Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847004 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #3700 -: Април 29, 2010, 08:03:51 pm »
Ааа, първо на ръчичка ще иска, но аз съм гад и не давам. Уча ги на ред.  :P Ако ще цената да е акт. Но аз съм особено стриктна и примерна, чак не се трая на моменти. Обаче съм взела генерално решение. Наскоро купих първата си и последна седмична винетка за тази година. Хайде сега да видим, няма да давам пари за винетки, защото ще искам първо всички полицаи в колона да минат поне с 60 по магистралата...там е страшно, може да се утрепе човек честно. Кошмар!    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3701 -: Април 29, 2010, 08:13:08 pm »
 Много е хубав този трабант!

« Отговор #3702 -: Април 29, 2010, 08:27:07 pm »
Да, трабантелата изглежда съвсем като новичка.  :blink:

Aurora,отлепи си единия стикер

Леле мис Каприз, добре, че ми обърна внимание. Забравила съм да си залепя стикера за тази година  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3703 -: Април 30, 2010, 06:57:27 am »
Не знам в какъв тонус съм, обаче ако имаше партизанско движение точно днес щях да се включа с пълно бойно снаряжение и по целевите мишени :97: :scorpios:
;D ;D ;D развесели ме, ако ти се появи възможност  може да ме поканиш :72:

относно моловете- ужасни  са никнат като гъби и са капани за простотия и  плюскане ( последното го обичам) обаче в бързи заведения- гнус
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3704 -: Април 30, 2010, 05:59:00 pm »
 днес: ден с прекалнео много събития епо ретро  мерк и марс= въртене на осите за ректифициране

*

Uran

• 6041
« Отговор #3705 -: Април 30, 2010, 06:04:30 pm »
 Днес и на мен ми беше много активен ден. НАП. Пак НАП, че служителката пропуснала да ми даде образец ...въпреки, че и напомних и за него. Банки, манки. Ден за плащане на затлачени сметки. ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3706 -: Април 30, 2010, 06:06:21 pm »
 и аз така  :angry:

« Отговор #3707 -: Април 30, 2010, 07:06:14 pm »
ретро  мерк и марс= въртене на осите за ректифициране

И аз това правих тази седмица  ;D Току има-няма започвам да човъркам напред-назад.  ;D

ПОзнайте какво ще правя тази вечер - ще опушвам канал в банята  ;D Поне е така според плана  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3708 -: Април 30, 2010, 07:31:17 pm »
Звъни ми една Близначка и по 20-30 минути ми разказва по мобилния какво е станало в поредния епизод на Биг брадър фемили. Същото и аз като й се обадя. Е, вярвайте ми, със или без ретро Меркурий Близнаците са полудели!  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3709 -: Април 30, 2010, 08:04:53 pm »
Ох, много ме мързи да чистя. Сигурно в предни животи съм имала прислужница. :unsure:

*

Nebesna

« Отговор #3710 -: Април 30, 2010, 08:06:39 pm »
Звъни ми една Близначка и по 20-30 минути ми разказва по мобилния какво е станало в поредния епизод на Биг брадър фемили. Същото и аз като й се обадя. Е, вярвайте ми, със или без ретро Меркурий Близнаците са полудели!  :57:

Най-любопитната и най-клюкарската зодия. Ако им вържеш устата, мълчанието ще ги убие още преди гладът да стори това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3711 -: Април 30, 2010, 08:07:05 pm »
Днес пак чистя, не му се вижда края!  :angry:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #3712 -: Април 30, 2010, 08:09:45 pm »
днес: ден с прекалнео много събития епо ретро  мерк и марс= въртене на осите за ректифициране

до обяд тягостна тишина и затлачване, пълен блокаж, следобед много навързани хронологични събития от всякакъв вид и до сега

*

Nebesna

« Отговор #3713 -: Април 30, 2010, 08:12:08 pm »

Имахме голям апартамент с мъжа ми. Тъкмо изчистиш от единия край, от другия пак същото. Затова не се местя в по-голямо жилище, понеже трябва да му слугувам. Никога не му се вижда края...напатила съм се. Мъжът ми беше "манияк" на чистота. Единствено с Луна в Дева не роптая, понеже тогава си ми идва естествено. През останалото време го върша с отвращение или отлагам доколкото е възможно. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3714 -: Април 30, 2010, 08:20:09 pm »
Три стаи и дълъг коридор е моето, а пък до терасите въобще не мога да стигна.  :91:

Запалих свещ с аромат на жасмин и се опитвам да релаксирам, че сега предстои да чистя най-мръсната стая /хола с кухнята/. А и кучетата стоят по цял ден тук и доста намирисват.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3715 -: Април 30, 2010, 08:28:46 pm »
 познавам доста дърдорливи близнаци, но около мен всички са близнаци темерути въобще не говорят много

« Отговор #3716 -: Април 30, 2010, 08:32:58 pm »
По Про БГ дават Мрежата със Сандра Бълок, която се развежда с онзи - рокера, а преди 3 месеца си осиновили момчеце  :rolleyes:

*

abroad

« Отговор #3717 -: Април 30, 2010, 08:35:37 pm »
познавам доста дърдорливи близнаци, но около мен всички са близнаци темерути въобще не говорят много

;D ;D ;D
Аз съм от темерутите, сигурно заради взаимната рецепция на Меркурий и Сатурн...
И с доволно количество приятели и познати Близнаци, все ме търсят, падам си добър слушател ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3718 -: Април 30, 2010, 08:36:42 pm »
точно и умеят да слушат  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3719 -: Април 30, 2010, 08:38:56 pm »

Имахме голям апартамент с мъжа ми. Тъкмо изчистиш от единия край, от другия пак същото. Затова не се местя в по-голямо жилище, понеже трябва да му слугувам. Никога не му се вижда края...напатила съм се. Мъжът ми беше "манияк" на чистота. Единствено с Луна в Дева не роптая, понеже тогава си ми идва естествено. През останалото време го върша с отвращение или отлагам доколкото е възможно. 

Хахаха....а 4 маймуни да ти влизат и излизат по няколко пъти в дома, кой влязъл с маратонки уж за малко.....хвълят дрехи и чорапи където им падне.  ;D Но Бог не ти дава нищо повече от това, което можеш да свършиш и преживееш. Винаги съм успявала по най-бързия начин да свърша нещо, което друг ще свърши за два пъти по-дълго време.  Ежедневието ми съм свикнала да е под пара, иначе овчата ми Луна в 6 дом ще скучае.  :72: