Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846337 Прегледи
*

missKapriz

Re:Говорилня 2
« Отговор #4160 -: Май 10, 2010, 09:18:07 pm »
Да питам как точно се инсталира крак-а?Излиза една картинка и после какво да направя?

« Отговор #4161 -: Май 10, 2010, 09:19:45 pm »
Да питам как точно се инсталира крак-а?Излиза една картинка и после какво да направя?

е така  :P

Проверих- в рарчето има две exe-та. Инсталирате първо ZET8SETUP42-RU.exe. Може да го инсталирате и на флаш памет по-голяма. Стартирате нормална Лайт 8-версия. След това стартирате другия файл. Доста параноична музика има. Това е кракоразбивачката - Geo Fix Orthodox нещо си. В полето горе натискате  CRACK отваря ми се меню, в което браузвате в папката, където сте си инсталирали зетката, набирате файла zet.exe.

Следващия път, когато си отворите Зета, ще се окаже, че сте се сдобили с Geo ;D

Ясно ли го обясних?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4162 -: Май 10, 2010, 09:31:45 pm »
Пуснах само кракчето за Гео в астропрограмите, за тези, които си имат Лайт версията. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,750.msg103894.html#new
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4163 -: Май 10, 2010, 09:32:32 pm »
Пратете го по dox.bg  безплатно и бързо  ;)

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #4164 -: Май 10, 2010, 09:33:15 pm »
Диана, благодаря за програмата и указанията. :88: При мен се инсталира.

*

Nebesna

« Отговор #4165 -: Май 10, 2010, 09:39:30 pm »
Пуснах само кракчето за Гео в астропрограмите, за тези, които си имат Лайт версията. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,750.msg103894.html#new

А супер, ще си направя Лайт 8 версията на Гео.
Вече си имам Зет7 Гео. Ще разуча какво и е по-особеното на осмицата.

*

missKapriz

« Отговор #4166 -: Май 10, 2010, 09:40:47 pm »

какво да запиша в това поле  :'(

*

missKapriz

« Отговор #4167 -: Май 10, 2010, 10:12:22 pm »
а може ли при мен да не става заради вистата

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4168 -: Май 10, 2010, 10:20:47 pm »
Имам много силна болка в слънчевия сплит от един час.Какво може да е това?

« Отговор #4169 -: Май 10, 2010, 10:28:42 pm »
    Ооооф, не знам вече ква зетка имам зет8 - три зет8 на едно място, и къде му е гео-то. Кви опции предлага. Щото крака не ще, казва че не ми харесва версията, сигурно е друга версия - така ми дава. Омотоха се, новата зет се отваря, да ама няма опции за прогресии и дирекции.
   Хубу, въпрос? ще изтрия всичко и наново ще ги кача, искам само да запазя файловете с наталите...Щото вече много пъти ми става така и все на ново да качвам данни ... :-X. Давайте акъл...че аз нещо съм блокирала тази вечер.

« Отговор #4170 -: Май 10, 2010, 10:31:51 pm »

може да са киселини, опитай с фамотидин или ранитидин преди да си легнеш..

Не мисля, киселините не болят, а парят...Зависи каква е болката. Може да се е насъбрала много душевна мъка и в един момент да избива, щото там ти е слабото място в момента. Сръцето ти още страда за нещо. Другото, което е невралгична болка, жестоко те стяга рязко и внезапно и не можеш да си поемеш въздух...Другото, което ми идва на ум - гръдна жаба, но болката е стягаща и не е локализирана точно върху слънчевия сплит, ако има и придружаващи болки към лявата ръка...Трябва точно да опишеш болката, за да можем да правим догадки.

*

Nebesna

« Отговор #4171 -: Май 10, 2010, 10:37:36 pm »

Не мисля, киселините не болят, а парят...Зависи каква е болката. Може да се е насъбрала много душевна мъка и в един момент да избива, щото там ти е слабото място в момента. Сръцето ти още страда за нещо. Другото, което е невралгична болка, жестоко те стяга рязко и внезапно и не можеш да си поемеш въздух...Другото, което ми идва на ум - гръдна жаба, но болката е стягаща и не е локализирана точно върху слънчевия сплит, ако има и придружаващи болки към лявата ръка...Трябва точно да опишеш болката, за да можем да правим догадки.

Дейзи, ти да не си учила медицина.

*

Nebesna

« Отговор #4172 -: Май 10, 2010, 10:38:21 pm »
Съвет за всички Зет пирати - краковете са за конкретна модификация на зет 8 примерно зет 8.07.04... не стават за съседни версии. Освен това, ако си инсталирате зет 8 гео с крак, и имате зет лайт - не ползвайте последния, защото дава един гаден черен екран с емблемизиране - лоши пирати, моля махнете пиратската версия... и понякога директно я блокира...

сега разбрах защо не става.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4173 -: Май 10, 2010, 10:40:14 pm »
Дейзи, в папката на Зет има една Dbase, в която са картите, пробвай от там да си ги копираш, ако ти излизат всички, защото при мен само някои, заложени в програмата са там.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4174 -: Май 10, 2010, 10:43:42 pm »
Другото, което е невралгична болка, жестоко те стяга рязко и внезапно и не можеш да си поемеш въздух...

Е от това пък се оплака една позната днес, направо се стресирала ужасно от силата на болката. Ще ни побъркат тия планети, всички са под голямо напрежение...мисля, че при нея Марс я прави доста изнервена в момента, а тя си е по природа толкова спокоен човек. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4175 -: Май 10, 2010, 10:48:26 pm »

Благодаря Дейзи,
сигурно е от силно напрежение,което имах тази вечер след 20ч.Но странното е,че още не мога да се отпусна за да ми мине :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4176 -: Май 10, 2010, 11:00:32 pm »

Милки, да не си се притеснила за нещо?
Стомахът е по-надолу, не знам дали това е причината...

Когато се ядосам вкъщи, обикновено получавам колики в стомаха и после отминават. Не се дължи на храната, не ям нищо пържено, мазно, храня се уж здравословно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #4177 -: Май 10, 2010, 11:04:56 pm »
Милки, поплачи си. Гарантирам ти, че успокоява.
Аз вчера бях много зле. Пък си поплаках и момичетата тук ми помогнаха и днес съм нов човек.
Иначе ще си докараш някакво заболяване, а още си толкова млада.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4178 -: Май 10, 2010, 11:08:36 pm »
Дааа,мерси Лили и Дивна,
притеснена бях покрай мойто момченце.Нали още не говори и създава голямо напрежение вкъщи :'( С моя мъж сме се видяли в чудо.
Голямо напрежение е по цял ден.Все вика,все се налага за нещо и единствения звук е "Ъъъъъ" :unsure:
Просто не го разбираме,нищичко.
И за това съм притеснена и ме е ударило в слънчевия сплит :(

*

Divna

« Отговор #4179 -: Май 10, 2010, 11:14:44 pm »
На каква възраст е детенцето ти?