Здравей Гост

Карти на известни българи

• 502 Отговора
  • 76099 Прегледи
*

luna

• *
  • 106
Re:Карти на известни българи
« Отговор #340 -: Ноември 29, 2010, 08:09:30 pm »
Мир на праха му на Андрей Баташов  :(

Мисля, че основната му болест е свръх голямата му амбиция - да бъде известен, велик, голямата сцена, голямата слава - Слънце съвпад с Плутон и Уран. Опозицията със Сатурн и Луната още повече наливат масло в огъня. И животът му е предложил примамка за неговите амбиции - той наистина е станал известен, но с този хороскоп вероятно само Холивуд би го удовлетворило. И е избягал в алкохол и илюзии. Марс  :soe: Нептун е много добър изход от ситуацията с опозицията - в :sec: и  :tri:. А Юпитер :tri:Венера е раздувал усещането му, че е красив и заслужаващ най-доброто.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #341 -: Ноември 29, 2010, 08:31:06 pm »
Да почива в мир!

П.П. С половин уста има намеци, че стои друг важен вирус и причина за останалото.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #342 -: Ноември 29, 2010, 08:37:30 pm »
Да почива в мир!

П.П. С половин уста има намеци, че стои друг важен вирус и причина за останалото.

Вирус.... :o :o
Аз получих такова инфо...,но не смеех да си го помисля! Кажи повече.... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #343 -: Ноември 29, 2010, 08:48:22 pm »
Да почива в мир!

Вирус.... :o :o
Аз получих такова инфо...,но не смеех да си го помисля! Кажи повече.... :unsure:
Отслабена имунна система плюс увреден черен дроб - може би 2 вируса. :(

*

Diyana

• 2705
« Отговор #344 -: Ноември 29, 2010, 08:54:04 pm »
WAW Diana mnogo seriosno se sanimawas s Kosmobiologiata, moite posdrawlenia! :08:

Благодаря, Доби, много си мил, ама аз съм си ламерче още  ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #345 -: Ноември 29, 2010, 11:31:27 pm »
Познат, четящ доста жълта преса спомена, че е прочел, че Баташов е имал Ку треска.
Това се предава обикновено чрез кърлежи.
Като говорим за треска освен интоксикацията по Нептун и Марс трябва да е замесен.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #346 -: Ноември 29, 2010, 11:56:54 pm »
Андрей ми е съученик, мир на праха му. Беше невероятна  личност и магнетичен човек.
Виждам, че и тук го вините във всички човешки грехове , даже вече му сложихте и диагнозата СПИН/ завоалирано/ За пореден път се срамувам, че съм българка.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

sunrain

• 6710
« Отговор #347 -: Ноември 30, 2010, 12:37:00 am »
Блуд, търсят се причините и съответното астрологично обяснение, няма повод за срам, всеки уважава неговата личност. Не се разстройвай излишно. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #348 -: Ноември 30, 2010, 12:39:21 am »
Не, не е завоалирано. Мога да кажа директно какво подозирам - хепатит. И не е срамна диагноза, нито пък другата. Няма срамна диагноза. Болестта не пита кой си. Всеки може да се разболее. :( :( :(

*

elfidka

• 3129
« Отговор #349 -: Ноември 30, 2010, 12:44:53 am »
Андрей ми е съученик, мир на праха му. Беше невероятна  личност и магнетичен човек.
Виждам, че и тук го вините във всички човешки грехове , даже вече му сложихте и диагнозата СПИН/ завоалирано/ За пореден път се срамувам, че съм българка.

Блъд, това е астрология, няма скрито покрито за нея. Излизат и най-тайните влечения на личността.
Всичко което се коментира по картите са скритите заложби и предразположения на човек в неговия натал .
За един астролог няма срамно, а само качества на характера, заложени в картата. Всичко е върпос на гледна точка. Плюс това имунната система може да се понижи от много други неща. Обществена тайна е  че Баташов беше животарче - мир на праха му. Всички ще помним лъчезарната му усмивка.
Много често хората от артистичните среди не водят здравословен начин на живот. Това намалява съпротивителните сили на организма. Е, голям човек си няма аз да ти го обяснявам. Но обидата, кято изпитваш не е основателна. Повярвай, тук всички симпатизирахме на Баташов. И всички го харесвахме.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #350 -: Ноември 30, 2010, 01:03:33 am »
Блъд, въобще не знам дали е пиел, дали е бил наркоман, с кого и как е прекарвал нощите си. Не ми е близък, не съм се тикала в кампанията му, не познавам приятел на приятелка на приятел на гаджето на А.Б. от прогимназията. И нищо от това не ме интересува, нито ми е нужно да го знам, за да имам мнение, да харесвам или не харесвам някого. Гледала съм го в няколко десетки представления и някои от тях бяха завера за мен и приятелите ми. Личните му избори и личните му грешки не променят харизмата му на творец, нито почитта ми към него като такъв.

Но ако ти се срамуваш от това, че някой допуска, че твой приятел би могъл да е алкохолик, наркоман или болен от спин и считаш това за обидно и омърсяващо, това говори повече за теб, не за мен, която го допускам. То е като веруюто на протестантите, че Бог праща лоши работи само на лоши хора.
Добри мои приятели починаха от наркотици, от алкохол, от разни други "срамни" според теб неща. Бяха сред най-читавите хора, които познавам и причината за смъртта им никак не промени това мое чувство.

Но разбирам, че темата е твърде емоционална и да се правим на велики астролози на негов гръб е неуместно. В крайна сметка човек живее цял живот за онази секунда, в която си отива.

« Отговор #351 -: Ноември 30, 2010, 01:04:04 am »
Повярвай, тук всички симпатизирахме на Баташов. И всички го харесвахме.

Е, аз нито съм му симпатизирала, нито съм го харесвала. Артистичните личности обичат да живеят сякаш всеки ден им е последен. Всеки случай винаги боли, когато си отиде някой, който е бил пред очите ти. Сякаш още е там.... :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #352 -: Ноември 30, 2010, 04:22:54 pm »
Добри мои приятели починаха от наркотици, от алкохол, от разни други "срамни" според теб неща. Бяха сред най-читавите хора, които познавам и причината за смъртта им никак не промени това мое чувство.

Значи все пак в нещо са били лоши хора. ;D

Всеки си има своя личен мотив за самоунищожение. Това може да го прави слаб, а не лош човек. А силата и добротата невинаги са в правопропорционална зависимост. Не ми се шегувка по тази тема, Крис.
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 09:10:38 pm от Diyana »

*

Stella

• 7765
« Отговор #353 -: Декември 26, 2010, 06:31:57 am »
Хороскопът на Георги Първанов

http://horoskopi.ws/parvanov-chesto-gubi-vrazka-s-realniya-svyat/
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #354 -: Декември 26, 2010, 06:48:41 am »
Според мен е неточен часът на раждане. Нептун в първи дом на асцендента, би трябвало да даде рибешки вид, т. е по-месести и разлети черти, освен това Везни на асцендента и Венера до МС дават красота и чар, знам че е въпрос на вкус, обаче трудно може да се нарече красив и чаровен. Толкова силен девети дом би трябвало да даде доста широко скроен човек с вкус към философията, духовността, религията, още повече с Нептун на асцендента, би трябвало да е и мечтател. На мен не ми изглежда такъв, но знае ли човек. Виж  силния десети дом си върви с политиката. Може часът на раждане леко да е изместен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #355 -: Декември 26, 2010, 06:53:19 am »
На мен ми изглежда доста отнесен като говори и невдъхващ доверие, има нещо хлъзгаво у него...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #356 -: Декември 26, 2010, 06:58:34 am »
Виж  силния десети дом си върви с политиката. Може часът на раждане леко да е изместен.

Силният 12-ти и 8-ми вървят ръка за ръка с политиката (Имаме тема за политиците, където това е подкрепено с реални карти на известни политици). А колкото до 10-ти дом той дава администратори и държавни чиновници на високи постове, не толкова политици. А депутатите са със силен 11-ти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #357 -: Декември 26, 2010, 06:59:16 am »
На мен ми изглежда доста отнесен като говори и невдъхващ доверие, има нещо хлъзгаво у него...

Аъъъъ! Лъзгаф е..

« Отговор #358 -: Декември 26, 2010, 07:09:01 am »
Виж  силния десети дом си върви с политиката. Може часът на раждане леко да е изместен.

Силният 12-ти и 8-ми вървят ръка за ръка с политиката (Имаме тема за политиците, където това е подкрепено с реални карти на известни политици). А колкото до 10-ти дом той дава администратори и държавни чиновници на високи постове, не толкова политици. А депутатите са със силен 11-ти.

Ами тогава, значи още повече трябва да се съмняваме в часа му на раждане. Хлъзгавостта може да идва и от двойния Рак, не непременно от Нуптун в първи. И още нещо,  с тия пък сключени вежди хич не ми се връзва с асцендент Везни и Венера на МС.
Колкото до темата за политиците, явно съм я пропуснала, пардон.

*

Stella

• 7765
« Отговор #359 -: Декември 26, 2010, 07:14:05 am »

Ами тогава, значи още повече трябва да се съмняваме в часа му на раждане. Хлъзгавостта може да идва и от двойния Рак, не непременно от Нуптун в първи. И още нещо,  с тия пък сключени вежди хич не ми се връзва с асцендент Везни и Венера на МС.
Колкото до темата за политиците, явно съм я пропуснала, пардон.

Но, проблем! Аз не твърдя, че часът е коректен..просто поставих една статия за коментар. всеки е доблре дошъл да коментира. Кис...