Здравей Гост

Ретрограден Сатурн

• 192 Отговора
  • 41068 Прегледи
Re: Ретрограден Сатурн
« Отговор #140 -: Юни 24, 2012, 12:54:28 pm »

3. Какво всъщност многократно казвах, исках да кажа и обяснявах без резултат:
- ако си достатъчно интелигентен и предвидлив ти НЕ сключваш брак с идиот-но забравяш,че емоции, а не разума те вкарва в приказката,и бъдещият първоначално не е идиот,а  очаквания и желания принц,дето те качва,не на бял кон,а на черешата,през зимата , въпроса е защо го правиш,-чувства можеш ли да ги предвидиш:mellow:
- ако си достатъчно интелигентен и предвидлив ти НЕ раждаш дете от човек, който те ненавижда и не желае да се грижи за детето ви
и понеже вече си в приказката,как да не си родиш от принца - малка принцеса или принц
- ако си достатъчно интелигентен и предвидлив ти НЕ се обвързваш дълготрайно с някой, защото има страхотни очи и прави хубав секс -забрави основният и водещ мотив,обещава ти сигурност,комерсиалност- дал/взел, значи или пари ,или власт  са също водеща цел
- ако си достатъчно интелигентен и предвидлив ти си в състояние да прецениш дали с даден човек можеш да създадеш нормално семейство или не можеш. И най-вече си в състояние да прецениш що за човек е този, с когото имаш връзка и с когото ще имате дете. Способен си да му направиш кратък анализ - как ще се грижи за детето ви, има ли възможността да го прави, има ли качествата да бъде пълноценен родител.и да си интелигентен и прозорлив - партньора ти е  променлива величина,
трудно предвидима и от принц се превръща в жаба и няма хепи енд накрая,като в приказките- или пък щастлив - шанса винаги е 50:50

....... ако ги нямаше чувствата,и всички хора са интелигентни и прозорливи, човешкият род е обречен  :mellow:

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #141 -: Юни 24, 2012, 12:56:55 pm »
днес и утре Сатурн е стационарен ! какви ще /са събитията ?! 

« Отговор #142 -: Юни 24, 2012, 02:36:54 pm »
днес и утре Сатурн е стационарен ! какви ще /са събитията ?!
зет 9 - изписва днес - Сати е ретро-стационарен и от 25 - до 29/06 вече стационарен в 22,46 Везни,ако активира,отключва нещо в натала,прогностиката :blink:А при стационарното положение, събитията "съзряват"

« Отговор #143 -: Юни 24, 2012, 02:43:14 pm »
При мен прави много точен секстил със Слънце в Лъв (У на МЦ), опозиция със СЛВ (0.01 градуса) и апликиращ съвпад с АЦ (3-4 градуса), преди няколко дни рабрах, че е много вероятно да се открие редовно асистентско място в университетскта катедра, където имам часове като хонорован преподавател, и че има възможност да ми се обадят в тази връзка. Силно се надявам това разположение на планетите да е свързано със събитие в тази насока.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #144 -: Юни 24, 2012, 03:09:39 pm »
При мен прави много точен секстил със Слънце в Лъв (У на МЦ), опозиция със СЛВ (0.01 градуса) и апликиращ съвпад с АЦ (3-4 градуса), преди няколко дни рабрах, че е много вероятно да се открие редовно асистентско място в университетскта катедра, където имам часове като хонорован преподавател, и че има възможност да ми се обадят в тази връзка. Силно се надявам това разположение на планетите да е свързано със събитие в тази насока.
успех и късмет :blink:

« Отговор #145 -: Юни 24, 2012, 03:13:53 pm »

3. Какво всъщност многократно казвах, исках да кажа и обяснявах без резултат:
- ако си достатъчно интелигентен и предвидлив ти НЕ сключваш брак с идиот-но забравяш,че емоции, а не разума те вкарва в приказката,и бъдещият първоначално не е идиот,а  очаквания и желания принц,дето те качва,не на бял кон,а на черешата,през зимата , въпроса е защо го правиш,-чувства можеш ли да ги предвидиш:mellow:
- ако си достатъчно интелигентен и предвидлив ти НЕ раждаш дете от човек, който те ненавижда и не желае да се грижи за детето ви
и понеже вече си в приказката,как да не си родиш от принца - малка принцеса или принц
- ако си достатъчно интелигентен и предвидлив ти НЕ се обвързваш дълготрайно с някой, защото има страхотни очи и прави хубав секс -забрави основният и водещ мотив,обещава ти сигурност,комерсиалност- дал/взел, значи или пари ,или власт  са също водеща цел
- ако си достатъчно интелигентен и предвидлив ти си в състояние да прецениш дали с даден човек можеш да създадеш нормално семейство или не можеш. И най-вече си в състояние да прецениш що за човек е този, с когото имаш връзка и с когото ще имате дете. Способен си да му направиш кратък анализ - как ще се грижи за детето ви, има ли възможността да го прави, има ли качествата да бъде пълноценен родител.и да си интелигентен и прозорлив - партньора ти е  променлива величина,
трудно предвидима и от принц се превръща в жаба и няма хепи енд накрая,като в приказките- или пък щастлив - шанса винаги е 50:50

....... ако ги нямаше чувствата,и всички хора са интелигентни и прозорливи, човешкият род е обречен  :mellow:

Стреличка, човекът се отличава от животните със способността си да мисли освен да чувства и да проявява своите инстинкти. И най-вече със способността да управлява емоциите си.
Дори и в първите месеци на връзката да си в еуфория, ако изчакаш поне 6-7 месеца преди да сключиш брак, би трябвало да имаш по-реалистична преценка. Но има едно, за което си напълно права - партньорът е променлива величина. Това вече е нещо, което не подлежи на анализ и прогноза. Можеш да знаеш какъв е човекът сега, но какъв ще бъде утре няма как да знаеш.

И за да не съм съвсем извън темата  - гледам, че в астрокома Сатурн ми излиза директен от 26 юни, но всъщност от тогава май става стационарен.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #146 -: Юни 25, 2012, 10:37:42 pm »
Сатурн спря да е ретро и веднага се появиха събития и вътрешно напрежение по дома, в който се е спрял. За мен става все по-непоносимо да имам някой над себе си по отношение на работната йерархия. Имах малък конфликт в работата, почти пренебрежим. Но отключи в мен такива неща...мисля, че доста по-скоро, отколкото съм очаквала ще рискувам и ще опитам да започна собствен бизнес. Всяка минута, в която работя за друг за мен е мъчение, агония и с огромно, огроооомно усилие потискам емоциите и негодуванието си от това.
Според мен, когато Сатурн пак премине през К10 и окончателно навлезе в 10-я ми дом и направи съвпад с Плутон, ще започна нещо свое. Ако това не се случи тази година не знам как ще издържа, не мога да се пречупя толкова.

*

Papy

• 4343
« Отговор #147 -: Юни 25, 2012, 10:47:25 pm »
Сатурн спря да е ретро и веднага се появиха събития и вътрешно напрежение по дома, в който се е спрял. За мен става все по-непоносимо да имам някой над себе си по отношение на работната йерархия. Имах малък конфликт в работата, почти пренебрежим. Но отключи в мен такива неща...мисля, че доста по-скоро, отколкото съм очаквала ще рискувам и ще опитам да започна собствен бизнес. Всяка минута, в която работя за друг за мен е мъчение, агония и с огромно, огроооомно усилие потискам емоциите и негодуванието си от това.
Според мен, когато Сатурн пак премине през К10 и окончателно навлезе в 10-я ми дом и направи съвпад с Плутон, ще започна нещо свое. Ако това не се случи тази година не знам как ще издържа, не мога да се пречупя толкова.

По принцип съм за-и аз така бях. Ама...нали имаше нов проект? Сега ли му е времето

« Отговор #148 -: Юни 25, 2012, 10:52:02 pm »
Новият проект не е мой, аз съм нещо като основен изпълнител. Но пак работя за друг. Искам да съм напълно независима и свободна. Ако трябва ще работя денонощно, но да е за себе си. Не знам кога му е времето, може би за тези неща няма време. Но не издържам иначе и то макар че работата ми е добра, доходите също. Не в това проблема. Не понасям да имам "шеф", такъв мога да бъда само аз. Да, знам как звучи и как ще започнете пак с иронията. Обаче го казвам по най-откровения начин, по който усещам нещата.

*

Papy

• 4343
« Отговор #149 -: Юни 25, 2012, 11:08:06 pm »
Новият проект не е мой, аз съм нещо като основен изпълнител. Но пак работя за друг. Искам да съм напълно независима и свободна. Ако трябва ще работя денонощно, но да е за себе си. Не знам кога му е времето, може би за тези неща няма време. Но не издържам иначе и то макар че работата ми е добра, доходите също. Не в това проблема. Не понасям да имам "шеф", такъв мога да бъда само аз. Да, знам как звучи и как ще започнете пак с иронията. Обаче го казвам по най-откровения начин, по който усещам нещата.

С никаква ирония няма да започвам

« Отговор #150 -: Юни 25, 2012, 11:09:02 pm »
Отдъхнах си:)

« Отговор #151 -: Юни 25, 2012, 11:45:18 pm »
Луна в Овен, в трети дом. В съвпад с Венера и Юпитер, който е на К4

*

Papy

• 4343
« Отговор #152 -: Юни 25, 2012, 11:57:26 pm »
Да...сатурн работи
А иначе кой дом ти управляваше, не че съм забелязала връзката

« Отговор #153 -: Юни 25, 2012, 11:59:08 pm »
Да...сатурн работи

На асцендента ми е, в съвпад с анаретен стрелчешки Марс и Уран също в козирог. Точен съвпад. Сатурн управлява асцендента и е господар и на картата. В момента е на МЦ във Везни.

*

Papy

• 4343
« Отговор #154 -: Юни 26, 2012, 12:01:56 am »
Да...сатурн работи

На асцендента ми е, в съвпад с анаретен стрелчешки Марс и Уран също в козирог. Точен съвпад. Сатурн управлява асцендента и е господар и на картата. В момента е на МЦ във Везни.

Мдаа..амчи..do it...само подготви почвата по козирожки. То...квадрат с натален уран кога ще е, или мина?

« Отговор #155 -: Юни 26, 2012, 12:15:20 am »
Не знам кога ще е, засега няма. Той уран е в първия градус на Козирог.
Сего проучвам по козирожки, бая ще изчета докато предприема нещо.

*

Papy

• 4343
« Отговор #156 -: Юни 26, 2012, 12:26:18 am »
Не знам кога ще е, засега няма. Той уран е в първия градус на Козирог.
Сего проучвам по козирожки, бая ще изчета докато предприема нещо.

Ем то със сатурн под мишница е ясно, че няма да е бързо и веднага

Квадратът значи е минал, сега сат-нат уран-секстил

« Отговор #157 -: Юни 26, 2012, 12:30:02 am »
А не може ли по Уран да направя големия удар от нищото?  :unsure:

*

Papy

• 4343
« Отговор #158 -: Юни 26, 2012, 12:40:40 am »
А не може ли по Уран да направя големия удар от нищото?  :unsure:

Тр уран би трябвало да е някъде около иц, ако правилно съм разбрала? Там ако е...удар от вкъщи можеш :)

« Отговор #159 -: Юни 26, 2012, 12:49:20 am »
akruks, усещам, че още не ми е съвсем стабилно под краката, за да шавам смело. Смътно предусещам точно това, което описа - че от много желания и негодувание може да се окажа на земята. И това ми е стимула да се овладявам и да си трая все още. Къде е в наталната карта Сатурн при теб, аспекти? Кой дом управлява, в какъв знак е МЦ?

Папи, Уран още е в трети дом. ИЦ е в края на Овен - в 27-я градус