Здравей Гост

Ретрограден Сатурн

• 192 Отговора
  • 41056 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Ретрограден Сатурн
« Отговор #20 -: Януари 14, 2010, 12:18:17 am »
калица елизабет II- има натален ретро сатурн. ;D ;D.
познавам 2-ма човека с натален ретро сатурн. при единия в момента има точна квадратура на сатурн към натален сатурн.
ще го питам как му се отразява.
но в живота ,човека е изключително сериозен и отговорен. има квадратура на слънце със сатурн в натала. доста издигнат е в личен план , и стой високо в службата си.

Значи вече познаваш 3-ма. Аз също съм с натален ретро Сатурн.
Няколко месеца тр. Сатурн ми се беше "залепил" като ваденка за нат. Слънце. Тъкмо взе да се отдалечава и взех да виждам суша на хоризонта и той сега пак се връща при нат. Слънце  :unsure:
Мога само да се надявам, че в момента е ретро, като наталния ми и може би ще се чувствам по-добре. Защото тоя съвпад тр.Сатурн нат. Слънце ми е кошмарен. В солара си за 2009/2010 имам същия съвпад и то в 12 дом. Откъдето и да погледнеш само ограничения. Никаква свобода. Душичката ми се чувства като в затвор.
Иначе в нат. карта Сатурн ми е доста аспектиран ( :sat: :tri: :vlu:;  :sat: :tri: :mar:; :sat: :tri: :sun:;  :sat: :tri: :plu:; :sat: :tri: :ven:; :sat: :tri: :ura:; :sat: :tri: :lil:; :sat: :opo: :nep: и :sat: :opo: :jup:) Намира се в 8-ми дом  :ge:.

скъпа дивна!
слънцето и сатурн  взаймно се допълват , а са и вечните противоборци . сатурновата енергия не е само ограничаваща , тя е и консервирраща ,ако ме разбираш правилно.тя не е само разрушителна.тя може също така и да пази.
той работи и на подсъзнателно ниво , така както и видимо. всички аспекти на сатурн са трудни ,без значение дали са квадрати ,опозиций ,секстили или тригони.
трудни са ,докато свикнеш с енергията ,докато осъзнаеш какво и как правиш и най-вече защо.
сатурн във въздушените близнаци трудно материализира идейте ,както и трудно изрича мислите си. честите промени на настроенията ,както и колебанията дали да го направиш или не , чувството за сигурност са присъщи на сатурн. страх да се изправиш с/у истината и себе си.
но ,когато осъзнаеш ,че си готова ,че имаш силите да се пребориш с това и най-вече със себе си ,тогава стабилинеа и ситурността ,увереността и мъдростта ще те прегърната и ти ще радваш и себе си и околните.
сатурн в 8-ми дом дава дълъг живот. наред с това и трудни сексуални отношения. скована си по отношение на партньорството ,от страх да не бъдеш пренебрегната и наранена.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Януари 14, 2010, 12:44:37 am »
мисла си ,че повечето регистраций тук стават при транзити на тежки планети към светилата. :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Януари 14, 2010, 12:26:08 pm »

Ей, това  Марса да ти ранява ЕЗИКА е много лошо. Директорът ми я е гонил от съвещание, защото не изслушва, няма търпение да се изкаже, прекъсва, отклонява си вниманието, докато и говориш.....кара те да повтаряш, пак те прекъсва....и това е толкова изтощително хаотично, че направо нямам думи....но да се върнем на Сатурн.

По-скоро твоята шефка не е осъзнала още колко "тежат" думите. За мен аспекта е даден да осъзнаеш силата на словото и да знаеш, че притежаваш тази способност, за да я използваш, когато е нужно, за да въздействаш, при това да успееш да реагираш в ситуацията и да го направиш.

Думата е камък, независимо по какъв повод е казана. Честно казано аз също имам Меркурий/Марс при това в Дева/Близнаци, но твоята шефка трудно бих изтърпяла с моята педантичност по отношение на комуникацията. Знаеш ли с какви бърборковци съм се сблъсквала и вечно се чудих защо, като едва ги издържам, не обичам празните приказки и бръщолевенията, камо ли на висок глас, а разбирам, че не са идвали при мен случайно, а за да ме научат на нещо. Пожелавам ти търпение да се "справиш" с нея.  :blink:   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Януари 14, 2010, 12:44:04 pm »
 Много е важен къде е този съвпад на Сатурн с Меркурий.
Моят съпруг има такъв в риби, ами мълчи като риба, тип слушател.
Имам позната пак с точен съвпад Сатурн- Меркурий, но в овен, еее само себе си иска да слуша. В момента, в който някой друг вземе думата- губи интерес към темата, като това театрално се доукрасява с невербални жестове. ;D ;D ;D
Ретро Сатурн в натала дава една такава сдържаност тип "Аз съм от друго тесто". ;D ;D ;D
 Реално никога не съм имала истински шеф. Тези, които са ми били такива са отстояли минимум на 600км от  мен. ;D ;D ;D Това, заради факта, че Сатурн ми е в овен или нещо друго...незнам.
п.п.Извинявам се за хаотичния текст. Изходих се по всичко, което сте писали. ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #24 -: Януари 14, 2010, 12:52:53 pm »
Аз засега нямам проблеми с моя шеф, той е Лъв, а Сатурн ми е в Лъв, тъй че аз съм му нещо като спирачката и разума.  ;D

Още нямам какво да кажа за ретро Сатурн във Везни. Не се е проявил особено, за да имам какво да споделя, но ще го наблюдаваме, естествено.

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Януари 14, 2010, 01:35:46 pm »

Ей, това  Марса да ти ранява ЕЗИКА е много лошо. Директорът ми я е гонил от съвещание, защото не изслушва, няма търпение да се изкаже, прекъсва, отклонява си вниманието, докато и говориш.....кара те да повтаряш, пак те прекъсва....и това е толкова изтощително хаотично, че направо нямам думи....но да се върнем на Сатурн.

По-скоро твоята шефка не е осъзнала още колко "тежат" думите. За мен аспекта е даден да осъзнаеш силата на словото и да знаеш, че притежаваш тази способност, за да я използваш, когато е нужно, за да въздействаш, при това да успееш да реагираш в ситуацията и да го направиш.

Думата е камък, независимо по какъв повод е казана. Честно казано аз също имам Меркурий/Марс при това в Дева/Близнаци, но твоята шефка трудно бих изтърпяла с моята педантичност по отношение на комуникацията. Знаеш ли с какви бърборковци съм се сблъсквала и вечно се чудих защо, като едва ги издържам, не обичам празните приказки и бръщолевенията, камо ли на висок глас, а разбирам, че не са идвали при мен случайно, а за да ме научат на нещо. Пожелавам ти търпение да се "справиш" с нея.  :blink:   

При теб Меркурий е на трон в Дева, а при нея Марс е на трон, т.е. по-силен и взема превес.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Януари 14, 2010, 01:38:43 pm »
Да, и е огнен Марс-а й. Опасна работа.

Твоят не беше ли във Везни? Нямате ли секстил поне да си съюзите Марсовете.  ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #27 -: Януари 14, 2010, 01:58:16 pm »
Моята шефка адски ме дразни - държи се като невъзпитана простакеса, много е шумна, всички трябва да я чуват като се разпорежда, кънти целия коридор.....Между другото това го забелязах днес и сред други началници....да демонстрират разпоредителски подход на висок глас. Между другото тя е зодия Козирот и вероятно Сатурн във Везни и квадратира Слънцето.

;D ;D ;D
Те така си викат всички Козирози,  та едва ли е само от ретро Сатурна ....
Лични наблюдения  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Януари 14, 2010, 02:02:39 pm »

Твоят не беше ли във Везни? Нямате ли секстил поне да си съюзите Марсовете.  ;)

Марс във Везни е опозиция на Марс в Овен. По скоро моя Меркурий ще се съюзи с нейния (Риби и Козирог)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Януари 14, 2010, 02:07:17 pm »
Обърках се, че е в Лъв нейния. Хем четох, че за Овен пишеш, но се разсейвам нещо тия дни, много съм отнесена...направо не мога да се организирам, какво ми става незнам. Извинявай.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #30 -: Януари 14, 2010, 02:32:46 pm »

Твоят не беше ли във Везни? Нямате ли секстил поне да си съюзите Марсовете.  ;)

Марс във Везни е опозиция на Марс в Овен. По скоро моя Меркурий ще се съюзи с нейния (Риби и Козирог)

Включваш интуитивния Мерк и действаш според настроението й. С лошо не бива. :57: Забелязала съм,че са толкова целеустремени,дори в яда си,че не виждат около тях кво става. В такива моменти и номер може някой да им скрои,ако им познава до тънкост характерите на такива. И да им се смее цял свят.  :P

« Отговор #31 -: Февруари 12, 2010, 05:52:08 pm »
;) :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #32 -: Януари 24, 2011, 01:14:02 pm »
На 26 януари,сатурн се обръща ретрограден,на 17 гр везни.
При мен ще се случи точно върху нат уран в 3ти,У7 и 8ми дом.
Не знам до какво ще доведе,а при вас?

« Отговор #33 -: Януари 24, 2011, 04:40:11 pm »
При мен тъкмо отмина гадния съвпад с наталната ми Венера /на 15 градуса във Везни/, и сега гледам, че около 15 март пак ще мине през Венерата ми.  :o  Да ви кажа много ми беше тежко при първото му минаване през Венерата ми/през декември/, и сега пролетта пак - нямам сили за повече страдания  :'( Но поне станах по-отоговорна и сериозна в отношенията с хората, както и към парите.

*

missKapriz

« Отговор #34 -: Януари 24, 2011, 05:02:41 pm »
Баш на Асц ми е:-XИзчака ми се чакалото да се махне от там,а той взе,че обърна посоката.И пак в 12 ми дом.После пък му предстои квадрат с Венара,Упр на Асц...Мъъкаа,мъка
Ако оцелея,Милки,ще пиша какво се е случило ;D Ако не пиша,ясно е-умряла съм ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Януари 24, 2011, 05:41:35 pm »

Тръгва ли вече? Аз очаквам събития. На мен ми се мотае около МЦ и тригонира светилата във втори.
Освен това ще се върне до точката, в която се запознах със сегашния си приятел.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Януари 24, 2011, 05:46:06 pm »
Баш на Асц ми е:-XИзчака ми се чакалото да се махне от там,а той взе,че обърна посоката.И пак в 12 ми дом.После пък му предстои квадрат с Венара,Упр на Асц...Мъъкаа,мъка
Ако оцелея,Милки,ще пиша какво се е случило ;D Ако не пиша,ясно е-умряла съм ;D ;D

Казват било облегчение да ти пресече асцендента. По-гаден бил престоя му в 12-ти. Моят 12-ти е тесничък, но хващам квадрата с Меркурий и Венера, докато транзитния Сатурн транзитира през него, което си е голямо изпитание за комуникацията във и без това отшелническия 12-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Януари 24, 2011, 05:52:29 pm »
И аз съм от късметлиите с малък 12 дом, само 19 градуса.  :93:

Затова пък престоят на Сатурн в 3 и 9 дом беше безкраен...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Януари 24, 2011, 06:06:01 pm »
За някои Сатурн в 1 дом е доста по-неприятен, отколкото в 12. Така съм забелязала.

*

Uran

• 6041
« Отговор #39 -: Януари 24, 2011, 06:40:23 pm »
За някои Сатурн в 1 дом е доста по-неприятен, отколкото в 12. Така съм забелязала.

При мен бе така.