , при това с тези аспекти, които казваш направо без затруднения става.

« Отговор #143 -: Юни 12, 2010, 10:23:15 am »
тепърва ще има нови подвизи този човек-незнам дори как изглежда..има ли някъде снимка-чисто любопитство

*

sunrain

• 6710
« Отговор #144 -: Юни 12, 2010, 10:24:38 am »
Е на - ликувай.  ;D

« Отговор #145 -: Юни 12, 2010, 10:31:36 am »
мерси, чудно дори не е поне малко симпатичен, явно има други чаровни неща ;)
но Сатурн ще влезе също във Везни и ще му затисне Т квадрата, май няма да му е лесно ;D
Аз имам съвпад на Венера и Плутон в радикса в квадрат с Юпитер и когато Плутон направи съвпад с Юпитер "умрях" такава история си заформих, че още ми държи влага.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #146 -: Юни 12, 2010, 11:04:22 am »
аз пък гледам нараненото му Слънце в съвпад с Меркурий...квадрата от Сатурн дето го получава...тоз има проблем със самоконтролога и явно има някво изкривяване в ценностната система....освен това Сатурн е в опозиция на Нептун, което му помаг още повече да не се осъзнава...квадрата на Луната и Уран ...и Луната му в заточение + това.... :-\...ммм то на човек като му е объркана ценностната система....всичко друго също му се изкривява.....
ама може и да греша знам ли.... :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #147 -: Юни 12, 2010, 11:22:21 am »
 Да ви кажа и аз съм се чудила на този екземпляр и умът ми не го е побирал. ;D

п.п.Картата му малко прилича на моята, ама аз не съм имала такива успехи на любовния фронт. ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #148 -: Юни 12, 2010, 11:36:56 am »
Една малко по-ненаситна Венера, Марс, който обича да си угажда и секса му е важен /има и аспект с Плутон/, но пак не ми се струва, че това е достатъчно. Познавам дузина личности с подобни аспекти, нищо общо.  

Ммм, да, тук виждам тригон има Венера с Нептун. Колко красиво.  ;D Наистина се оказва, че леките аспекти хлъзгат повече личните планети към ниска проява. 

Има доста фактори, но за съжаление нямаме час на раждане. Марс в Телец е по-голям сладострастник, отколкото Марс в Овен. Телеца изобщо обича всякакви удоволствия, а като се има предвид че представя и сексуалността, не се учудвам че е такъв. А и Марс е в тригон с Юпитер. Но този тригон дава и възможност за сериозни финансови печалби. Има и Сатурн в Телец, а Марса му е диспозитор на Венерата в Овен, която по мои наблюдения доста бързо изгубва интерес, ако жената не е страстна и освободена сексуално /заради опозицията й с Плутон/. Типа жени,които харесва, са спортно-елегантен и с привкус на бизнес дама /малко традиционалистка, заради Луната в Козирог/.   ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #149 -: Юни 12, 2010, 12:15:23 pm »
п.п.Картата му малко прилича на моята, ама аз не съм имала такива успехи на любовния фронт. ;D

Ти на това успехи ли му викаш. Децата му като порастнат ще напишат книга за неговия резил сигурно.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #150 -: Юни 12, 2010, 12:16:57 pm »
Една малко по-ненаситна Венера, Марс, който обича да си угажда и секса му е важен /има и аспект с Плутон/, но пак не ми се струва, че това е достатъчно.

Има доста фактори, но за съжаление нямаме час на раждане. Марс в Телец е по-голям сладострастник, отколкото Марс в Овен. Телеца изобщо обича всякакви удоволствия, а като се има предвид че представя и сексуалността, не се учудвам че е такъв. А и Марс е в тригон с Юпитер. Но този тригон дава и възможност за сериозни финансови печалби.

И наистина има, много е богат, притежава имоти, барове, дори в чужбина, за което също има отношение явно Юпитер. Ама без час до тук май...

*

Uran

• 6041
« Отговор #151 -: Юни 12, 2010, 12:18:13 pm »

Ти на това успехи ли му викаш. Децата му като порастнат ще напишат книга за неговия резил сигурно.  ;D
Той може да си прави каквото си иска, НО защо жените му връзват? На мен това ми е питанката. Кое ги кара да смъкнат гарда и чувството за сомсъхранение, достойнство...
Само едните пари?
Едвали. :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #152 -: Юни 12, 2010, 12:23:07 pm »
Ами за мен е очевидно - само за едните пари, да. Иначе, ако намекваш нещо, може и в секса да го бива вероятно, но...незнам, направо падам  - каква съдба.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #153 -: Юни 12, 2010, 12:25:57 pm »
Ами за мен е очевидно - само за едните пари, да. Иначе, ако намекваш нещо, може и в секса да го бива вероятно, но...незнам, направо падам  - каква съдба.  ;D
Секс, секс колко да е.
Аз си го обяснявам с някакъв вид харизма, която единствено при личен контак да се усети.
Ако това е причината ю, Венера ли да гледаме, Плутон ли?

*

holanda

« Отговор #154 -: Юни 12, 2010, 12:26:28 pm »
аз пък гледам нараненото му Слънце в съвпад с Меркурий...квадрата от Сатурн дето го получава...тоз има проблем със самоконтролога и явно има някво изкривяване в ценностната система.....
как моja да го напишеш това ;D,аз имам същите аспекти и ДА-понякога губя контрол ;),но чак изкривена ценностна система...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #155 -: Юни 12, 2010, 12:28:56 pm »
Секс, секс колко да е.
Аз си го обяснявам с някакъв вид харизма, която единствено при личен контак да се усети.
Ако това е причината ю, Венера ли да гледаме, Плутон ли?

Ами имат аспект по между си, но това за женска карта повече съм чувала, че действа магнетично. Може и при него да си казва думата. 

Тоя няма грам емоция в него с тая закована земя и въздух, но може пък нещо да усещат жените - мириса на хартийките.  ;D 

« Отговор #156 -: Юни 12, 2010, 12:29:41 pm »
А ми, ако жените с него, докато са с него, се чевстват единствени е разбираемо.

Но аз мисля, че проблемът да не се се задържа на една е не в тях, а в него. Има квадрат на Сатурн към Слънцето и Луна в Козирог - вероятно въпреки успехите си е човек с ниско самочувствие и комплексар, на който постоянно му е необходимо да доказнва на себе си, че е харесван и обичан.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #157 -: Юни 12, 2010, 12:31:22 pm »
Ааа точно така е, Аурора, това явно като мъж го кара да се чувства несигурен и без грам увереност в себе си. Но пък защо създава и деца на всяка?  ;D Е това ми е хикс, другото е по-ясно някак си.

*

holanda

« Отговор #158 -: Юни 12, 2010, 12:39:09 pm »
Ааа точно така е, Аурора, това явно като мъж го кара да се чувства несигурен и без грам увереност в себе си. Но пък защо създава и деца на всяка?  ;D Е това ми е хикс, другото е по-ясно някак си.
ем,погледни му Юпитера,най-високо поставен,в първи градус и сключва негативни аспекти.Мноо ясно,че дилемата 'великия осеменител'' ще е на дневен ред... ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #159 -: Юни 12, 2010, 12:41:33 pm »
... ми се струва, че ако Юпитер му застане на АЦ, картата ще добие завършен смисъл...

На мен ми хрумна, че Асц Стрелец ще му приляга на планетите и домовете, напасват се нещата, но само може да гадаем.  :blink: