Здравей Гост

Индивидуални прогнози за 2010

• 349 Отговора
  • 35056 Прегледи
*

kami

• *
  • 66
Re:Индивидуални прогнози за 2010
« Отговор #180 -: Май 08, 2010, 08:41:31 am »
lilli,благодаря за отделеното време,нещата стоят точно така както си ги видяла,всичко започна отюли 2009,станахме обект на некоректност от наемател,който искаше да направи ремонт но помещениего ,което наемаше,така и не успя,всицко остана поломено,поддавайки се на емоцията,и не обмислеки добре нещата,реших да итегля кредит за довърша ремонта и да започна свой си бизнес силно казано бизнес но нещата не потръгнаха.

*

Nebesna

« Отговор #181 -: Май 08, 2010, 09:24:43 am »
Разгледах наталната карта на Ками и за пореден път се убеждавам, че не може да ти се случи нещо, което не ти е заложено в натала, пък каквито и прогресии да разглеждаме. Прогресиите и транзитите само посочват момента или отключват събития, към които си предразположен. Тя си има Везни на асцендента и Телец на върха на 8-ми дом. Венера е позиционирана в 4-ти (недвижимито имущество. Нея по природа  ще я влече да влага парите си (в т.ч. и заеми, които са по 8-ми дом) в недвижимо имущество.

Прогресивното Слънце управлява прогресивният МЦ. Освен съвпадът му с Венера и тригонът им към господаря на 2-ри дом (Плутон), който венера си има по рождение, намираме и Марс на К2, който изостря предприемачеството по отношение на печеленето на пари.

Опозицията на пр. Луна/натално Слънце, Меркурий с натална Луна (У10) и с пр. Венера връх на тао-квадрат означава материални и финансови загуби...Не зная какъв е бил бизнеса, но вероятно е бил по Стрелец-Близнаци.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #182 -: Май 08, 2010, 09:53:27 am »
ства въпрос за заведение,все още функционира защото нямам друг избор,пуснах го за продажба,дано по бързо намеря купувач,че вече не издържам,

*

Nebesna

« Отговор #183 -: Май 08, 2010, 10:01:37 am »
ства въпрос за заведение,все още функционира защото нямам друг избор,пуснах го за продажба,дано по бързо намеря купувач,че вече не издържам,

Зададох хорарен въпрос с час на задаване предния ти пост. Имаш да връщаш заем и това те тревожи - Луната е в 8-ми дом в секстил със Слънце управител на питащата.

Ще се продаде - Слънце на 18 Телец е в сходящ секстил с Уран в Риби, който показва купувача.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #184 -: Май 08, 2010, 10:06:57 am »
Помъчих се да се сетя, дали аз не съм била измамена по време на същия съвпад, но не се сетих за подобно нещо. Обясних си го с липсата на негативни аспекти към пр. Слънце/нат. Венера в мойта карта.

Нямах предвид, че този аспект дава тази възможност.
Мисълта ми беше, че ако има други негативни показатели наличието на този аспект по дирекция/прогресия в някои случаи може да направи човека по-податлив. Някак не успява да прецени риска, може да остане очарован от някой, който впоследствие да се окаже измамник. Или в еуфорията си да пропусне да вземе под внимание някой важен детайл, който впоследствие да му изиграе лоша шега.
Иначе аспектът сам по себе си, т.е. без други негативни, си е аспект за любов, да.
Но много често се случва влиянието да е смесено.
Сигурно си имала в живота си години, наситени със събития, някои от които са много вълнуващи, положителни, а други неприятни, разсътрсващи. И тогава е по-трудно да се разграничи влиянието на динамичните фактори в хороскопа.
Имала съм случай с млада жена, която в рамките на една година се омъжва, три месеца след сбатбата съпругът й умира, след известно време разбира, че е бременна от починалия си съпруг без да го е знаела по време на смъртта му. Сватба-зачеване-погребение-раждане.
Както виждаш, тук се натрупват фактори от различно естество, ако трябва да ги търсим в хороскопа.
И при мен е имало такива години. Много събития се случват в рамките на една година - среща/раздяла, автомобилна катастрофа, завършване на средно образование, матура, абитуриентска, пътуване до друг град (да си видя за последно роднините), а после и емиграция.
А преди да разгледам картата на Ками в динамика естествено, че разгледах какво е заложено в наталната и какви показатели има. И тази опозиция на светилата, дето идва върху натална Венера, всъщност отключва кардиналния квадрат в ъглови домове.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #185 -: Май 08, 2010, 10:10:45 am »
Помъчих се да се сетя, дали аз не съм била измамена по време на същия съвпад, но не се сетих за подобно нещо. Обясних си го с липсата на негативни аспекти към пр. Слънце/нат. Венера в мойта карта.

Мисълта ми беше, че ако има други негативни показатели наличието на този аспект по дирекция/прогресия в някои случаи може да направи човека по-податлив. Някак не успява да прецени риска, може да остане очарован от някой, който впоследствие да се окаже измамник.

Не съм съгласна, че може да бъде очарован от някои, който после да го измами. Не е това въздействието на този аспект. Самият аспект дава очарование и финансово благополучие. При нея обаче има квадрат на прогресивна Венера с натално Слънце. , който действа по описания от теб начин.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #186 -: Май 08, 2010, 10:15:04 am »
Имаше тема в алл.бг. Мисля че Скарлет е участвала там.
Същия аспект го имаше в картата на жената, но имаше и други показатели естествено, негативни.
Жената среща мъж, влюбва се, той й повлиява или да си продаде жилището или да изтегли голям кредит, накрая остава измамена от него. От човека, който й замайва главата. Разбира се, случаят с Ками не е такъв. Но само давам пример, че и това е възможно, а вие продължавате да отричате. Всъщност в случая по-важното е, че всичко е излязло едно към едно. Това ли е проблемът?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #187 -: Май 08, 2010, 10:15:49 am »
пр. Слънце/нат. Венера в мойта карта.

Мисълта ми беше, че ако има други негативни показатели наличието на този аспект по дирекция/прогресия в някои случаи може да направи човека по-податлив. Някак не успява да прецени риска, може да остане очарован от някой, който впоследствие да се окаже измамник. Или в еуфорията си да пропусне да вземе под внимание някой важен детайл, който впоследствие да му изиграе лоша шега.
Иначе аспектът сам по себе си, т.е. без други негативни, си е аспект за любов, да.
Но много често се случва влиянието да е смесено.
[/quote]

Същото важи за прогр Венера съвпад Слънце.Виждал съм го в други карти,проработило е и при мен така-голямо влюбване.От там нататък вече се гледа натала и транзитите и другите техники за да се сглоби картинката,не винаги нещата са гладки или дълготрайни.Познавам и такива които са се излъгали,но това не означава че чувствата им са били слаби,а просто избора не до там подходящ.Или просто е важно да се изрази дадената енергия,а не толкова резултата (да се изживее любовното вълнение).

Натала е много важен-ако Венера се свързва по някакъв начин със 2/8 дом,са възможни и само събития около финансите,притежанията.Макар че тя по принцип си е сигнификатор на това и просто съвпада със Слънцето (или обратно) показва едно силно акцентиране през периода на връзки и ценности(от всякакъв характер).В голяма степен там има генерално съсредоточаване.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Май 08, 2010, 10:18:21 am »
Нухе, по мои наблюдения прогресивна Венера в съвпад с натално Слънце може не само да срещне човека с голямата любов, както се казва, а и да даде няколко поредни влюбвания или увлечения, връзки. Имам такава карта и там точно по този начин се проявява, т.е. една любов свършва, друга идва...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #189 -: Май 08, 2010, 10:22:16 am »
...станахме обект на некоректност от наемател,който искаше да направи ремонт но помещениего ,което наемаше,така и не успя,всицко остана поломено,поддавайки се на емоцията,и не обмислеки добре нещата,реших да итегля кредит за довърша ремонта и да започна свой си бизнес силно казано бизнес но нещата не потръгнаха.

Много съжалявам!
Често пътувам до Каварна и знам как стоят нещата там, тежко е.
Тотална безработица, младежта няма какво да прави, няма реализация, висят по заведения...
Разчиташе се много на строителството и недвижимите имоти, но и този бизнес стагнира.
Много хора разчитат на доходи от наеми или правят заведенийце, за да свържат някак двата края.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #190 -: Май 08, 2010, 10:22:38 am »
Нухе, по мои наблюдения прогресивна Венера в съвпад с натално Слънце може не само да срещне човека с голямата любов, както се казва, а и да даде няколко поредни влюбвания или увлечения, връзки. Имам такава карта и там точно по този начин се проявява, т.е. една любов свършва, друга идва...  ;D

тъй лииии  :o  тцъ тцъ тцъ... за колко време прогресивната Венера преминава десет градуса? че тва ме чака след 10* - сега е на 1 и нещо градуса в риби, а Слънцето ми е на 12,12* в риби  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
« Отговор #191 -: Май 08, 2010, 10:24:47 am »

Не съм съгласна, че може да бъде очарован от някои, който после да го измами. Не е това въздействието на този аспект. Самият аспект дава очарование и финансово благополучие.

Абе зависи.В интимен план въпроса не стои толкова в измамата,как да го кажа-виждал съм големи очаквания и влагания от едната страна (тази с аспекта),докато за отсрещната това може да е просто забавление,развлечение и си е била шута бързо.За човека с този аспект  обаче самата настройка  през периода е да изисква любов,внимание,връзка или задоволяване на чувствата и желанията си,има голяма нужда от признание (Слънце) във Венерините области.И често привлича възможности това да бъде изразено,да не кажа че има и насилване.И вероятно пресилването често води до обратен ефект.Разбира се всичко е много индивидуално.

Сега е добре да разграничим влиянието на Венера/Слънце и Слънце/Венера,защото има съществена разлика в изявата отвътре с привидно сходни обстоятелства отвън   :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #192 -: Май 08, 2010, 10:27:25 am »
Ама то и Слънцето върви напред по прогресия, душа.  :blink:
Ако Венера беше зад Слънцето и ако тръгне ретроградно, има шанс някой ден да се срещнат по прогресия.
Чакай ти още десет години да те споходи лИбоФта!  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #193 -: Май 08, 2010, 10:29:47 am »
Абе зависи.В интимен план въпроса не стои толкова в измамата,как да го кажа-виждал съм големи очаквания и влагания от едната страна (тази с аспекта),докато за отсрещната това може да е просто забавление,развлечение и си е била шута бързо.

Има случаи, когато и синастричният съвпад Слънце-Венера се проявява по същия начин. Големи очаквания от едната страна, а другата просто се забавлява, запълва си времето.
Но не може да се отрече, че това е аспектът на силното привличане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #194 -: Май 08, 2010, 10:32:20 am »

тъй лииии  :o  тцъ тцъ тцъ... за колко време прогресивната Венера преминава десет градуса? че тва ме чака след 10* - сега е на 1 и нещо градуса в риби, а Слънцето ми е на 12,12* в риби  :-\

2020та  ;D

Значи ще трябва да си останеш на Земята до тогава ако ще искаш Либофъ  :P

Тогава обаче наистина се заформя нещо интересно-прогресивната Луна ще съвпадне с прогр Венера точно върху натално Слънце  :blink:

Иначе 2017та прогр Венера и Юпитер са в съвпад  ;)

А сега на кекс мирише със сходящата квадратура Венера/Марс (2010-2011),но може и да се поизхарчваш с този аспект,че Марса ти упр 2 дом  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #195 -: Май 08, 2010, 10:33:14 am »
Ама то и Слънцето върви напред по прогресия, душа.  :blink:
Ако Венера беше зад Слънцето и ако тръгне ретроградно, има шанс някой ден да се срещнат по прогресия.
Чакай ти още десет години да те споходи лИбоФта!  :P

е хубо де, не става ли прогресивна Венера върху натално Слънце бре... или и двете трябва да се мърдат прогресивно... тюююю пак отървах влака начи  :57: :57: :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #196 -: Май 08, 2010, 10:37:20 am »

2020та  ;D

Значи ще трябва да си останеш на Земята до тогава ако ще искаш Либофъ  :P

Тогава обаче наистина се заформя нещо интересно-прогресивната Луна ще съвпадне с прогр Венера точно върху натално Слънце  :blink:

Иначе 2017та прогр Венера и Юпитер са в съвпад  ;)

А сега на кекс мирише със сходящата квадратура Венера/Марс (2010-2011),но може и да се поизхарчваш с този аспект,че Марса ти упр 2 дом  :-\

аз че ще остана - туй е по-ясно и от бял ден... ама то тогава я камилата, я камиларя  ;D ;D ;D   сънувах, че получавам картичка за Свети Валентин, а датата на картичката беше 20171 година  :-\  и най-интересното беше, че на тази картичка пишеше сегашното ми име и фамилия... ебаси, че аз ако трябва да живея още 20 000 години на тая планета без да умиргам, направо ши фана баира  :-X  някак 2-3 хиляди години се ядват, ама повече ще ми додат много в повече  :57: :57: :57:

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #197 -: Май 08, 2010, 11:53:05 am »
сега си дадох сметка колко много имам да уча,след като прочетох всичко ми се изясниха много от нещата на които съм търсила отговор,

*

Lillie

• 30532
« Отговор #198 -: Май 08, 2010, 01:48:49 pm »
Да учиш астрология ли?
Еми заповядай и добре дошла в отбора!  ;D
Но имай предвид, че астрология се учи цял живот, ако ти се отделя толкова време.  :blink:
Няма астролог, който да знае и да може всичко, независимо до какво ниво е стигнал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #199 -: Май 08, 2010, 03:03:58 pm »
преди години с моя приятелка се бяхме запалили,и доста неща бх понаучила,поне така си мислех,след това пътищата ни се разделиха и нещата си останаха до там,до преди две години когато отново се оказах на кръстопът,реших че е време да намеря отговорите за нещата които ми се случват,нямам много време за четене но с малко повече усилие надявам се да навлезна  в дебрите на астрологията.