Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847265 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Говорилня 2
« Отговор #3680 -: Април 28, 2010, 09:50:09 pm »
скарлет , скарлет ,малката има предложение за участие във филм!
настръхнала съм цялата.....,просто нямам думи.....леле....,скарлет! :'( :'( :blink: :blink: умирам от кеф! ей сега ми донесе новината самата тя! абе хора ,дали Вуте заради това не иска да се връща.....? :o

Кой Вуте не ще да се връща? Нещо не вдянах. Ако е бившия ти, той е глупак и не те заслужава. Повече няма да го коментирам.  :mellow:

*

Nebesna

« Отговор #3681 -: Април 28, 2010, 09:53:00 pm »
Скарлет, представям си този чадър като нощно небе с нарисувани съзвездията по него. Много щеше да ти отива.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3682 -: Април 28, 2010, 09:56:04 pm »
Скарлет, представям си този чадър като нощно небе с нарисувани съзвездията по него. Много щеше да ти отива.

Ох, говори ми. Така успокояващо ми действат небето и звездите.  :49:Айде, пък като дойда юни месец във Варна, надявам се да успеем да се видим.  :93:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3683 -: Април 28, 2010, 09:58:01 pm »

*

Nebesna

« Отговор #3684 -: Април 28, 2010, 10:06:10 pm »

Ох, говори ми. Така успокояващо ми действат небето и звездите.  :49:Айде, пък като дойда юни месец във Варна, надявам се да успеем да се видим.  :93:

А дано! Ще се радвам да стане.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3685 -: Април 28, 2010, 10:14:49 pm »

Ми, пътуването е уредено още от сега. А няма да се видим ако умра и не тръгна, или ти и другите /които могат и искат/ Варненки по някакви причини не могат тогава да дойдат на срещата, която ще уговорим. Аз ще пътувам на 4 юни /мисля, че е петък/ и ще преспя там в един хотел. В събота през деня имам работа и после може да се уговорим за събота вечерта /5 юни/, заедно с Вещичката.  :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3686 -: Април 28, 2010, 10:22:16 pm »
Ще идваш във Варна? Много ще се радвам да се видим.  :blink: На мен не ми се очертава скоро път към София.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3687 -: Април 28, 2010, 10:27:14 pm »
Ще идваш във Варна? Много ще се радвам да се видим.  :blink: На мен не ми се очертава скоро път към София.

Мдааа,ще ви досаждам......с радост.  :19: :88: :93:

*

Nebesna

« Отговор #3688 -: Април 28, 2010, 10:47:20 pm »

Ми, пътуването е уредено още от сега. А няма да се видим ако умра и не тръгна, или ти и другите /които могат и искат/ Варненки по някакви причини не могат тогава да дойдат на срещата, която ще уговорим. Аз ще пътувам на 4 юни /мисля, че е петък/ и ще преспя там в един хотел. В събота през деня имам работа и после може да се уговорим за събота вечерта /5 юни/, заедно с Вещичката.  :wub:

С удоволствие! Стига да не ми мине котка път или ако не ми се очертава на мен пътуване извън града, трябва да се видим непременно. Но засега има време, ще се уговорим. Не смея нищо да казвам по ретро Меркурий.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3689 -: Април 29, 2010, 08:59:57 am »
Лили, да кажеш като дойдеш в София, току виж си успяла да събереш софийската група.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

abroad

« Отговор #3690 -: Април 29, 2010, 10:20:18 am »
как сте пълнолуния?

:blink: Прилично добре за сега, като изключим обичайното недоспиване в такива периоди.
Кратко пътуване по работа се оказа по-приятно от очакваното :blink:

Аз обещавам повече да не се хваля :-X
Днес изскочи неприятна истина, с реален негативен резултат, т.е. има завършен цикъл ако не ме лъже паметта за предходното новолуние - в точен съвпад с МС :angry:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3691 -: Април 29, 2010, 03:47:23 pm »
Тестват кола, която се управлява с... поглед

Колата се движи, а шофьорът е вдигнал ръце, но не мислете, че са го заплашили с оръжие - днес в Берлин той чисто и просто искаше да докаже, че шофира първата кола, която се управлява единствено с поглед.

Засега минивавът "Додж" е само прототип и прави кръгчета на пистите на бившето берлинско летище Темпелхоф. Разбира се, на този тип кола е забранено да участва в нормалното улично движение, обяснява Раул Рохас, специалист по информатика и ръководител на департамент в Берлинския свободен университет, който е разработил прототипа.

Неговият колега, който кара колата, носи каска, е снабдена с камера, която е насочена към очите му. При най-малкото отместване на погледа, приетият от камерата сигнал се предава на компютър, който го превръща в импулс, предаван към органите за управление на автомобила, кръстен "Spirit of Berlin". Той е буквално натъпкан с датчици, процесори и всякаква друга електроника, която на всичко отгоре може да коригира неволно отклоняване на погледа в грешна посока. Това малко технологично бижу струва около 150 000 евро, но желаещите да го имат, трябва да почакат 20-30 години, докато бъде пуснато в серийно производство. /АФП-БГНЕС
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3692 -: Април 29, 2010, 04:10:11 pm »
Тестват кола, която се управлява с... поглед

Колата се движи, а шофьорът е вдигнал ръце, но не мислете, че са го заплашили с оръжие - днес в Берлин той чисто и просто искаше да докаже, че шофира първата кола, която се управлява единствено с поглед.

Засега минивавът "Додж" е само прототип и прави кръгчета на пистите на бившето берлинско летище Темпелхоф. Разбира се, на този тип кола е забранено да участва в нормалното улично движение, обяснява Раул Рохас, специалист по информатика и ръководител на департамент в Берлинския свободен университет, който е разработил прототипа.

Неговият колега, който кара колата, носи каска, е снабдена с камера, която е насочена към очите му. При най-малкото отместване на погледа, приетият от камерата сигнал се предава на компютър, който го превръща в импулс, предаван към органите за управление на автомобила, кръстен "Spirit of Berlin". Той е буквално натъпкан с датчици, процесори и всякаква друга електроника, която на всичко отгоре може да коригира неволно отклоняване на погледа в грешна посока. Това малко технологично бижу струва около 150 000 евро, но желаещите да го имат, трябва да почакат 20-30 години, докато бъде пуснато в серийно производство. /АФП-БГНЕС

ташак да си кривоглед и двете ти очи да гледат в основата на носа  :57: :57: :57:  не знам що, ама като го прочетох това и първо туй ми щукна в главата  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3693 -: Април 29, 2010, 06:15:02 pm »
как сте пълнолуния?

:blink: Прилично добре за сега, като изключим обичайното недоспиване в такива периоди.
Кратко пътуване по работа се оказа по-приятно от очакваното :blink:

Аз обещавам повече да не се хваля :-X
Днес изскочи неприятна истина, с реален негативен резултат, т.е. има завършен цикъл ако не ме лъже паметта за предходното новолуние - в точен съвпад с МС :angry:

;D ;D ;D и аз съм така с непиятна истина започнала от предходното новолуние- май се движим в пакет
статистиката ми показва, че :
1) родените на пълно се чувстват  много по- добре, когато то идва - независимо от кофти ефектите съм в тонус
2) новолунието обикновено ме скапва физически и психически

толкова за подходящите неща по новолуние  може би сме наобратно
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #3694 -: Април 29, 2010, 06:23:11 pm »
Не знам в какъв тонус съм, обаче ако имаше партизанско движение точно днес щях да се включа с пълно бойно снаряжение и по целевите мишени :97: :scorpios:

« Отговор #3695 -: Април 29, 2010, 07:24:22 pm »
Днес направо се учудих, че трабантчетата все още се движат!!! Ей, хора, тия творения на природата тегелха едно време каравани от ГДР до морето ни и обратно!!!  ;D Хареса ми контраста между колите  :blink:

Витоша е невероятно красива! Горе все още има сняг. Наскоро забелязах, че вече не се вижда така кристално както преди няколко години :'( А след още няколко години може въобще да не се вижда. В лявата част на снимката ще се посторои огромен МОЛ. Дупката е изкопана вече....

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #3696 -: Април 29, 2010, 07:55:45 pm »
Aurora,отлепи си единия стикер-нямаш право на два-веднъж се отървах на косъм от акт заради това.Даже ченгето ми показа правилника,щото си помислих,че се заяжда с мен.Пише го в закона ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3697 -: Април 29, 2010, 07:57:57 pm »
Aurora,отлепи си единия стикер-нямаш право на два-веднъж се отървах на косъм от акт заради това.Даже ченгето ми показа правилника,щото си помислих,че се заяжда с мен.Пише го в закона ;D

вчера видях една кола с поне десет стикера напляскани на стъклото един до друг  :57:  значи е или полицай или идиот човечеца  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #3698 -: Април 29, 2010, 07:59:03 pm »
просто е невежа ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3699 -: Април 29, 2010, 08:00:22 pm »
просто е невежа ;D ;D ;D

да беееееееее с тия техните глоби сигур по поне 50 кинта на стикер си представи глобата му начи  ;D ;D ;D  това си е идиотизъм отвсякъде  ;D