Здравей Гост

отчаяна съм

• 41 Отговора
  • 7550 Прегледи
*

plama4ee

отчаяна съм
« -: Януари 20, 2005, 01:25:29 pm »
Родена съм на 30.09.1981 год. и се чувствам много самотна. Нямам приятели, с хората до мен ми е скучно, чувствам се неразбрана. Имам само една приятелка, но тя си има бебенце и вече не може да сме постоянно заедно. Имам приятел, заедно сме повече от година и половина, но и той няма време за мен. Вече не знам какво да правя. Тази година уж трябваше да е щастлива за мен, но както върви, май ще е точно обратно!

*

lin

отчаяна съм
« Отговор #1 -: Януари 20, 2005, 02:00:38 pm »
А можеш ли да ни кажеш къде си родена и в колко часа?
Задавам този въпрос, защото за занимаващите се с астрология тук това ще е полезно.

Аз мога само да си поговоря с теб като приятел.
Сподели, ако това за теб не е мъчително - какво значи 'неразбран' в твоя случай?
И коя е основната пречка в твоите очи за да разшириш приятелския си кръг?

*

plama4ee

отчаяна съм
« Отговор #2 -: Януари 21, 2005, 01:09:08 pm »
Здравей, Lin.
Родена съм в град Русе. Час  на раждане не зная, майка ми казва, че съм се родила сутринта към 6 часа, но не е сигурна.
Неразбран, за мен означава да не намираш общ език с околните, да не можеш да правиш неща, които взаимно се харесват, да не можеш да разчиташ на никого. Така постепенно се отстраних от повечето си познати. Сигурно имам високи изисквания към хората около мен, въпреки че сякаш не е така, всъщност не знам! Имам чувството, че покрай мен са се събрали най-големите смотаняци. Трудно ми е да се присъединявам към други компании, чувствам се излишна, като натрапница. Ходя на работа, но там се срещам все с по-възрастни хора от мен. С приятеля ми сме заедно вече година и седем месеца, но напоследък има много работа, все е зает и няма време за мен. Това е накратко. Радвам се, че може да си поговорим!

*

АН

отчаяна съм
« Отговор #3 -: Януари 21, 2005, 08:31:00 pm »
Цитат
Родена съм на 30.09.1981 год. и се чувствам много самотна. Нямам приятели, с хората до мен ми е скучно, чувствам се неразбрана. Имам само една приятелка, но тя си има бебенце и вече не може да сме постоянно заедно. Имам приятел, заедно сме повече от година и половина, но и той няма време за мен. Вече не знам какво да правя. Тази година уж трябваше да е щастлива за мен, но както върви, май ще е точно обратно!
ти наистина имаш Юпитерова революция и годината трябва да открие толкова много възможности пред теб :) - всякакви приятни събития в личен и социален план :) - може дори да забременееш, ако искаш :)

и смущаващото тук е една квадратура на тр.Сатурн към същия тоя Юпитер  - мигар ще позволиш някой да ти помрачава настроението и вкуса за живот, пък бил той и Сатурн - шегувам се :) Тоя аспект се свързва с нарушена хармония и вътрешна свобода....То е като някой да те накара да забравиш каква си, какво искаш от живота, кое те прави щастлива....И ползата от това влияние е, че човек може да види слабите си страни и да ги превърне в сила....Например сега казваш, че се чувстваш самотна или неразбрана....Имаш шансовете да откриеш някакъв начин да изразяваш себе си...Може чрез писане, може чрез някаква друга форма на общуване със себе си и с другите...Общуване е дори четенето на книги или слушането на музика...

Имаш стелиум във Везни - там е и Сатурн - трябва да се грижиш за себе си /в случая за настроението си/ за да си полезна и на себе си и на другите :)

И не намираш общ език с другите - нормално според радикса ти- нямаш опозиции :) - но пък имаш шансове да намираш общ език с малко, но пък ценни хора :)

И в момента в хороскопа ти действат основно квадратури и секстили - ще се появят възможности да промениш това, което не те удовлетворява в ежедневието и само трябва да си решителна и да се възползваш :) - трябва да направиш нещо, което обикновено не правиш :) - т.е. търси нови начини за действие :)  

*

plama4ee

отчаяна съм
« Отговор #4 -: Януари 24, 2005, 09:37:41 am »
Благодаря, АН. Приятно е да чуеш някоя обнадеждаваща дума за себе си и за бъдещето си. Явно тази година наистина трябва да е много щастлива за мен. Вярно е, че имам възможност да общувам с ценни хора, но това не ми е достатъчно.  Опитвала съм се да търся и други възможности и "начини", но съм "удряла на камък". Надявям се да ми дойде "просветлението". Вече започвам да осъзнавам, че това не е най-важното и не трябва да ме обземат такива мрачни мисли, а трябва да намеря нещо, което да замести тази липса, и може би всичко ще си дойде на мястото.  :)  

*

Фиона

отчаяна съм
« Отговор #5 -: Януари 24, 2005, 11:59:22 am »
АН! Наистина си изключително мила, добра и внимателна и стррррашно съм трогната за това, което си направила за мене! Би могла и да ме предупредиш за да не си мъча компа! Не е лесно да си със слънцето в Скорпион, нали?

*

lin

отчаяна съм
« Отговор #6 -: Януари 24, 2005, 01:05:03 pm »
Цитат
АН! Наистина си изключително мила, добра и внимателна и стррррашно съм трогната за това, което си направила за мене! Би могла и да ме предупредиш за да не си мъча компа! Не е лесно да си със слънцето в Скорпион, нали?
Фиона?!
Това ти ли си, или е някаква оптическа измама?!?!?!  :blink:  :blink:  :blink:  

*

lin

отчаяна съм
« Отговор #7 -: Януари 24, 2005, 01:12:40 pm »
Цитат
Здравей, Lin.
Родена съм в град Русе. Час  на раждане не зная, майка ми казва, че съм се родила сутринта към 6 часа, но не е сигурна.
Неразбран, за мен означава да не намираш общ език с околните, да не можеш да правиш неща, които взаимно се харесват, да не можеш да разчиташ на никого. Така постепенно се отстраних от повечето си познати. Сигурно имам високи изисквания към хората около мен, въпреки че сякаш не е така, всъщност не знам! Имам чувството, че покрай мен са се събрали най-големите смотаняци. Трудно ми е да се присъединявам към други компании, чувствам се излишна, като натрапница. Ходя на работа, но там се срещам все с по-възрастни хора от мен. С приятеля ми сме заедно вече година и седем месеца, но напоследък има много работа, все е зает и няма време за мен. Това е накратко. Радвам се, че може да си поговорим!
Привет plama4ee!

Извини ме, че не успях да ти отговоря по-рано, но и виждам, че АН е успяла да те поуспокои. :)

А обкръжението - че кой може да се похвали с обкръжение, което напълно отговаря на вижданията и потребностите му?!
И колко вобще истински приятели можем да имаме в този живот?!?!
При всеки е така - не се тревожи!

А и ако трябва да разчитаме на обкръжението си за да се чувстваме добре и да бъдем истински личности - forget about this!!!!  ;)
Не е там ключа за бараката  :D  :D  :D
« Последна редакция: Януари 24, 2005, 01:14:17 pm от lin »

*

plama4ee

отчаяна съм
« Отговор #8 -: Януари 24, 2005, 01:59:31 pm »
Зравей, отново Lin
Да, АН ми помогна, но се радвам, че и ти ми отговори!  :)
Може би почти няма хора, които имат познати, отговарящи на изисванията им, но на повечето като че ли въобще не им пука за това. Донякъде им завиждам!
Само остава и аз да открия "ключа за бараката"!  B)
На мен ми предстои кратко пътуване, по време на което ще се поразведря.
Lin, ще ми е приятно да си говорим, дори и да не съм "отчаяна"  и депресирана.  :rolleyes:  

*

lin

отчаяна съм
« Отговор #9 -: Януари 24, 2005, 02:29:03 pm »
:)  :)  :)
ами аз съм си тук, както и повечето хора, които четеш...
Така че - добре дошла!
Ще се радвам да станеш редовен форумец!

П.П. пожелавам ти много приятно, весело и разведряващо пътуване!  :)  

*

plama4ee

отчаяна съм
« Отговор #10 -: Януари 24, 2005, 03:46:08 pm »
Благодаря за пожеланията, ще пиша като се върна, или ако имам възможност по време на пътуването :)  

*

plama4ee

отчаяна съм
« Отговор #11 -: Февруари 10, 2005, 10:23:54 am »
Здравейте!
Пътуването, което направих наистина ми се отрази добре, но сега предишното ми състояние се завърна. Подсилват го и караниците с приятеля ми. Толкова време сме заедно вече, а той все е погълнат от ежедневието, изкарва си всичко на мен. Сега дори не знам дали искам да съм с него. :o  

*

Lina

• *
  • 118
отчаяна съм
« Отговор #12 -: Февруари 10, 2005, 02:09:57 pm »
Цитат

И не намираш общ език с другите - нормално според радикса ти- нямаш опозиции :) - но пък имаш шансове да намираш общ език с малко, но пък ценни хора :)

АН,

Това генерално правило ли е?

Аз също нямам опозиции /с изключение на една на Хирон с не помня и аз какво точно/.

Dare mighty things!

*

Lina

• *
  • 118
отчаяна съм
« Отговор #13 -: Февруари 10, 2005, 02:23:50 pm »
Цитат
Здравей,

Погледнах ти картата и забелязах, че в много отношения прилича на моята - и аз съм везни, с асцендент везни и нямам опозиции и т.н. Само че съм родена 1980 г. И аз изпадах в разни такива усещания и състояния като твоите. Чувствах се неразбрана, приятелят ми ме дразнеше, и аз имам много претенции към хората, с които общувам...Същата история.

Обаче нещата някак се оправят и променят. Или ти променяш своето отношение към тях и не те дразнят повече. :D

На мен съвпадът на транзитен и натален Юпитер ми донесе много хубави неща. Въобще месеци преди това и след това ми се случваха много и големи хубави неща! Но по това време миналата година се чувствах отвратително - сякаш всичко се разпада. Трябваше да се преборя с много неща в себе си.

Сега е по-добре.

Та в тази връзка - сигурна съм, че вече и на теб ще започнат да ти се случват щастливите неща. :D  

Dare mighty things!

*

АН

отчаяна съм
« Отговор #14 -: Февруари 10, 2005, 06:36:00 pm »
Цитат
Цитат

АН,

Това генерално правило ли е?

Аз също нямам опозиции /с изключение на една на Хирон с не помня и аз какво точно/.
е, чак пък генерално правило :) - липсата на някакъв аспект си е акцент, но може да е компенсирана от друго - например от Меркурий, като става въпрос за общуване :)  

*

plama4ee

отчаяна съм
« Отговор #15 -: Февруари 11, 2005, 03:37:28 pm »
Здравейте

Здравей, Lina!
Виждам, че ме разбираш добре, щом и ти си била в такава ситуация!
Защо животът ни е поредица от добри и лоши периоди? Защо всичко трябва да става бавно, трудно, с толкова много препятствия? Защо все се мъчиш да на направиш нещо и накрая пак нищо не става? Неможе ли всичко да си върви гладко, без такива по-големи сътресения и трудности? :(  

*

Lina

• *
  • 118
отчаяна съм
« Отговор #16 -: Февруари 14, 2005, 01:53:58 pm »
Ами защото така е по-интересно, предполагам.

И само така можем да оценим какво сме преживели и постигнали, когато всичко свърши.

Не трябва да потъваш в тъжни мисли. Сигурна съм, че около теб има много поводи и причини да бъдеш щастлива. По-добре да се отдадем на Венерианската си природа и да бъдем усмихнати, чаровни и красиви. Особено в такъв влюбен ден като днешния! :P  
Dare mighty things!

*

plama4ee

отчаяна съм
« Отговор #17 -: Март 01, 2005, 08:03:06 am »
Честита баба Марта на всички! Да сте бели и червени, винаги засмени и много влюбени!!! :P  

*

plama4ee

отчаяна съм
« Отговор #18 -: Март 14, 2005, 08:47:23 am »
Здравейте! Поизгубих се за малко, но пак съм тук. :P  

*

Gostenka

отчаяна съм
« Отговор #19 -: Март 14, 2005, 10:22:35 am »
Цитат
Здравейте! Поизгубих се за малко, но пак съм тук. :P
Dobre doshla! :rolleyes: