Здравей Гост

Индивидуални прогнози за 2010

• 349 Отговора
  • 35084 Прегледи
*

abroad

Re:Индивидуални прогнози за 2010
« Отговор #320 -: Септември 25, 2010, 10:02:50 pm »
Случи се при сходящия тригон на Сатурн към Венера (У5)  /и други фонови, задкулисни, разбира се :blink:/

:blink:  :P Усещам аз оня ритуал, дето все казваш, че не е той, приближава...
:wub:

*

abroad

« Отговор #321 -: Септември 25, 2010, 10:03:26 pm »
abroad, значи има промени и нова насока при теб  :blink: Сетих се за един Плутон на някакъв мидпойнт  :P
:wub: :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #322 -: Септември 25, 2010, 10:03:44 pm »
Чисто астрологично няма да е лошо да разберем подробностите, но от аброад зависи вече.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #323 -: Септември 25, 2010, 10:24:12 pm »
Чисто астрологично няма да е лошо да разберем подробностите, но от аброад зависи вече.  :blink:

да, именно за това постнах картата си преди няколко месеца :blink:
но е рано да се хваля, а и вярвате или не, но друг не може да ми навреди както аз съма на себе си, благодарение на способността за автоуроки, за които и преди съм споменавала
картата ми е крайно и предизвикателно ураниясала, а и пълнолунна ;D, и голяма рядкост са хората, които успяват да я разчетат в прогностичен смисъл, да не ги огранича до двама :-[

при твърди резултати в същия контекст, обебщавам да заговоря отново...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #324 -: Септември 25, 2010, 10:29:23 pm »
Разбира се, когато ти намериш за добре, интересно ми е, извинявай пропуснала съм кога си я пускала явно. Твърдите резултати си идват с момента, а сега важното е да си щастлива.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #325 -: Септември 25, 2010, 10:41:15 pm »
Абе, някой Любов не видя ли ;D, че да вземе да се случи и после да го почерпя :P ;D
Случи се при сходящия тригон на Сатурн към Венера (У5) 
*заключвам си пръстите срещу уроки ;D :P

Хм и на мен ми предстои същия транзит дано пък да е заразно като се има в предвид и ретро Венерата връзките ми ще търпят големи обрати а и вече започнаха!Желая ти успех Аброуд  :58:
Докато дишаш...надявай се!

*

abroad

« Отговор #326 -: Септември 30, 2010, 01:34:56 am »
Олелеле, нали ще оцелея, все пак :-\ :-[

А, тайно се надявах, че поне за известно време с Плутон ще се разведем... :angry:

Абе, някой Любов не видя ли ;D, че да вземе да се случи и после да го почерпя :P ;D

Случи се при сходящия тригон на Сатурн към Венера (У5)  /и други фонови, задкулисни, разбира се :blink:/
Разпад на една и сходяща ;D друга, без оглед на времевата бъдеща рамка...поживьом,увидим  :-[

знаех си аз, че е рано да се хваля :lol:

*

Stella

• 7765
« Отговор #327 -: Януари 21, 2011, 02:23:22 am »
Нямам час на раждане, но голямо наказание е за околните да изтърпяват такъв човек - Марс на трон в Овен в квадрат с Меркурий/Слънце Козирог. Какво ли я чака тази дама със СЛВ върху Слънце/Меркурий и тр. Сатурн в тао-квадрат със Слънце и Марс.

Връщам темата, за да дам обратна връзка. Това е картата на началничката на нашия отдел, на която виждам, че Марая е предсказала израстване в службата. Тъкмо обратното. В новата структура (която се мъдрува още от миналата година) няма да има отдели, а само дирекции - очаква се тя да престане да бъде началник на отдел...

тази жена ,ще има промяна през 2010г. ще расте в службата , плутон в съвпад със СЛВ на 3гр. в козипог ще донесе тази промяна. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #328 -: Януари 21, 2011, 02:28:52 am »
Транзитен Сатурн във Везни тао-квадрат Слънце/Меркурий (Козирог); Марс (Овен) - понижение в службата. Утре ще я питам за часа на раждане, за да разгледаме по-подробно картата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #329 -: Януари 21, 2011, 02:57:34 am »
Тр. Сатурн в опозиция към нат. Марс не е лек аспект, внася раздразнение и напрежение. А тук имаме Марс в импулсивния Овен в квадрат със Слънце/Меркурий в Козирог. Възможно е тази жена да си е спечелила доста "доброжелатели" със студения си сарказъм и хапливия език.

Ако нямате нищо против, ще споделя малко личен опит.
При тр. Сатурн на МС в опозиция към нат. Марс започнах работа на ново поприще, работех под пара, до изнемогване, цедяха ме на макс. После Сатурн тръгна ретроградно и когато точната му опозиция с Марс се повтори (след една година), започнах да усещам неудовлетвореност, чувствах се използвана. През месеца, когато се повтори точната му опозиция с Марс, ни порязаха всички бонуси към и без това ниските заплати. В продължение на следващите няколко месеца обмислях дали да остана на "сигурната" нископлатена работа. Първо минах на половин работен ден, а след това подадох молба за напускане. Това е моят опит с транзитен Сатурн в опозиция с Марс - много работа под напрежение и неудовлетвореност накрая.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #330 -: Януари 21, 2011, 03:04:28 am »
За всички ни е голяма изненада. Но няма само нея да засегне реформата, а всичките началници на отдели, които в големите РИОКОЗ-ове никак не са малко. Аман от управленски апарат. Като тръгне обикновеният служител да събира подписи за едно писмо, което трябва да прати, минава през сума ти калпаци...Всеки като му намери поне 1 кусур, а ако поне единият не е в кабинета си и го чакаш да се върне отнякъде, еми това си е огромна загуба на време. Одобрявам свиването на административния апарат.

« Отговор #331 -: Януари 21, 2011, 03:05:08 am »
A kakvo da se ochakva ot syvpad na Saturn s natalen Merkuriy vyv vezni?

*

Stella

• 7765
« Отговор #332 -: Януари 21, 2011, 03:05:57 am »
A kakvo da se ochakva ot syvpad na Saturn s natalen Merkuriy vyv vezni?

Виж кои домове ти управлява Меркурий и в кой дом се случва съвпада. тези сфери от живота ще бъдат засегнати.

« Отговор #333 -: Януари 21, 2011, 03:12:50 am »
 Merkuriy mi e vyv 2 dom v natalnata karta. Ste kacha kartata

*

Lillie

• 30532
« Отговор #334 -: Януари 21, 2011, 03:13:19 am »
Зависи как са поставени в радикса.
При мен квадратът на Сатурн към Меркурий преди 6-7 години бе доста неприятен. Но тогава Сатурн транзитираше през 8 дом. Спечелих конкурс за работа в "престижна" фирма и попаднах в гнусен колектив, в който всички бяха протежета и само гледахада ме натопят за нещо, дебнеха за всяка грешка. Отвратителни интригантки бяха, нагледах се на шуробаджанащина и байганьовщина тогава. Имаше една по-млада от мен, но с позиции, която си чешеше даскалската краста с мен.  ;D

Текущата в момента опозиция на Сатурн към Меркурий усещам по съвсем различен начин. Все пак са минали доста години от квадратурата и моят Меркурий вече си е научил уроците и вече е готов да обучава някой друг. Харесва ми да пиша напоследък, с образователни цели. Нямам планове да продължавам образованието си (достатъчно съм учила), нито да си повишавам квалификацията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #335 -: Януари 21, 2011, 03:16:46 am »
tova e natalnata mi karta

« Отговор #336 -: Януари 21, 2011, 03:18:21 am »
...No zashto izlqzoha 3 ???.... ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #337 -: Януари 21, 2011, 03:23:48 am »
Нямам час на раждане, но голямо наказание е за околните да изтърпяват такъв човек - Марс на трон в Овен в квадрат с Меркурий/Слънце Козирог. Какво ли я чака тази дама със СЛВ върху Слънце/Меркурий и тр. Сатурн в тао-квадрат със Слънце и Марс.

Връщам темата, за да дам обратна връзка. Това е картата на началничката на нашия отдел, на която виждам, че Марая е предсказала израстване в службата. Тъкмо обратното. В новата структура (която се мъдрува още от миналата година) няма да има отдели, а само дирекции - очаква се тя да престане да бъде началник на отдел...

тази жена ,ще има промяна през 2010г. ще расте в службата , плутон в съвпад със СЛВ на 3гр. в козипог ще донесе тази промяна. ;)

Е, как да расте, като управителя на МЦ Сатурн е в съвпад с Антарес в радикса, а транзитния Сатурн квадратира Слънцето й?  :-\

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #338 -: Януари 21, 2011, 03:31:40 am »
Небесна, тази жена изглежда много неуравновесена емоционално, не е само от Овчия Марс. Луна в опозиция с Нептун и в квадрат с Уран. Марс в квадрат с Меркурий.....тва сигурго е огин и жупел....мани,мани..... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #339 -: Януари 21, 2011, 03:38:49 am »
Небесна, тази жена изглежда много неуравновесена емоционално, не е само от Овчия Марс. Луна в опозиция с Нептун и в квадрат с Уран. Марс в квадрат с Меркурий.....тва сигурго е огин и жупел....мани,мани..... :blink:

Абсолютно неуравновесена. Тя не може да стои мирно 2 минути. Непрекъснато се движи докато говори и не знае да изслушва, прекъсва, мисълта и прескача, вика, говори едновременно с 3-4 човека. А един ден цял ден говорила и накрая изпаднала в депресия.