Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 75742 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Карти на известни българи
« Отговор #220 -: Юни 15, 2010, 02:11:39 pm »
Външността и излъчването си зависят от душевността на човек.

Съгласна съм, но има и изключения.
Излъчването зависи от душевността, но за да е младолик човек, не е нужно да има чиста душевност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #221 -: Юни 15, 2010, 02:18:13 pm »
начин на живот + вътрешно равновесие могат чудеса да направят.. това е между другото много интересна тема за аспекти в картата..по принцип знам че това за "вечната младост"" е присъщо за козирозите..

Принципно е така.
Но има и младолики хора, които са далеч от идеята за вътрешно равновесие.
Майка ми беше много дисхармоничен човек, за вътрешно равновесие при нея не може да става и дума, но въпреки това невероятно младолика, като момиченце. На 53 години си отиде без нито една бръчка по челото.
Но тя имаше и аспекти в картата, които предполагат младежко излъчване - Меркурий в първи дом и Луна в Стрелец (съвпад със Сатурн) около МС.

Какви са аспектите, които предполагат младежко излъчване ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #222 -: Юни 15, 2010, 02:21:23 pm »
В последното изречение посочих какви са били, дори си го цитирала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #223 -: Юни 15, 2010, 02:23:35 pm »

Ок, но аз имах в предвид дали има други освен изброените .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #224 -: Юни 15, 2010, 02:26:33 pm »
- преди

-сега

*

holanda

« Отговор #225 -: Юни 15, 2010, 02:30:03 pm »
и това дали те чукат като хората   ;D ;D
чукаме чукове с чук  :P :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #226 -: Юни 15, 2010, 02:31:01 pm »

- Луна в Рак/Козирог
- Луна в Близнаци/Стрелец
- Меркурий около АС или в първи дом
- Венера в съвпад с Меркурий
- може би и Луна в съвпад с Меркурий, но нямам много набюдения за този аспект.

Има такива твърдения и за Луна в твърд аспект със Сатурн, както и Сатурн близо до АС.
За Сатурн в първи дом не мога да го твърдя със сигурност. При някои жени може да дава и младоликост, ако останалите фактори го потвърждават, при други съм виждала по-зряло излъчване.
В мъжка карта Сатурн в първи дом действа по-различно, често дава ранно състаряване.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #227 -: Юни 15, 2010, 02:36:17 pm »

- Луна в Рак/Козирог

Има такива твърдения и за Луна в твърд аспект със Сатурн, както и Сатурн близо до АС.
За Сатурн в първи дом не мога да го твърдя със сигурност. При някои жени може да дава и младоликост, ако останалите фактори го потвърждават, при други съм виждала по-зряло излъчване.
В мъжка карта Сатурн в първи дом действа по-различно, често дава ранно състаряване.

Мерси много.
Ха, че аз съм с Луна в Близнаци в съвпад със Сатурн. Урааааа
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #228 -: Юни 15, 2010, 02:38:34 pm »
- Луна в Рак/Козирог

Аз имам съвпад на Луна и Сатурн в Близнаци. И на мен не ми дават годините /не че са чак толкова много/. Ще видим след десетина години как ще е  ;D Ако съм дотогава във форума ще имаме и частични наблюдения върху съвпада на луната със сатурн ;D
Гледам, че има и друга съфорумка със същото положение  :P

*

tool

« Отговор #229 -: Юни 15, 2010, 02:41:48 pm »
Лили, много точно си описала излъчването на Цеци Красимирова. Сигурно заради тригона ми между Венера и Плутон харесвам такива жени, иначе Нептун ми е в опозиция на Венера.

е, мойта венера е в тригон с нептун, но явно опозицията и с плутон надделява ..  :mellow:  освен това е и в овен - харесвам предизвикателни и агресивни жени, със стегнато тяло .. // не на последно място ..  ;D

относно излъчването, ме съмнява някой да успява да улови истинското излъчване на човек от снимка .. еле пък и от фотосесия ..  :rolleyes:  :P присъствала съм на такива и знам за какво става въпрос ..  ;)  т.е излъчването им също е част от имиджа, който се опитват да създадат за пред феновете ..   :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #230 -: Юни 15, 2010, 02:46:39 pm »
сега се сетих за една позната,която си търси гаджетата по интернет,защото на снимки изглежда абсолютно друг човек  :rolleyes:

но за жалост ефекта е до първата среща..  ;D ;)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #231 -: Юни 15, 2010, 02:52:33 pm »
аз пък никак не съм фотогенична!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Юни 15, 2010, 02:54:46 pm »
относно излъчването, ме съмнява някой да успява да улови истинското излъчване на човек от снимка .. еле пък и от фотосесия ..  

Да, ако се позира и има много грим и ефекти, едва ли.
И въпреки всичко се хваща истинското излъчване, макар и трудно.
Най-лесно уловимо е, когато човек не позира, независимо от грима и прическата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #233 -: Юни 15, 2010, 02:57:40 pm »
хаха това е най-стария трик..
с по-голяма тенденция сред женското съсловие  ;D
това си е чиста загуба на време,според мен /казвам го и защото на снимки не изглеждам както обикновено и не мога да се възползвам от подобни трикове :-X ;D/...пък и какъв е смисъла да се подлагаш на този стрес да отидеш на среща и когато видят,че не си красавицата от фотото..ще си изпият сокчето набързо и ще тръгнат по 'спешни задачи'' ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #234 -: Юни 15, 2010, 03:02:01 pm »
Лили, много точно си описала излъчването на Цеци Красимирова. Сигурно заради тригона ми между Венера и Плутон харесвам такива жени, иначе Нептун ми е в опозиция на Венера.
е, мойта венера е в тригон с нептун, но явно опозицията и с плутон надделява ..  :mellow:  освен това е и в овен - харесвам предизвикателни и агресивни жени, със стегнато тяло .. // не на последно място ..  

В картата ми има доста плутонови аспекти, харесвам жени с мистичен, екзотичен чар, но не и с агресивно, арогантно излъчване. Не харесвам и твърде сладникави, а също блондинки със сини очи.  ;D
Същата Венера имам и аз, в съвпад с Меркурий, тригон с Нептун и много широка опозиция с Плутон.
Може би при теб си казва думата опозицията на Луната с Марс. При мен Луната е в Рак в тригон с Марс.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #235 -: Юни 15, 2010, 03:03:22 pm »

На снимки винаги изглеждам по-зле, отколкото на живо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #236 -: Юни 15, 2010, 03:14:05 pm »
А към факторите за младолико излъчване може би трябва да се добавят също така Венера и/или Луна в първи дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tool

« Отговор #237 -: Юни 15, 2010, 03:16:16 pm »

и аз така - непрекъснато ме улавят в някакви комични пози и мимики .. направо падам от смях като се видя ..  ;D  .. но това е щот съм прекалено емоционална ..   а когато пък позирам, изглеждам твърде нагласено и сковано ..  :-\  абе с две думи май не обичам да се снимам много, много .. :P

Същата Венера имам и аз, в съвпад с Меркурий, тригон с Нептун и много широка опозиция с Плутон.

е то и при мен не е много точна / за щастие ..  ;D  - 6* орбис, но пак си действа  ..

Цитат
Може би при теб си казва думата опозицията на Луната с Марс. При мен Луната е в Рак в тригон с Марс

мм, едва ли .. луничката ми в дева е прекалено целомъдрена и чувствителна на тема агресия и хич не обича предизвикателствата и предизвикателните хора  ..  :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #238 -: Юни 15, 2010, 03:17:14 pm »
А към факторите за младолико излъчване може би трябва да се добавят също така Венера и/или Луна в първи дом.
изброихте почти всички аспекти и аз пак не можах да намеря за какво да се хвана ;D

добре,че все още съм млада ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #239 -: Юни 15, 2010, 06:37:26 pm »
Една молба към всички, дето им се чати за хубави жени и вкусове да се изнесат от темата. Нека оставим поне някои по същество да бъдат. Благодаря за вниманието.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.