много романтична персона за венера във воделй си;
ти да не си преподавател? но сигурно си много сръчна

предполагам, че края на наоември е бил не леко време.. мисля, си че те чака промяна по отношени на работат ( често сигнифицирано от сатурн над натален плутон- при теб плутон е с много силно разположени и съответства на много успехи в изиследователкс аи научна работа)проблем би имало, ако патньорите с епоявяват по работа. Към септември тази гоидна ще се наложат промените. Но да ти кажа едн аот най- съшествените кризи е квадратчето плуотн-плутон ( особено когато е силно поставен в картата)- кризи, кризи и така ще е за следващите 2 години и нещо;
когато на мен сатурн ми излезе от 8 дом започнах да усещам, че "мърдам", но положенитое в 9 беше ограничаващо- каквото и да захванех не ставаше- при теб това са парите, но не мисля,че ти предстои проблем с тях за вбъдеще; и си мисля, че тешърва предстоят разни неща
това малко на 1 поглед :blink:
p.p. плуотон квадрат себе си и сатурн квадрат себе си - двете в мунданен такъв и натален- последното нещо, което ти е леко.... и е засегната сигуно доста стабилно инитмната сфера е там са били нужни промени, които ще настъпят= низ от проблеми, промени и решения може и някой и друг съдебен процес да ти се появи. Но се ще се възползваш от работната промяна. Колкото и нещата да отшумят сега след началото на есента ще има повотрение и ще се "изчистят" ненужните свързвания;
пълнолунието е трудно емоционално за понасяне, но от това което съм чела при теб луната е след слънцето т.е. мисията е по-завършена и ти не си егоистична е противоречието (което се изразява и от знака на луната т.е. това пълнолуние е за довършване на процеса)