Да питам как точно се инсталира крак-а?Излиза една картинка и после какво да направя?
Проверих- в рарчето има две exe-та. Инсталирате първо ZET8SETUP42-RU.exe. Може да го инсталирате и на флаш памет по-голяма. Стартирате нормална Лайт 8-версия. След това стартирате другия файл. Доста параноична музика има. Това е кракоразбивачката - Geo Fix Orthodox нещо си. В полето горе натискате CRACK отваря ми се меню, в което браузвате в папката, където сте си инсталирали зетката, набирате файла zet.exe. Следващия път, когато си отворите Зета, ще се окаже, че сте се сдобили с Geo Ясно ли го обясних?
Пуснах само кракчето за Гео в астропрограмите, за тези, които си имат Лайт версията. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,750.msg103894.html#new
Цитат на: Milkyway в Май 10, 2010, 10:20:47 pmИмам много силна болка в слънчевия сплит от един час.Какво може да е това?може да са киселини, опитай с фамотидин или ранитидин преди да си легнеш..
Имам много силна болка в слънчевия сплит от един час.Какво може да е това?
Цитат на: Vision в Май 10, 2010, 10:27:43 pmЦитат на: Milkyway в Май 10, 2010, 10:20:47 pmИмам много силна болка в слънчевия сплит от един час.Какво може да е това?може да са киселини, опитай с фамотидин или ранитидин преди да си легнеш.. Не мисля, киселините не болят, а парят...Зависи каква е болката. Може да се е насъбрала много душевна мъка и в един момент да избива, щото там ти е слабото място в момента. Сръцето ти още страда за нещо. Другото, което е невралгична болка, жестоко те стяга рязко и внезапно и не можеш да си поемеш въздух...Другото, което ми идва на ум - гръдна жаба, но болката е стягаща и не е локализирана точно върху слънчевия сплит, ако има и придружаващи болки към лявата ръка...Трябва точно да опишеш болката, за да можем да правим догадки.
Съвет за всички Зет пирати - краковете са за конкретна модификация на зет 8 примерно зет 8.07.04... не стават за съседни версии. Освен това, ако си инсталирате зет 8 гео с крак, и имате зет лайт - не ползвайте последния, защото дава един гаден черен екран с емблемизиране - лоши пирати, моля махнете пиратската версия... и понякога директно я блокира...
Другото, което е невралгична болка, жестоко те стяга рязко и внезапно и не можеш да си поемеш въздух...