Родена съм на 30.09.1981 год. и се чувствам много самотна. Нямам приятели, с хората до мен ми е скучно, чувствам се неразбрана. Имам само една приятелка, но тя си има бебенце и вече не може да сме постоянно заедно. Имам приятел, заедно сме повече от година и половина, но и той няма време за мен. Вече не знам какво да правя. Тази година уж трябваше да е щастлива за мен, но както върви, май ще е точно обратно!
ти наистина имаш Юпитерова революция и годината трябва да открие толкова много възможности пред теб

- всякакви приятни събития в личен и социален план

- може дори да забременееш, ако искаш
и смущаващото тук е една квадратура на тр.Сатурн към същия тоя Юпитер - мигар ще позволиш някой да ти помрачава настроението и вкуса за живот, пък бил той и Сатурн - шегувам се

Тоя аспект се свързва с нарушена хармония и вътрешна свобода....То е като някой да те накара да забравиш каква си, какво искаш от живота, кое те прави щастлива....И ползата от това влияние е, че човек може да види слабите си страни и да ги превърне в сила....Например сега казваш, че се чувстваш самотна или неразбрана....Имаш шансовете да откриеш някакъв начин да изразяваш себе си...Може чрез писане, може чрез някаква друга форма на общуване със себе си и с другите...Общуване е дори четенето на книги или слушането на музика...
Имаш стелиум във Везни - там е и Сатурн - трябва да се грижиш за себе си /в случая за настроението си/ за да си полезна и на себе си и на другите

И не намираш общ език с другите - нормално според радикса ти- нямаш опозиции

- но пък имаш шансове да намираш общ език с малко, но пък ценни хора
И в момента в хороскопа ти действат основно квадратури и секстили - ще се появят възможности да промениш това, което не те удовлетворява в ежедневието и само трябва да си решителна и да се възползваш

- трябва да направиш нещо, което обикновено не правиш

- т.е. търси нови начини за действие