Здравей Гост

Индивидуални прогнози за 2010

• 349 Отговора
  • 35045 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Индивидуални прогнози за 2010
« Отговор #300 -: Септември 06, 2010, 11:43:44 pm »
Алон , а някога имал ли си нещо общо с работа свързана с авиацията?
Стюард , полот? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #301 -: Септември 06, 2010, 11:48:13 pm »
Момичета и момчета ще се нуждая от малко помощ  :blink:

Поставям 2 карти, интересуваме според вас имат ли данни за политическа кариера на местно ниво (кмет)? Въпреки че е рано и изборите са догодина ще ми е интересно да прочета мненията ви  :blink:

Предварително благодаря на тези, които ще се включат  :wub:
И двамата ми се струват харизматични и интелигентни. Първият е по-артистичен, докато вторият - по-практичен на прима виста. Мисля, че хората ще са по-склонни да се доверят на първия (ако изборите ще се печелят честно де :blink:). Той ми се струва по-енергичен оратор, умее да убеждава, разсъждава трезво. Работи с плам, но сериозно. Той е, как да го кажа, вдъхва ми чувство на уют, приятен човек. Има лидерски качества, макар че може и да стане сприхав. Държи да се чува неговата дума... Към втория мисля, че хората ще се по-резервирани. Сякаш е по-потаен, по-пасивен, но за сметка на това по-предпазлив, уравновесен. Но има стремежи в кариерата. Струва ми се, че той предпочита да работи в уединение, далеч от хорските очи му е по-лесно да си върши работата, а това не е много подходящо за политик, кмет... Не съм професионален астролог, само любител. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #302 -: Септември 06, 2010, 11:58:14 pm »
Хм, на мен пък силна Луна в съвпад с Уран в трети дом не ми "мирише" много на уединение.
Що се отнася до първата карта, тя ми се стори някак по-интровертна, има силен нептунов акцент и подчертани водни домове - Слънце, Венера и Меркурий в Риби в 8 дом, съвпад Луна/Нептун в 4 дом и Сатурн в Скорпион в тригон към планетите в 8ми. Плутон е в края на първи дом (близо до К2) и е в секстил с Луната. Мисля, че този човек е по-прикрит, по го бива да "замазва" нещата, макар че Юпитер в знак на Меркурий и квадрат с Меркурий може да даде и склонност към словоблудство, а принципно и умение да борави умело със словото. Може наистина да се окаже по-добър оратор от първия, сигурно умее да убеждава хората в каузата си - Марс в Стрелец в квадрат към Меркурий, Юпитер в Близнаци (знакова опозиция с Марс и квадрат с Меркурий). Тук обаче Меркурий управлява 3 дом и съуправлява 11ти и също има тригон с Уран като при втория, Уран упавлява ДС, което отново говори за умение да въздейства върху целевата аудитория.
При втория Меркурий също е в Риби, но е ретрограден, обаче има широк тригон с Луна/Уран - при него изказът, начинът на мислене и самото въздействие могат да бъдат по-оригинални, има и СЛВ във Водолей в 10 дом, Козирог на МС, екзалтирал У10, силен есенциално У1 и Юпитер в първи дом (секстил с Луна). Луната се свързва с нашата популярност (а в мундананта астрология с масите и електората) и в картата на втория е по-силна позиция - на трон по знак и в "радост" по дом, при това се намира в Гокленова зона в съвпад с Уран (У11), а в 10 дом има СЛВ във Водолей, както казах, което според мен може да го направи популярен. Слънцето може да е в 12 дом, но е в знак на екзалтация, господарят на АС също е в силна позиция. При първия АС Лъв, но управителят му е в перигрин и се намира в 8 дом - там, където Слънцето губи сила, движейки се към точката на своя залез.

« Последна редакция: Септември 07, 2010, 12:13:59 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #303 -: Септември 07, 2010, 12:23:40 am »
Освен това наличието на гокленови планети във втората карта, както и Лунни възли в кардинални домове, ми говори за повече динамика. И не какви да са планети, а Луна/Уран (последната третина на 3 дом), Венера/Марс (последната третина на 12 дом) и Юпитер (първи дом) и Сатурн (последната третина на 6 дом).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #304 -: Септември 07, 2010, 12:35:14 am »
Момичета и момчета ще се нуждая от малко помощ  :blink:

Поставям 2 карти, интересуваме според вас имат ли данни за политическа кариера на местно ниво (кмет)? Въпреки че е рано и изборите са догодина ще ми е интересно да прочета мненията ви  :blink:

Предварително благодаря на тези, които ще се включат  :wub:

И двете карти имат шансове и различни причини , мисля , че в първата карта е по-силно заложено работа в подчинено положение или в полза на властта.
Втората карта е показателна за човек ,който работи в секретни служби или затворени пространства. Този мъж има определено шанс за успех.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #305 -: Септември 07, 2010, 10:44:48 am »
Момичета и момчета ще се нуждая от малко помощ  :blink:

Поставям 2 карти, интересуваме според вас имат ли данни за политическа кариера на местно ниво (кмет)? Въпреки че е рано и изборите са догодина ще ми е интересно да прочета мненията ви  :blink:

Предварително благодаря на тези, които ще се включат  :wub:

Моето мнение е, че и двамата имат заложби за политици, но първия не трябва да се захваща с нея. Може да се забърка с чужди пари. Юпитер съуправлява 9 дом в Риби и е в 11 дом в заточение в Близнаци, диспозитор е на Марс в Стрелец и е в опозиция с него, а също и управлява интерсептирания Стрелец в 5 дом. И двамата са силно уязвими откъм брачните и любовни взаимоотношения с тези управители на 7 дом в 12.  :blink: Но втория е с повече шансове - Уран управлява 11 дом и е в съвпад с Уран, Юпитер е в Телец на Асц., У9 и У10 са в секстил с Плутон в Лъв в 5 дом, СЛВ е в 10 дом във Водолей....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #306 -: Септември 07, 2010, 11:17:33 am »
Моето мнение е, че и двамата имат заложби за политици, но първия не трябва да се захваща с нея. Може да се забърка с чужди пари.

Снощи като гледах двете карти и мен ме "сърбеше" да кажа някои неща. Но се въздържах, тъй като не знам кои са хората от двете карти. Ако се абстрахираме от личността, стояща зад картата, бих казала, че в някои отношения първата карта е по-"гъвкава", а както знаете, в политиката изкушенията ни дебнат зад всеки ъгъл (корупция, злоупотреби с властта, финансови афери). Но щом става въпрос за избори на местно ниво...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #307 -: Септември 07, 2010, 11:26:57 am »
Абе, не е до това дали ще е на местно или на друго ниво. Въпросът в първата карта според мен клони към възможни за юридически проблеми и дела, свързани с чужди пари. Та, затуй споменах, че не е добре за него. А и когато човек има "уязвима тема" и недай Боже настъпи по мазола някого, няма начин да не стане белята. В по-малките населени места са като баджанаци ако не всички, то половината.  ;D Ако искаш да научиш как е прекарала половинката ти, докато си бил в командировка, кажи на съседката си:" Ама, ку...воооо" и тя ще ти каже веднага какво е правила половинката ти, докато те е нямало.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #308 -: Септември 07, 2010, 12:00:48 pm »
Моето мнение е, че и двамата имат заложби за политици, но първия не трябва да се захваща с нея. Може да се забърка с чужди пари.

Снощи като гледах двете карти и мен ме "сърбеше" да кажа някои неща. Но се въздържах, тъй като не знам кои са хората от двете карти. Ако се абстрахираме от личността, стояща зад картата, бих казала, че в някои отношения първата карта е по-"гъвкава", а както знаете, в политиката изкушенията ни дебнат зад всеки ъгъл (корупция, злоупотреби с властта, финансови афери). Но щом става въпрос за избори на местно ниво...

Е в по-малки размери....

« Отговор #309 -: Септември 07, 2010, 01:28:26 pm »
Относно първия политик и чуждите пари. Понеже управителят на 8-мия му дом е в 12-ти и 8-мият дом е много силен, мисля, че ще получи подръжка от тайни източници. В последния момент ще купи ромските гласове. Шегувам се... :blink:... Доколкото си спомням, акцентиран 8-ми дом помага на политиците да получат поддръжка, дори и да не е финансова, а под формата на избирателски гласове.
« Последна редакция: Септември 07, 2010, 01:48:55 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #310 -: Септември 07, 2010, 01:44:49 pm »
Относно първия политик и чуждите пари. Понеже управителят на 8-мия му дом е в 12-ти и 8-мият дом е много силен, мисля, че ще получи подръжка от тайни източници. В последния момент ще купи ромскита гласове. Шегувам се...

Във всяка шега винаги има зрънце истина.  :blink:
Да си го кажем направо, стига сме замазвали (говоря за себе си  ;D). Първото ми усещане, ако сравняваме двете карти, бе, че в първата карта е заложена по-голяма вероятност политическият имидж да се опетни. Има акцент върху знака Риби и то в 8 дом, Плутон на интересно място, връзка между някои домове... Не искам да кажа нищо лошо за човека (не го познавам), но чисто хипотетично може да се каже, че първият по-трудно би устоял на корупция. И изкушението да се "купуват" гласове (и респ. желаният политически пост, позиции във властта) тук е по-голямо, права си.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #311 -: Септември 07, 2010, 01:50:59 pm »
Много благодаря, на всички, които се включихте  :wub:

Всичко, което сте написали е много точно  :blink:

В момента човекът от първата карта заема водеща позиция в управлението на града, по професия е финансист, 1 брак. За извънбрачни връзки - не знам, но може и да е имало, тъй като няколко години живееше в чужбина. По втората карта - човекът в момента е изп. директор на голяма международна компания, по професия е военен, има 2 брака. За тайни връзки - мисля, че е възможно. За парите - и двамата си имат достатъчно, но вторият е по-добре материално. И двамата имат големи амбиции да заемат лидерски позиции в управлението на града.

*

Марая

• 28287
« Отговор #312 -: Септември 07, 2010, 01:53:54 pm »
Много благодаря, на всички, които се включихте  :wub:

Всичко, което сте написали е много точно  :blink:

В момента човекът от първата карта заема водеща позиция в управлението на града, по професия е финансист, 1 брак. За извънбрачни връзки - не знам, но може и да е имало, тъй като няколко години живееше в чужбина. По втората карта - човекът в момента е изп. директор на голяма международна компания, по професия е военен, има 2 брака. За тайни връзки - мисля, че е възможно. За парите - и двамата си имат достатъчно, но вторият е по-добре материално. И двамата имат големи амбиции да заемат лидерски позиции в управлението на града.

Ха -ха , астрологията не познавала... ;) :blink:

*

alone

« Отговор #313 -: Септември 07, 2010, 02:38:50 pm »

:blink: , Здравейте Дами,

Много познавате тук! :rolleyes:

Много сте добри. Да работил съм и това.

Имам един конкретен въпрос , къде бих могъл да го задам?

*

Марая

• 28287
« Отговор #314 -: Септември 07, 2010, 04:19:00 pm »

:blink: , Здравейте Дами,

Много познавате тук! :rolleyes:

Много сте добри. Да работил съм и това.

Имам един конкретен въпрос , къде бих могъл да го задам?

Здравей самотнико! :blink:
Казвай какъв е въпроса и ще ти кажем къде да го сложиш!
Много ред, много нещо ,,,,

*

abroad

« Отговор #315 -: Септември 25, 2010, 09:43:20 pm »
Олелеле, нали ще оцелея, все пак :-\ :-[

А, тайно се надявах, че поне за известно време с Плутон ще се разведем... :angry:

Абе, някой Любов не видя ли ;D, че да вземе да се случи и после да го почерпя :P ;D

Случи се при сходящия тригон на Сатурн към Венера (У5)  /и други фонови, задкулисни, разбира се :blink:/
Разпад на една и сходяща ;D друга, без оглед на времевата бъдеща рамка...поживьом,увидим  :-[
Трябва да почерпя АН, при това с удоволствие ;D :58: :49:

*заключвам си пръстите срещу уроки ;D :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #316 -: Септември 25, 2010, 09:56:08 pm »
Гледате ли Осман Октай?

« Отговор #317 -: Септември 25, 2010, 09:57:12 pm »
не Слушах го миналия път
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #318 -: Септември 25, 2010, 09:58:10 pm »
Случи се при сходящия тригон на Сатурн към Венера (У5)  /и други фонови, задкулисни, разбира се :blink:/

:blink:  :P Усещам аз оня ритуал, дето все казваш, че не е той, приближава...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #319 -: Септември 25, 2010, 10:01:15 pm »
abroad, значи има промени и нова насока при теб  :blink: Сетих се за един Плутон на някакъв мидпойнт  :P