Проблеми със зъбите и комшиите в продължение на повече от половин година за няколко месеца такива проблеми ми изникнаха със зъбите, че и сега ми се изправя косата, като се сещам, пък комшиите отгоре и отдолу нон стоп купони до сутринта ,случвало се е дни наред да заспивам в 6 сутрин и в 7 да ставам за работа, щях да откача. После загубих работа, комшиите си останаха, от много месеци безработна.
После осъществих детска мечта, която абсолютно никога не съм вярвала, че ще стане и наистина преди 30 години щеше да звучи повече от невероятно. Все едно сега ако кажа, че след 30 години някой ще се пресели да живее на Марс.
После баща ми получи удар и почина след месеци на легло.
Освен това бащата на дъщеря ми странно изведнъж и от раз се дръпна от нея, разсърди и се и спря да и говори. Като че магия му направиха. Тя страда, на мен това ми тежи. Не стига това ми тя се раздели с приятеля си, понесе го много тежко, сега е сама и това пак върху моята психика ляга.
Майка ми също остана сама, всеки ден и се обаждам и я оставям да си излива проблемите и усещанията, това ме натоварва психически ужасно.
Просто имам в момента невероятни психически натоварвания от всички страни. Стискам зъби. Лекичко ги стискам, че проблемите преди година и половина със зъбите почнаха от стискане, получих некроза от стискане. А сега - де да имах проблемите оттогава...