Здравей Гост

Индивидуални прогнози за 2010

• 349 Отговора
  • 35057 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Индивидуални прогнози за 2010
« Отговор #260 -: Септември 06, 2010, 03:31:17 pm »
Добре си ме заварила Аурора. :blink:

Харесвам сроковете , времето не се губи , то е пари.

Алоне, всяка бърза поръчка вдига цената. Нали знаеш..., за безплатния обяд. В противен случай всичко останало като изпълнение, срокове и т.н е ПО ЖЕЛАНИЕ. ;) :blink:

*

alone

« Отговор #261 -: Септември 06, 2010, 03:32:31 pm »
Да Марая. Така е .

По-скоро са лични проблемите по отношение на любовта. Харесвам перспективни връзки в дългосрочен план.

Парите не са ми проблем защото ги имам. Но връзката ми май е към своя край. :blink:

« Отговор #262 -: Септември 06, 2010, 03:35:06 pm »
Да Марая. Така е .

По-скоро са лични проблемите по отношение на любовта. Харесвам перспективни връзки в дългосрочен план.

Парите не са ми проблем защото ги имам. Но връзката ми май е към своя край. :blink:

Ако си семеен, според мен вече си се развел... Ако съм в грешка - извинявай!

*

alone

« Отговор #263 -: Септември 06, 2010, 03:39:28 pm »
Не съм се развел Романтика , защото не съм се оженил.

Харесвам сериозните отношения без брак. Това не пречи да живея съвместно. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #264 -: Септември 06, 2010, 03:41:29 pm »
Внимавай с инвестициите!По някое време транзитните Сатурн и Уран ще ти квдаратират наталната Венера-У2, а и Сатурн-У5 инвестиции. :blink:

*

missKapriz

« Отговор #265 -: Септември 06, 2010, 03:44:28 pm »
Да Марая. Така е .

:-\аз пък бях убедена,че ти предстои нова връзка/според солара/,макар,че съвпада на тр.Сатурн с нат Плутон,както и квадрата на Плутоните не са добър период като цяло.Поне при мен разрушиха някои връзки и беше труден период

*

Divna

« Отговор #266 -: Септември 06, 2010, 03:46:25 pm »
да не си решил да купуваш жилище?тр Плутон-У4 съвпад с К5-големи покупки,а У5 Сатурн е върху наталниа Плутон във 2 дом.Също мисля,че си решил да създадеш семейство-не изключвам и деца,но много не ми се връзвай на прогнозите  :P-гледам най-вече солара за тази година,а всички казват,че той е най-слабата предсказателна техника :'(

MissKapriz, позволи ми да ти направя една лека корекция.
Соларната карта трябва да се настрои на параметрите на географската ширина, в която е протекъл рожденния ден. В случая не знаем къде е празнуван рожденния ден на питащия. Домовата система може коренно да се промени, а и от там тълкуването да е грешно.
А иначе си права и съм съгласна с теб, че солара е допълнителна предиктивна техника. Много по-важни от соларната карта са транзитите и прогресиите.

*

missKapriz

« Отговор #267 -: Септември 06, 2010, 03:49:21 pm »
Дивна,благодаря ти-права си разбира се,даже някои нарочно празнуват РД в град по избор,за да "надхитрят" съдбата :72:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #268 -: Септември 06, 2010, 03:50:17 pm »
Струва ми се , че аспекта на венера и сатурн са сериозен проблем в личните ти отношения.
Венера е упр. на 9-ти и диспозитор на слънцето , както и на втори , а Сатурн упр. 5-ти.
Това ме кара да мисля , че имаш връзка със семейна жена или е била семейна , парите си ги правиш от работа в чужбина и вероятно се справяш добре с финансовите дела.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #269 -: Септември 06, 2010, 04:01:50 pm »
Аlone, преди два месеца прогр. Луна е сменила знака - преминала е в Козирог. Нещата се чувстват и изживяват по-сериозно, по един отговорен начин. Нуждата за сигурност и сериозно обвързване ще е голяма. Не след дълго прогр. Луна ще смени и своя дом - преминава в пети, а там и предстои съвпад с дир. СЛВ, опозиция с нат. Венера и нат. Сатурн, съвпад с дир. Нептун, тригон с нат. Луна ... въобще оста 5/11 ще е доста раздвижена. Шансът е голям да направиш сериозно обвързване през този период.
Подкрепям мнението на Небесна и Уран по отношение с инвестирането. Имаш показатели за загуба.

*

alone

« Отговор #270 -: Септември 06, 2010, 04:10:59 pm »
Да жената с която живея е била семейна , нямаме брак.

Тя е българска еврейка , но живяла във Варна кратко , а после в Израел.

Срещнахме се на работното ни място. Исках от нея дете , но тя се страхува да има второ.

Добре устроен съм. Имам апартамент в София , къща в Бургас. Не ми се купуват повече имоти.

Мисля за инвестиции в сферата на новите технологии :rolleyes:. Да си кажа честно малко ме е страх. :blink:

*

Nebesna

« Отговор #271 -: Септември 06, 2010, 05:49:14 pm »
Да жената с която живея е била семейна , нямаме брак.

Тя е българска еврейка , но живяла във Варна кратко , а после в Израел.

Срещнахме се на работното ни място. Исках от нея дете , но тя се страхува да има второ.

Добре устроен съм. Имам апартамент в София , къща в Бургас. Не ми се купуват повече имоти.

Мисля за инвестиции в сферата на новите технологии :rolleyes:. Да си кажа честно малко ме е страх. :blink:

Ами, все в нещо трябва да се инвестира. Каквито и да са тези технологии, трябва да е нещо от което самият ти разбираш, за да си ръководиш бизнеса сам - господарят на асцендента Меркурий е на трон в 10-ти дом. Добър организатор си и ще имаш добри помощници. При добрите бизнесмени се гледа връзка между 6-ти и 10-ти дом. В твоя случай намираме Водолей на върха на 6-ти дом, а господарят му Уран е в широк тригон с Меркурий (У1 и У10).

*

alone

« Отговор #272 -: Септември 06, 2010, 05:53:18 pm »
Малко трудно бих могъл да инвестирам точно в това от което разбирам.

Небесна , имам нестандартна професия :blink:.

« Отговор #273 -: Септември 06, 2010, 05:55:46 pm »
Консултант, например. ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #274 -: Септември 06, 2010, 05:56:16 pm »
И каква ще е толкова нестандартна тая професия...
Мерка е горе на високо , вероятно е нещо Ураново като професия. Ти затова се вълнуваш и от подобна инвестиция- по уран.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #275 -: Септември 06, 2010, 05:57:41 pm »
Личи, че професията е нестардантна с Уран управител на 6ти дом, и именно от нея идват девидентите ти /управителя на 2 ри дом в тригон с управителя на 6ти дом/.

*

alone

« Отговор #276 -: Септември 06, 2010, 06:01:49 pm »
Консултант, например. ;D

О , не . Твърде далеч съм от това. :blink:

*

Nebesna

« Отговор #277 -: Септември 06, 2010, 06:05:46 pm »
Малко трудно бих могъл да инвестирам точно в това от което разбирам.

Небесна , имам нестандартна професия :blink:.

А в какво точно искаш да инвестираш - стесни предположенията.
С водолей на върха на 6-ти има данни да си изкарваш хляба със съвременни технологии, например (нещо, свързано с компютърни технологии, електроника и др. подобни). Уран е на куспидата на 3-ти дом - отново интернет. какво ще кажеш?

*

alone

« Отговор #278 -: Септември 06, 2010, 06:11:54 pm »
Имам две предложения. И двете са свързани с иновационни технологии.

Единия от обектите предмет на интереса ми е в близост до морската столица.

*

Divna

« Отговор #279 -: Септември 06, 2010, 06:12:41 pm »
Меркурий също е много силен, може професията да е свързана и с комуникации.