Здравей Гост

Ретрограден Сатурн

• 192 Отговора
  • 41048 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Ретрограден Сатурн
« Отговор #80 -: Юни 05, 2012, 09:42:32 am »
При мен е върху Плутон в 12ти. Чакам да тръгне през първи, при предишния транзит май ми допадна, но беше за кратко.
Как ви се отрази през 2ри дом?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #81 -: Юни 05, 2012, 07:21:11 pm »
При мен е върху Плутон в 12ти. Чакам да тръгне през първи, при предишния транзит май ми допадна, но беше за кратко.
Как ви се отрази през 2ри дом?

При мен се отрази много добре:пари въобще не липсваха,дори постоянно "падаха като от небето" допълнително финанси. ;D Разполагах,но и проявявах разумност в харченето. :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #82 -: Юни 05, 2012, 07:44:56 pm »
Ние с теб имаме сходни аспекти... как е Сатурн в натала ти?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #83 -: Юни 05, 2012, 07:47:08 pm »
Ние с теб имаме сходни аспекти... как е Сатурн в натала ти?

Намира се в края на 4дом,направо на К5;в стрелец.Управлява ми 6дом.

« Отговор #84 -: Юни 06, 2012, 07:31:04 am »
Мота се върху Слънцето ми 3 дом.С нетърпение очаквам да тръгне директно за да направи 3 последен съвпад .В натала Сатурн няма напрегнати аспекти в 1 дом е но е далеч от асцендента ,но все пак дори и във Везни Сатурн си е Сатъра мачка и задължава.Не искам да си мисля какво че е като започне да се разхожда върху Скорпионския ми стилиум.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #85 -: Юни 06, 2012, 06:07:20 pm »
това би трябвало да омекоти опозицията. надявам се, не си прекратила връзка с партнъор; най-много да сте я пре-дефинирали  ;)

;D Засега,не.

Като цяло съм доволна от транзита на Сатурн в 3дом.Помогна ми да започна да мисля и да разговарям сериозно и дисциплинирано. :blink: Доста по-лесно се концентрирам и възприемам новата информация.До тук добре,но има и едно отрицателно проявление-неразбирателство и проблемни контакти с околните. :unsure:

И моят Сатурн транзитира през 3-ти дом, аз съм и в Сатурнов възврат. нат ми Сатурн и той е ретро. Прави доста аспекти с натални планети...Наталната ми Селена е ретро и също в трети дом, почти съвпад с транзитната. Като цяло трудно се концентрирам в работата, лесно в др неща; проблем с безсъние. Странното е, че от известно време задълбочих отношенията си с мои приятелки, станахме мн близки, говорим мн повече от преди. Чувствам самота обаче и прекъснах отношения с мн важен човек за мен, но не знам дали това се дължи на Сатурн...може би и на някой друг аспект...Губя интерес към нови хора, понякога съм по- емоционална, отколкото ми се иска. Като се замисля обаче, не бух казала, че влиянието на Сатурн върху мен е толкова негативно за мен, по- скоро ме кара да анализирам, може би Селена оказва влияние в моя случай. А да, някой тук написа, 4е попадаме в Сатурнов възврат ок 29.5, при мен се случва една година по рано...и е до този Септември.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #86 -: Юни 07, 2012, 08:34:06 pm »
Две събития - едно от преди 9 години, друго от преди 12 години ми се повториха под различна форма. И този път реакциите ми бяха различни, може би не съвършени, но все пак са преработени.

Много "тежки" сватби се случиха около мен, всички "царски" - сериозни социални заявки и при всичките булките са изключително амбициозни и интелигентни жени, но не знам, ще издържат ли "короните", дето самите те си ги сложиха.  ;) 
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #87 -: Юни 07, 2012, 09:28:50 pm »
Тук ще се изцепя, както само аз си мога - вероятно няма връзка с темата, но прочетох поста на Anabell и изведнъж осъзнах нещо за себе си, което малко ме разстрои. Ставам все по-безкопромисна и все по-нежелаеща да съобразявам личното си време и занимания с някой друг. В същото време амбициите и плановете ми са все по-големи и в бъдеще се виждам все по-независима във всяко отношение. После се чудя защо не съм способна да имам сериозна връзка...Просто осъзнах, че няма да сключа брак, дори едва ли бих живяла с някого.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #88 -: Юни 07, 2012, 09:37:46 pm »
..Просто осъзнах, че няма да сключа брак, дори едва ли бих живяла с някого.

Животът е това, което се случва, докато ние си правим планове  :blink:

Няма страшно да не се омъжиш-пак може да си щастлив

« Отговор #89 -: Юни 07, 2012, 09:39:46 pm »
Но ще значи, че съм непълноценна, защото няма да съм способна да създам семейство. Пфф много тежки мисли са ме налегнали тези дни. Ще съм щастлива, ако имам всичко и не ми се налага да избирам...

*

Papy

• 4343
« Отговор #90 -: Юни 07, 2012, 09:42:50 pm »
 :rolf:

Тоест ако не създадеш потомство-примерно-си непълноценна?!?

Не съм очаквала такова нещо от теб  :P
Амчи зайците са много пълноценни

Ако пък е заради връзката...лебедите нали са моногамни-също много пълноценни

И изобщо...нероден петко оплакваш

« Отговор #91 -: Юни 07, 2012, 09:47:23 pm »
Официалната ми версия е, че човек не живее, за да се възпроизведе. Щото и гъсениците се възпроизвеждат и това не е плод на някакъв подвиг, а на физиология, с която всяко здраво същество разполага. Дори презирам възпроизвеждането като самоцел - да си направим едно дете ей така, колкото да има.
НО срещането на човека, който хем да ти е сродната душа, хем да има сраст и бури и фойерверки и с него да си имате дете - е, това е друго нещо.
Да, знам че съм като пет годишна като започна с този идеализъм, но в това си вярвам и това си търся.
Пък и от другите ми постове е видно, че се смятам за особено ценен и рядък човешки материал, та ще си е загуба, ако не завещая на вселената част от великолепието си чрез моето потомство  :haha:

*

Grace

• 2257
« Отговор #92 -: Юни 07, 2012, 09:47:44 pm »
Тук ще се изцепя, както само аз си мога - вероятно няма връзка с темата, но прочетох поста на Anabell и изведнъж осъзнах нещо за себе си, което малко ме разстрои. Ставам все по-безкопромисна и все по-нежелаеща да съобразявам личното си време и занимания с някой друг. В същото време амбициите и плановете ми са все по-големи и в бъдеще се виждам все по-независима във всяко отношение. После се чудя защо не съм способна да имам сериозна връзка...Просто осъзнах, че няма да сключа брак, дори едва ли бих живяла с някого.

ей, тази прогресивна Луна в Риби не прощава  :blink:
преди време питаше как ще се прояви, а също си спомням никак не се определяше като Риби  ;) а сега не можем да те познаем, толкова чувствителна, ранима и  разстроена. Споко, ще ти мине   :P

« Отговор #93 -: Юни 07, 2012, 09:49:08 pm »
Тихо да не събудите овенЯ!  :haha: :haha: :haha:

*

Papy

• 4343
« Отговор #94 -: Юни 07, 2012, 09:51:50 pm »
Да бе, не е тя направо

« Отговор #95 -: Юни 07, 2012, 09:53:51 pm »
Е, чак пък такава разлика да има... :-\
Ама от известно време съм доста любвеобвилна и към колегите си и съм една мила, добра и все мисля не как АЗ, а как ЗАЕДНО вършим нещата и как без тях АЗ нямаше да се справям така. Абе какъв хубав човек си бях, а какво станах  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #96 -: Юни 07, 2012, 09:54:56 pm »
 ;D

Моята прогресивна луна е в овен-в седми
Личи ли ми :)

Или ми личи състрадателното слънце в шести-в риби

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Юни 07, 2012, 09:55:43 pm »
Официалната ми версия е, че човек не живее, за да се възпроизведе. Дори презирам възпроизвеждането като самоцел - да си направим едно дете ей така, колкото да има.

И аз съм на същото мнение, язък за рачешката Луна и петодомния стелиум.  ;D
Никога не съм разбирала хората, за които да се възпроизведат на всяка цена се е превърнало във фикс идея, но хора разни - това, което може да е безсмислено за мен, осмисля живота на друг.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #98 -: Юни 07, 2012, 09:58:00 pm »
- това, което може да е безсмислено за мен, осмисля живота на друг.

Ей това е ключът за палатката
Жалко наистина

« Отговор #99 -: Юни 07, 2012, 09:58:40 pm »
Официалната ми версия е, че човек не живее, за да се възпроизведе. Дори презирам възпроизвеждането като самоцел - да си направим едно дете ей така, колкото да има.

И аз съм на същото мнение, язък за рачешката Луна и петодомния стелиум.  ;D
Никога не съм разбирала хората, за които да се възпроизведат на всяка цена се е превърнало във фикс идея, но хора разни - това, което може да е безсмислено за мен, осмисля живота на друг.

Ако един сперматозоид-шампион осмисля нечии живот, егати и живота, дето го има  ;D
Детето е ценно, когато го направиш с твоя си човек, а когато го направиш, щото ти се играе на кукли, обикновено някъде през пубертета му разбираш, че си отгледал идиот.