Здравей Гост

Индивидуални прогнози за 2010

• 349 Отговора
  • 35090 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Индивидуални прогнози за 2010
« Отговор #60 -: Януари 21, 2010, 05:37:23 pm »
Аз също мисля,че за брак с подпис трудно може да се говори. Юпитер-управител на асц. /заедно със Слънцето/ е връх на таоквадрат с Луната и Марс. Стрелеца,заедно с Водолея са знаци,които предразполагат към ергенство. Това,разбира се не е единствен признак.  :blink: Този Сатурн в 7 дом също или забавя,или лишава. А и е ретро, в съвпад с ЮЛВ.  :lol: Меркурия-диспозитор на Сатурн и управител на 7 дом...и той прегорел,в квадрат с Уран и опозиция с Луната..... Като броя домовете,5-тата връзка е по 3 дом с управител Нептун. Той има добри аспекти. Ако му е добъл реда на Нептуново - Юпитеровия принц....време за сериозно съвместно съжителство с дете....като стигне прогресивната Луна Нептун.....Много се разфантазирах.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Януари 21, 2010, 06:00:15 pm »
5.40 сутрин

5.50 приех ориентировъчно, понеже не знаех кой е градът, за София...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #62 -: Януари 21, 2010, 06:58:04 pm »
abroad,

към теб се дижат договорииииии ;D

п.п. lillie в джаганатра има ли накшатрите на навамша? не ги намирам :-[
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #63 -: Януари 21, 2010, 07:01:37 pm »
abroad,

Брачни... ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #64 -: Януари 21, 2010, 07:08:36 pm »
abroad,

Това, заради активния 3 соларен дом в едната карта и 6 сол в 3 нат. в другата ли е?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Януари 21, 2010, 07:09:42 pm »

Избираш с десния бутон на мишката "Показать градусы планет для дробной карты" --> "Выбрать дробную карту" --> "Навамша".
Не знам коя версия на програмата ползваш, моята е 7.0, руска. Първоначално си бях инсталирала английска, шестица, но имаше по-малко активни опции...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #66 -: Януари 21, 2010, 07:18:48 pm »
Кая, как видя проблемите от здравословно естество на Кайли? Извинявам се за нахалния въпрос, ама няколко човека сме родени в края на 60-те и ни чака подобен съвпад.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #67 -: Януари 21, 2010, 07:27:23 pm »
Lillie - имам инглиша :angry:

Uran -трябва да погледана не си спомням. от нещо, което тя коментира като транзити (тия дни имам доста работа  и  нямам много връзка с главния мозък)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #68 -: Януари 21, 2010, 09:29:24 pm »
abroad,

Брачни... ;D ;D ;D

Хайде,дано!  ;)  В солара за 2010/2011 имаш Юпитер и Нептун в 5 дом, а е и акцентиран 7 дом от соларен МЦ.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #69 -: Януари 21, 2010, 10:24:10 pm »
упр. на 5-ти дом е в/у нат. мерк ,който упр. 7-ми.
наред с това мц е в 7-ми ,а 7-ми е в 3-ти. иц е в 1-ви.
брак и дете аброд за 2010/2011.
за 2011/2012 тъй като сол.асц е в 12-ти миля ,че ще имаш грижи....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #70 -: Януари 21, 2010, 10:30:20 pm »

Не я плаши бе, Марайке! Нямаш фантазия.  ;D Като се омъжи и роди ще се наложи да излезе по майчинство и ще напусне временно работа. Акцентиран е 6 дом от соларен десцендент, а в 10 соларен дом има Сатурн. :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Януари 21, 2010, 10:34:02 pm »

Не я плаши бе, Марайке! Нямаш фантазия.  ;D Като се омъжи и роди ще се наложи да излезе по майчинство и ще напусне временно работа. Акцентиран е 6 дом от соларен десцендент, а в 10 соларен дом има Сатурн. :rolleyes:

казвам каквото виждам и това е положението. :19:
грижите съпътстват живота ни... :( :( , за съжаление.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #72 -: Май 06, 2010, 09:02:57 am »
Случайно да е имал АС или Луна в интервала от края на Лъв до първа декада Дева?

ПП. Питам, за да проверя дали може да се разчита на една индийска техника...

Боже! Чак сега се усетих :o
От тогава тия думи някакси са ми се запечатали, без да знам защо :unsure:
Да, градусът е 27 ят на Лъв - най-унищожителната и продължителна връзка, от която не мога да се откопча и до днес :-X

Ретро периодите понякога вършат работа, да те тресне светкавица, като си бавнозагряващ....

*

abroad

« Отговор #73 -: Май 06, 2010, 09:06:26 am »
Lillie, ако не те мързи и не е много дълго, може ли да обясниш в Индийската тема каква е тази техника :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Май 06, 2010, 10:57:42 am »
Хубаво си изкарала стар мой пост наяве по ретро Меркурий, ама ако и аз помнех за какво става въпрос и каква индийска техника...  :-\ Ще трябва да препрочета темата пак, за да се сетя. Обикновено казвам нещо и после забравям.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Май 06, 2010, 11:26:55 am »
Питах, защото оста Лъв/Водолей (по сидерал) е акцентирана при теб в навамша, освен ако не си родена 3 и повече минутки по-рано. А Лагна в накшатра Дханишта в навамша...

Мисля, че нещо в тази връзка съм имала предвид.
Изглежда, че при теб Лагна в навамша, т.е. девети хармоник попада в началото на сидералния Водолей (Nakshatra Dhanishta falls between 23:20 Capricorn - 6:40 Aquarius). Но сигурно има нещо и в сидералния Лъв, да не би Луната е там? Най-вероятно в накшатра Магха, която се свързва с неподвижната звезда Регул.
Тази синастрична техника не гарантира стопроцентов резултат, но често има попадения. Сравняват се не само наталните карти на партньорите (раши), а също така раши на единия с навамша на другия. И често така се откриват свръзките, ако при сравняване на две раши карти имат на пръв поглед "семпла" синастрия.
При мен също работи. Сещам се как една немскоговоряща астроложка, която се занимава предимно с Джйотиш, ми беше казала, че ще се "гоним" с Шравана. Шравана е една от лунните накшатри, 10:00 - 23:20 Makara  (sideral Capricorn), т.е. като добавяш 23-24 градуса прецесия и се получава от 3 до 16 градуса Водолей. Истината е, че това е моето "проклятие"  ;D - в живота присъстват много хора със Слънце или АС в този отрязък от знака Водолей. И когато са зачудих защо, поледнах си навашмата и видях какво има там - Луна и Марс в Шравана (Марс е У7 и в раши, и в навамша - "другите"  ;D). Друг пример: в картата на майка ми (и в раши, и в навамша) Луната е в сидералния Скорпион, в накшатра Анурадха. При мен Лагна в навамша попада в отсрещния знак и отсрещната накшатра! По същия начин и с бившия, той имаше Луна в същия знак и декада като майка ми, т.е. първите градуси на Стрелец (в сидералния Скорпион).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #76 -: Май 06, 2010, 11:31:22 am »
Онзи горе здраве да ти дава ;D
Стана ми интересно, Благодаря
 :88:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #77 -: Май 06, 2010, 11:34:01 am »
мммм досега  не съм  намирала сходство при моята луна  ( но имам съмнение за една :rolleyes:)
докато ми се е случвало  негова луна на в накштрата на моята лагна или венера  на моята лагна

abroad, тая маймуна е  :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Май 06, 2010, 11:46:11 am »
Малко статистика  ;D

Накшатра Шравана - майка ми /Асцендент/, вторият й съпруг /Слънце и Марс/, първата ми братовчедка /Слънце/, бивша голяма лИбоФ /Асцендент/, най-близката ми приятелка в момента /Асцендент/. Две приятелки с Луни в отсрещната накшатра, т.е. в началото на Лъв /сидералния Рак/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #79 -: Май 06, 2010, 11:50:53 am »
 :o При мен същото важи за най-добрата ми приятелка, сега проверих :o