Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849731 Прегледи
*

Divna

Re:Говорилня 2
« Отговор #3620 -: Април 27, 2010, 12:39:25 am »
ОК, включих накрая   ;D Благодаря ти Сънрай  :kissd:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3621 -: Април 27, 2010, 12:51:47 am »
Бързо ли говоря или бавно слушаш ти.. ;
http://vbox7.com/play:fd005baa

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #3622 -: Април 27, 2010, 01:00:53 am »
Шести от седми дом, както и десети от седми дом. Производните домове.  :blink:

Ами от тук  :-[

Бързо ли говоря или бавно слушаш ти.. ;D Това е от ретро Меркурий. Романтика пита за професията на партньора. Иначе той си е по седми дом. А шести от седми вече е ... за който може да брои. Но при мен не отговарят май.  :rolleyes:

Чувствам как тази фраза ще се превърне в любимата ми  ;D.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3623 -: Април 27, 2010, 01:03:00 am »
Да не се обидиш нещо, това е игра на думи и съвсем добронамерено, просто се шегувах...от планетите рано или късно човек почва да му писва и всичко му се струва смешно, от известно време съм така.  ;D Тихата лудост.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #3624 -: Април 27, 2010, 01:15:23 am »
Да не се обидиш нещо, това е игра на думи и съвсем добронамерено, просто се шегувах...от планетите рано или късно човек почва да му писва и всичко му се струва смешно, от известно време съм така.  ;D Тихата лудост.

Напротив, смях се от сърце  ;D. Много ми хареса.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3625 -: Април 27, 2010, 01:18:09 am »
Шести от седми дом, както и десети от седми дом. Производните домове.  :blink:

Ами от тук  :-[

Бързо ли говоря или бавно слушаш ти.. ;D Това е от ретро Меркурий. Романтика пита за професията на партньора. Иначе той си е по седми дом. А шести от седми вече е ... за който може да брои. Но при мен не отговарят май.  :rolleyes:

Чувствам как тази фраза ще се превърне в любимата ми  ;D.

това е фраза от песен ;D ;D и е преди твоя пост....
бързо ли говоря бейби или бавно слушаш ти?!
днес ми се целува с тебе...ще го направя казвам ти!.... ;D ;D ;D
текста...много е закачалива... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #3626 -: Април 27, 2010, 01:27:32 am »
Току-що я изсушах. Ти я беше пуснала на vbox7, a аз не мога да го отварям. Изслушах я на You Tube.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3627 -: Април 27, 2010, 01:32:25 am »
Току-що я изсушах. Ти я беше пуснала на vbox7, a аз не мога да го отварям. Изслушах я на You Tube.

готина и закачлива...пролетна! :blink: ;)

*

missKapriz

« Отговор #3628 -: Април 27, 2010, 08:55:19 am »
Дивна,извинявай за въпроса ни в клин ни в ръкав ;D,но би ли ми дала линк с картата си-не съм я виждала май.Ако разбира се нямаш против ;)Интересно ми е

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3629 -: Април 27, 2010, 02:22:47 pm »
Поздравления тук за на Марая красавицата. :clap: :clap: :clap:

Съчувствия към майките на всички индига, кристали други минерали. Стискам палци  ;D

Аброуд, не дърпай повече дявола за опашката. Отработи си го тоя Марс, като го дърпаш за другите израстъци  :P.

Ех, не смогвам напоследък съвсем да ви чета и да участвам.  :o
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #3630 -: Април 27, 2010, 02:36:12 pm »
Поздравления тук за на Марая красавицата. :clap: :clap: :clap:

Съчувствия към майките на всички индига, кристали други минерали. Стискам палци  ;D

Аброуд, не дърпай повече дявола за опашката. Отработи си го тоя Марс, като го дърпаш за другите израстъци  :P.

Ех, не смогвам напоследък съвсем да ви чета и да участвам.  :o

мерси много Диана... :wub:
знаеш ли ,че ни липсваш?! :blink:

*

Helo

« Отговор #3631 -: Април 27, 2010, 05:55:34 pm »
Искам да питам Вещичка, Марая и Синухе, а и останалите, дали използват магии за своето лично благополучие. Смятате ли, че е грешно човек да прави магии за самия себе си, за своя живот, за да постигне нещо за себе си, без да вреди на другите?

За Марая знам, че прави такива магически ритуали. А останалите какво мислите по въпроса?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3632 -: Април 27, 2010, 06:13:03 pm »
Искам да питам Вещичка, Марая и Синухе, а и останалите, дали използват магии за своето лично благополучие. Смятате ли, че е грешно човек да прави магии за самия себе си, за своя живот, за да постигне нещо за себе си, без да вреди на другите?

За Марая знам, че прави такива магически ритуали. А останалите какво мислите по въпроса?

Хело , няма по-голяма магия от мисълта.....,това от мен да знаеш.
останалото са атрибути....мисълта е най-великото нещо...,а тя започва някъде там в дебрите на човешката душа,сърце,разум..... :blink: ;)

*

Helo

« Отговор #3633 -: Април 27, 2010, 06:33:30 pm »

останалото са атрибути....мисълта е най-великото нещо...,а тя започва някъде там в дебрите на човешката душа,сърце,разум..... :blink: ;)

Знам! Мисля, че магическите ритуали и предмети имат за цел просто да помогнат на съзнанието да се настрои и да насочат мисълта в правилната посока.

Но защо тогава писа на една потребителка да ходи на църква и да занесе там кукла? И други подобни неща си писала преди.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3634 -: Април 27, 2010, 07:00:55 pm »
Хело, никога не съм правила магии във вида, в който ти визираш. в магиите има закони които са неумолими и не ми се разправя с кармични разплащания поради това. мога да ги правя и то церемониалните - те са едни от най-силните и мощни магии в този свят, но освен да се заглавичквам с ритуалите им за релакс друго не изпитвам нужда правя. имам прекалено силна мисъл-форма и не ми е проблем просто да изпращам мисъл-форми във Вселената и да искам нещо за личният си просперитет, но всичко приключва до там поне при мен  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #3635 -: Април 27, 2010, 07:20:09 pm »
Uran, благодаря ти, че подробно написа какво се разглежда :blink:
Аз нямам партньор в живота си все още, но ми е интересно да разбера с какво ще се занимава.
6 от 7 дом - риби/овен => (12 дом в радикса) е в лъв, Луна в близнаци (10 дом), 10 от 7 дом - рак/овен => (4 дом) е в Козирог, няма планети в 4 дом  :-\
Ами романтика, май ще е с по-висок статус.
Да кажат знаещите дали е така. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3636 -: Април 27, 2010, 07:34:19 pm »

Знам! Мисля, че магическите ритуали и предмети имат за цел просто да помогнат на съзнанието да се настрои и да насочат мисълта в правилната посока.

Но защо тогава писа на една потребителка да ходи на църква и да занесе там кукла? И други подобни неща си писала преди.

защото знам ,че този ритуал е помогнал на много хора....знам го от Ванга! :blink:

« Отговор #3637 -: Април 27, 2010, 08:10:26 pm »
По въпроса на Хело за магиите.

Спомняте ли си "Завръщане в бъдещето"? Как изкривеното минало те води в изкривеното бъдеще. Твоят успех може да се окаже неуспехът на друг. Ето така е и с магиите. Променяш детайл, но не знаеш това до къде ще доведе.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3638 -: Април 27, 2010, 08:20:01 pm »

Спомняте ли си "Завръщане в бъдещето"? Как изкривеното минало те води в изкривеното бъдеще. Твоят успех може да се окаже неуспехът на друг. Ето така е и с магиите. Променяш детайл, но не знаеш това до къде ще доведе.

не е точно така! нали знаеш, че нищо не се случва без да е било планирано отпреди да се родиш и че Висшият ти Аз никога не би позволил да ти се случи нещо ако отново не е било планирано от преди да се въплътиш  ;)

но с направата на магия си докарваш една хууубава карма за следващият живот, а това просто не е нужно  :mellow:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #3639 -: Април 27, 2010, 08:27:23 pm »

не е точно така! нали знаеш, че нищо не се случва без да е било планирано отпреди да се родиш и че Висшият ти Аз никога не би позволил да ти се случи нещо ако отново не е било планирано от преди да се въплътиш  ;)

Това, което казваш ти, допълва това, за което говоря аз. Създателят е планирал злото да се реализира някъде, а човекът, раждайки се, избира то да спре в него.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.