Помъчих се да се сетя, дали аз не съм била измамена по време на същия съвпад, но не се сетих за подобно нещо. Обясних си го с липсата на негативни аспекти към пр. Слънце/нат. Венера в мойта карта.
Нямах предвид, че този аспект дава тази възможност.
Мисълта ми беше, че ако има други негативни показатели наличието на този аспект по дирекция/прогресия в някои случаи може да направи човека
по-податлив. Някак не успява да прецени риска, може да остане очарован от някой, който впоследствие да се окаже измамник. Или в еуфорията си да пропусне да вземе под внимание някой важен детайл, който впоследствие да му изиграе лоша шега.
Иначе аспектът сам по себе си, т.е. без други негативни, си е аспект за любов, да.
Но много често се случва влиянието да е смесено.
Сигурно си имала в живота си години, наситени със събития, някои от които са много вълнуващи, положителни, а други неприятни, разсътрсващи. И тогава е по-трудно да се разграничи влиянието на динамичните фактори в хороскопа.
Имала съм случай с млада жена, която в рамките на една година се омъжва, три месеца след сбатбата съпругът й умира, след известно време разбира, че е бременна от починалия си съпруг без да го е знаела по време на смъртта му. Сватба-зачеване-погребение-раждане.
Както виждаш, тук се натрупват фактори от различно естество, ако трябва да ги търсим в хороскопа.
И при мен е имало такива години. Много събития се случват в рамките на една година - среща/раздяла, автомобилна катастрофа, завършване на средно образование, матура, абитуриентска, пътуване до друг град (да си видя за последно роднините), а после и емиграция.
А преди да разгледам картата на Ками в динамика естествено, че разгледах какво е заложено в наталната и какви показатели има. И тази опозиция на светилата, дето идва върху натална Венера, всъщност отключва кардиналния квадрат в ъглови домове.