Здравей Гост

Индивидуални прогнози за 2010

• 349 Отговора
  • 35107 Прегледи
*

abroad

Re:Индивидуални прогнози за 2010
« Отговор #20 -: Януари 20, 2010, 08:28:53 pm »
Не че не е индивидуално, но при мен при пореден съвпад на Юпитер през натален такъв Венера и Юпитер във 2ри във Водолей неотдавна нищо такова не се случи :-X

*

Kaya

• 2893
« Отговор #21 -: Януари 20, 2010, 08:40:14 pm »
abroad , какво управлява венера и какво юпитер?
понякога разширяванията, които дават са в други области- килограми, мечти, купуване на красиви предмети или придобиване на по- голямо самочувствие ( ако съвпадът е във 2 дом); харесване на собственото тяло и външност и доста гурме неща, също така може д апокаже пребиваване извън страната за кратко или за не толкова :blink:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #22 -: Януари 20, 2010, 08:47:48 pm »
Юпитер управлява АС, Венера - 5, 6 и 10 домове
От всичко изброено само за килограмите важи, за съжаление ;D ;D ;D, нещо което не се прояви нито при преминаването му през АС /напротив/, нито при съвпада със Слънцето в 1ви. Самочувствието ми беше последователно наранено :-[ при възврата...
Странно, а преди при тригони и секстили е имало доста добри и значими събития - и Юпитер и Венера не са лошо поставени в хороскопа

поправка: може ли да не ми влияят транзити, а например, само прогресии?

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Януари 20, 2010, 08:55:33 pm »

поправка: може ли да не ми влияят транзити, а например, само прогресии?

Едва ли!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #24 -: Януари 20, 2010, 08:58:52 pm »
 ;D ;D-  мда, не може

а да си започнала нова работа? и зпо- дравословен начин наживот при по- кофти транзитчета идва някое и друго проблемче със здравето
п.п. за съжаление на самочувствието може да му се повлияе и негативно, а когато венера не успява да обича по щпитеровски си хапва :P

в интерес на истната от транзитите на юпитер досега не ми е било леко

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #25 -: Януари 20, 2010, 09:00:37 pm »
Юпитер управлява АС, Венера - 5, 6 и 10 домове
От всичко изброено само за килограмите важи, за съжаление ;D ;D ;D,

знаеш ли какво отчетох онзи ден относно Юпитер  ;)

значи Юпитер ми управлява МС и се намира в съвпад с асцедента в 1 дом. когато транзитира из картата ми при достигане на горния сходящ квадрат, т.е. през преминаването му през МС и нататък - тогава започвам да качвам килограми. значи от възвратна позиция надолу, към квадратура, после опозе та чак до горната квадратура съм слаба кат вейка - около 45-50кг. обаче като отмине съвпада с МС ела да видиш как са уяждам, а не ям повече от преди ама качвам кила като за световно  ;D ;D ;D  не ма питай ся кат съм качила 20 кила отгоре си  :-X :-X :-X  ся след възврата от онзи ден отново ще започна да свалям и да си влизам в нормата - поне преди се е случвало та го знам...

обаче някой може ли да ми го обясни това защо става така беееееееее  :41: :41: :41:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

« Отговор #26 -: Януари 20, 2010, 09:10:28 pm »
;D ;D-  мда, не може

а да си започнала нова работа? и зпо- дравословен начин наживот при по- кофти транзитчета идва някое и друго проблемче със здравето
п.п. за съжаление на самочувствието може да му се повлияе и негативно, а когато венера не успява да обича по щпитеровски си хапва :P

в интерес на истната от транзитите на юпитер досега не ми е било леко

абе, не ми вярвате, ама май може
мога да докажа ;D

Винаги съм се чувствала добре при хармоничните транзити на Юпитер и с хубави проявления...само този път не :91: :41:

*

abroad

« Отговор #27 -: Януари 20, 2010, 09:13:24 pm »

знаеш ли какво отчетох онзи ден относно Юпитер  ;)

значи Юпитер ми управлява МС и се намира в съвпад с асцедента в 1 дом. когато транзитира из картата ми при достигане на горния сходящ квадрат, т.е. през преминаването му през МС и нататък - тогава започвам да качвам килограми. значи от възвратна позиция надолу, към квадратура, после опозе та чак до горната квадратура съм слаба кат вейка - около 45-50кг. обаче като отмине съвпада с МС ела да видиш как са уяждам, а не ям повече от преди ама качвам кила като за световно  ;D ;D ;D  не ма питай ся кат съм качила 20 кила отгоре си  :-X :-X :-X  ся след възврата от онзи ден отново ще започна да свалям и да си влизам в нормата - поне преди се е случвало та го знам...

обаче някой може ли да ми го обясни това защо става така беееееееее  :41: :41: :41:

Трябва да има нещо друго
При мен е предимно Уран /по обясними натални причини ;D/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #28 -: Януари 20, 2010, 09:13:57 pm »
 къде са ти  тежките планети в този момент?

*

abroad

« Отговор #29 -: Януари 20, 2010, 09:27:17 pm »
;D ;D-  мда, не може

а да си започнала нова работа?

не, а толкова ми се искаше ;D

и зпо- дравословен начин наживот при по- кофти транзитчета идва някое и друго проблемче със здравето

не, напротив
а за по-кофти транзит от Плутон срещу Сатурн не се сещам, както казва уважаван от мен астролог, не на всеки му се случва да преживее такава опозиция ;D

мда, така е ..

« Отговор #30 -: Януари 20, 2010, 10:19:46 pm »
Ааааа, Юпитер върху Венера в 3-ти дом в началото на м. Март трябва да даде по-висока заплата - Венера управлява МЦ (кариера) и СЛВ в 5-ти дом (наградите). Освен това Венера прави секстил с възела. Съвпадът Венера/Юпитер обикновено дава материална придобивка. То ще си е признание за труда.

Супер! И на мен шефа ми вчера ми каза, че ще има премийки!  :97: А аз не очаквах нищо, щото някои хора на водещи позиции бяха о-рали пейзажа. В нощта срещу понеделник санувах, че летя и хубавата новина я свързах с този сън.  :bedtime2:

Иначе ето транзитите -
  • :jup: като втори У8-ми и  :sat: У6-ти натални понастоящем си правят взаимни тригони на същите транзитни.
  • :jup: през февруари ще напарви квадрат на натална Венера У10-тии тригон към натална Луна

Във връзка с транзита на  :jup:  през 7-ми натален дом се появиха отново разни хора в работата ми, които за да се наложат се стига дори и до заплахи.  :angry: Много агресия има в момента. ....Освен, че ключалката на колата ми е счупена и тя си стои отворена по цял ден  :rolleyes: Явно агресията е отишла в ключалката  :-[

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #31 -: Януари 20, 2010, 10:30:05 pm »
:) много романтична персона за венера във воделй си;
ти да не си преподавател? но сигурно си много сръчна ;D
предполагам, че края на наоември е бил не леко време.. мисля, си че те чака промяна  по отношени на работат ( често сигнифицирано от сатурн над натален плутон- при теб плутон е с много силно разположени и съответства на  много успехи в изиследователкс аи научна работа)проблем би имало, ако патньорите с епоявяват по работа. Към септември тази гоидна ще се наложат промените. Но да ти кажа едн аот най- съшествените кризи  е квадратчето плуотн-плутон ( особено когато е силно поставен в картата)-  кризи, кризи  и така ще е за следващите 2 години и нещо;
когато на мен сатурн ми излезе от 8 дом започнах да усещам, че "мърдам", но  положенитое в 9 беше ограничаващо- каквото и да захванех не ставаше- при теб това са парите, но не мисля,че ти предстои проблем с тях за вбъдеще; и си мисля, че тешърва предстоят разни неща
 това малко на 1 поглед :blink:

p.p. плуотон квадрат себе си и сатурн квадрат себе си - двете в мунданен такъв  и натален- последното нещо, което ти е леко.... и е засегната сигуно доста стабилно инитмната сфера е там са били нужни промени, които ще настъпят= низ от проблеми, промени и решения може и някой и друг съдебен процес да ти се появи. Но се ще се възползваш от работната промяна.  Колкото и нещата да отшумят сега след началото на есента ще има повотрение  и ще се "изчистят" ненужните свързвания;

пълнолунието е трудно емоционално за понасяне, но от това което съм чела при теб луната е след слънцето т.е. мисията е по-завършена и ти не си егоистична  е противоречието (което се изразява и от знака на луната т.е. това пълнолуние е за довършване на процеса)

« Последна редакция: Януари 20, 2010, 10:43:04 pm от Kaya »

*

abroad

« Отговор #32 -: Януари 20, 2010, 10:50:29 pm »
:) много романтична персона за венера във воделй си;

невероятно точна ;D

ти да не си преподавател? но сигурно си много сръчна ;D

що всеки на пръв поглед така си мисли :o
финанси, кредити и такива работи  :blink: ;D

предполагам, че края на наоември е бил не леко време.. мисля, си че те чака промяна  по отношени на работат ( често сигнифицирано от сатурн над натален плутон- при теб плутон е с много силно разположени и съответства на  много успехи в изиследователкс аи научна работа)

само да не остана без такава, че няма да ми е много комфортно :-X

проблем би имало, ако патньорите с епоявяват по работа.

моля само да поясниш за кои партньори става дума - интимните ли? ако да, то повечето са ми такива в последните години :-[

Но да ти кажа едн аот най- съшествените кризи  е квадратчето плуотн-плутон ( особено когато е силно поставен в картата)-  кризи, кризи  и така ще е за следващите 2 години и нещо;

преминах няколко сериозни кризи откак Плутон доближи АС и от тогава, та до сега все така

когато на мен сатурн ми излезе от 8 дом започнах да усещам, че "мърдам", но  положенитое в 9 беше ограничаващо- каквото и да захванех не ставаше

и аз така

*

Kaya

• 2893
« Отговор #33 -: Януари 20, 2010, 11:06:52 pm »
знаеш ли защо : слънце+ мерк= на преподавателска професия- много често се вижда при учители; а пък мерк е упраител  на 9 дом, който също спада към висшето образование и лекциите другото са сделките и партньорствата ( с които  обичаш да можеш да си говориш) та никога не се знае може да се захванеш по- ксъно с това, а може да се окаже, че много те бива :P обаче явно при теб действа 2-8 дом и луна там - чуждите париииииии

да з апартньорите- интимните де.... и сега тази ос ти е най-засегната  от квадаратите;

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Януари 20, 2010, 11:19:42 pm »
Имаш съвпад на нодалната ос с опозицията Слънце-Луна. СЛВ върху Слънце е много труден период, а при теб са засеганти и двете светила. Но скоро ти се очертава възврат на възлите, което е хубав период.
Много да се пазиш от възврата на Марс върху Луната си. Все пак е в 8-ми дом.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Януари 20, 2010, 11:27:03 pm »
периода на възврата на възлите символизира освобождаване от стари кармични товари. изклюючително положителеен и ползотворен период. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #36 -: Януари 21, 2010, 06:49:04 am »

ама после ще ги премахна..
abroad , тран. :mar: :le: :kva: :mar: :ta:, който е връх на" пръстта на съдбата" с :nep:и :plu:
какво се случи, нещо със семейството, дома :rolleyes:

:ven:във взаимна рецепция с диспозитора си  :ura:
и  :mer:взаимна рецепция с диспозитора си  :sat:,
как ги съчетаваш в едно толкова сериозност и задълбоченост със свръхсвободолюбивост и остра нужда от независимост :blink:
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 06:57:02 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #37 -: Януари 21, 2010, 07:33:26 am »
обаче явно при теб действа 2-8 дом и луна там - чуждите париииииии

Не е само това. Тя има управител на 6 и 10 домове - Венера във 2 дом - нейните финанси, а Луната управлява 8 и е в 8 дом - чуждите финанси.  :blink:

*

abroad

« Отговор #38 -: Януари 21, 2010, 08:44:23 am »
Олелеле, нали ще оцелея, все пак :-\ :-[

А, тайно се надявах, че поне за известно време с Плутон ще се разведем... :angry:

Абе, някой Любов не видя ли ;D, че да вземе да се случи и после да го почерпя :P ;D

*

abroad

« Отговор #39 -: Януари 21, 2010, 08:45:01 am »
abroad , тран. :mar: :le: :kva: :mar: :ta:, който е връх на" пръстта на съдбата" с :nep:и :plu:
какво се случи, нещо със семейството, дома :rolleyes:

За съжаление и аз не правя изключение от общата тъжна тенденция напоследък във форума - баба ми е на легло ... но предпочитам да не говоря за това.

А иначе, при мен сякаш Марс има по-скоро отношение към темите на 5-ти дом.

:ven:във взаимна рецепция с диспозитора си  :ura:
и  :mer:взаимна рецепция с диспозитора си  :sat:,
как ги съчетаваш в едно толкова сериозност и задълбоченост със свръхсвободолюбивост и остра нужда от независимост :blink:

Имам лошия навик да се изолирам и много да мисля,
или
най-сигурният начин да не направя нещо /дори и с ясното съзнание, че е добро за мен/ е да ме принудиш по някакъв начин да го направя, но това с годините май доста успях да посмекча...
Може би се отразява най-вече на интимните връзки - това противоречие там най си личи :-\