калица елизабет II- има натален ретро сатурн.
.
познавам 2-ма човека с натален ретро сатурн. при единия в момента има точна квадратура на сатурн към натален сатурн.
ще го питам как му се отразява.
но в живота ,човека е изключително сериозен и отговорен. има квадратура на слънце със сатурн в натала. доста издигнат е в личен план , и стой високо в службата си.
Значи вече познаваш 3-ма. Аз също съм с натален ретро Сатурн.
Няколко месеца тр. Сатурн ми се беше "залепил" като ваденка за нат. Слънце. Тъкмо взе да се отдалечава и взех да виждам суша на хоризонта и той сега пак се връща при нат. Слънце :unsure:
Мога само да се надявам, че в момента е ретро, като наталния ми и може би ще се чувствам по-добре. Защото тоя съвпад тр.Сатурн нат. Слънце ми е кошмарен. В солара си за 2009/2010 имам същия съвпад и то в 12 дом. Откъдето и да погледнеш само ограничения. Никаква свобода. Душичката ми се чувства като в затвор.
Иначе в нат. карта Сатурн ми е доста аспектиран ( :sat: :tri: :vlu:; :sat: :tri: :mar:; :sat: :tri: :sun:; :sat: :tri: :plu:; :sat: :tri: :ven:; :sat: :tri: :ura:; :sat: :tri: :lil:; :sat: :opo: :nep: и :sat: :opo: :jup:) Намира се в 8-ми дом :ge:.
скъпа дивна!
слънцето и сатурн взаймно се допълват , а са и вечните противоборци . сатурновата енергия не е само ограничаваща , тя е и консервирраща ,ако ме разбираш правилно.тя не е само разрушителна.тя може също така и да пази.
той работи и на подсъзнателно ниво , така както и видимо. всички аспекти на сатурн са трудни ,без значение дали са квадрати ,опозиций ,секстили или тригони.
трудни са ,докато свикнеш с енергията ,докато осъзнаеш какво и как правиш и най-вече защо.
сатурн във въздушените близнаци трудно материализира идейте ,както и трудно изрича мислите си. честите промени на настроенията ,както и колебанията дали да го направиш или не , чувството за сигурност са присъщи на сатурн. страх да се изправиш с/у истината и себе си.
но ,когато осъзнаеш ,че си готова ,че имаш силите да се пребориш с това и най-вече със себе си ,тогава стабилинеа и ситурността ,увереността и мъдростта ще те прегърната и ти ще радваш и себе си и околните.
сатурн в 8-ми дом дава дълъг живот. наред с това и трудни сексуални отношения. скована си по отношение на партньорството ,от страх да не бъдеш пренебрегната и наранена.