Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846424 Прегледи
*

missKapriz

Re:Говорилня 2
« Отговор #4200 -: Май 11, 2010, 09:12:39 am »
Няма няма. Той не е е в подпапки, а си е изсипан в основната папка на ZET 8
Брейееййй,тцтцттц стана ;DАма добре,че каза да не ровя по папките-обаче тоз файл дето го търся от снощи,всъщност изглежда като логото,на програмата-с който я стартирам,само една картинка и нищо не пише.Де да го знам ,че това било .Дияна :88: :kissd:

*

missKapriz

« Отговор #4201 -: Май 11, 2010, 09:15:46 am »
Цитат
Дияна, направо си взе белята с нас
Уф,то вече тъй и тъй всички разбраха за моите компютърни възможност,ами продължавам си да си рИва тука
Дияна,имам нов проблем сега-отварям,затваря,мкакто е по инструкциите след като съксесфули ми се кракна туй нещо,но версията пак си е Лайит ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4202 -: Май 11, 2010, 09:21:49 am »
Цитат
Дияна, направо си взе белята с нас
Уф,то вече тъй и тъй всички разбраха за моите компютърни възможност,ами продължавам си да си рИва тука
Дияна,имам нов проблем сега-отварям,затваря,мкакто е по инструкциите след като съксесфули ми се кракна туй нещо,но версията пак си е Лайит ;D ;D

Добре, погледни сега горе в синята лентичка на екрана с програмата. Там ти пише Zet 8 Lite или нещо друго  :-[
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #4203 -: Май 11, 2010, 09:41:20 am »
абе хора, мойто куче си търка от два дни гъза в мокета или където свари  :-\  не са глисти със сигурност, ама кво може да е?!?!?  след малко ще я водя на ветеринаря да го видя кво ще каже. обаче ми е много странно, чак ми е жал за добичето  :'(
изтискай му аналната жлеза, като се възпали така правят,внимавай много
смърди и сложи салфетка да не те опръска скункс ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4204 -: Май 11, 2010, 09:46:31 am »
отивам да си подавам документи за нова лична и шофьорска , оптимиска на стационарно-ретрограден меркурий да изследвам положението, бай до скоро, взела съм си отпуск 2 дни са боря с опашките  :o :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4205 -: Май 11, 2010, 10:43:06 am »
Нали се сещаш, че този Плутон го имат сума ти и хора от поколението....ако вече в натала той прави аспекти към лична планета, тогава са по-сериозни нещата. Просто транзит на Сатурн върху Плутон нищо не означава и не е защото си безчувствена.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4206 -: Май 11, 2010, 10:54:18 am »
абе хора, мойто куче си търка от два дни гъза в мокета или където свари  :-\  не са глисти със сигурност, ама кво може да е?!?!?  

Не са глисти, и моята прави така като наближи време за разгонване. Но аз на моята й бия специални инжекции, които потискат разгонването. Леки симптоми обаче остават. Търка си дупето - "язди" го  ;D, качва се върху мъжкия. Голям цирк!
Вещичке, преброй месеците след първото разгонване, да не се окаже, че пак е в ПМС.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4207 -: Май 11, 2010, 11:04:35 am »
Нали се сещаш, че този Плутон го имат сума ти и хора от поколението....ако вече в натала той прави аспекти към лична планета, тогава са по-сериозни нещата. Просто транзит на Сатурн върху Плутон нищо не означава и не е защото си безчувствена.   

прави секстили с юпитер и нептун, значи без лични планети..от това ли да е??
успокои ме.. :blink:

Не се притеснявай у ред си си. ;)
Разгледай ги като управители на домове, тогава ще ти светне картинката.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4208 -: Май 11, 2010, 11:07:02 am »
Като управители на домове нещо по темите може и да има, но не толкова лично и важно. Вижън вече е споменала, че това е налице като въпроси, които я вълнуват, но нищо повече. Радвай се на спокойствието така да го кажем.  ;D ;)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4209 -: Май 11, 2010, 11:16:59 am »
Някой пробвал ли е да отслабва с Витаслим Лайт?
Искам да сваля няколко килца (да мина от 38ми към 36ти номер, както си бях през лятото), които ми се залепиха трайно върху дупето, но водя обездвижен живот и нямам време да спортувам. Чудя се дали за един месец ще има някакъв ефект или трябва да се вземат в продължение на повече месеци?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4210 -: Май 11, 2010, 11:18:11 am »
Народе, има зет 9 лайт за свободен достъп с много нови опции. http://zet.astrologer.ru/files/ZET9SETUP065-EN.exe
Довечера ще се разтърся за активен крак за 9 Гео или Про.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4211 -: Май 11, 2010, 11:24:27 am »
Скарлетке, гъзо на кучо се мие след всяка разходка заедно с лапите, муцуната и пеперудката - това означава 2 пъти дневно  ;D  

Лили, не е от разгонване - то беше целия февруари. рано е още.

ей ся се върнахме от дофтора. наложи се да чакаме, че израждаха с операция една пинчарка. жлезата на дупето и стискаха и пусна нещо дето смърди ужасно  :57:  биха и някаква инжекция за това, сложиха и фронтлайн, че и беше време и се наложи да взема четка за зъби и паста, защото вече била голяма и се трупало някви гадости дето разранявали венците и правели големи бели... ебаси кучешката паста за зъби - 11 кинта  :-X  честно казано не ми се мисли как изобщо ще и завра четката за зъби в устата  ;D ;D ;D

понеже дзверо не яде никакви гранули. не иска - категорично отказва. забърквам и ги с манджа, но има такова избирателно ядене, че накрая остават само гранулите в паницата, а другото е ометено. доктора каза, че няма проблем да и давам да яде квото иска, но решихме да я пробваме на всичките гранули в магазина до кабинета. имаше поне 30 отворени чувала и туй говедо налетя на котешките гранули  ;D ;D ;D ;D ;D ;D   то просто няма такова куче бееее  ;D ;D ;D  накрая кандиса на едни мекички и шаренки за кученца и взехме от тях...

лелееееееее туй животинче е по-капризно и от децата ми  :-\  ама си го обичкам кво да го правя добичето  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4212 -: Май 11, 2010, 11:29:08 am »
И моите ядяха избирателно, майка ми ги беше научила само на сварени пилешки шийки с бульон. Но като видяхме какво робство е през ден да размразяваш и да ги вариш, започнахме да ги смесваме с гранули. И сега щат не щат, ядат и сухи гранули, смесени с бульон и малко мръвка. Ако остане нещо в паницата, после го доизяждат, иначе просто остават гладни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4213 -: Май 11, 2010, 11:32:31 am »
И моите ядяха избирателно, майка ми ги беше научила само на сварени пилешки шийки с бульон. Но като видяхме какво робство е през ден да размразяваш и да ги вариш, започнахме да ги смесваме с гранули. И сега щат не щат, ядат и сухи гранули, смесени с бульон и малко мръвка. Ако остане нещо в паницата, после го доизяждат, иначе просто остават гладни.

уф не ми говори... вчера и свърши манджата дето я бях готвила - шийки с ориз и моркови и сега смятам да хода да и взема пилешки дробчета и се чудя с какво да и ги наготвя  :-\  много обича и телешкия пастет на попара  ;D  оня ден с дъщеря ми се караха с кучето за последния пастет  :57:  голям цирк е в общи линии  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4214 -: Май 11, 2010, 11:34:46 am »
А това с венците е много гадно, трупа се зъбен камък, мъжкия от години мирише на мърша, на разложено. Такава отврат, представа си нямаш, не може да се стои с него в една стая, усеща се на няколко метра разстояние, както съм със слабо обоняние аз.  :-X Биха му няколко инжекции с някакъв антибиотик за стягане на венците, но тая процедура се повтаря на всеки месец-месец и половина. В началото спря да мирише, но сега отново взе да се размирисва. Той е и възрастен вече, 9-годишен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4215 -: Май 11, 2010, 11:43:19 am »
не знам Лили, тя няма такова нещо, но доктора каза, че за да не се получава трябвало да се мият. а пастата за зъби е ензимна - ензимите се разпространявали и изявали остатъците от храната и зъбките светели, а можело и хората да я ползвали  :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4216 -: Май 11, 2010, 11:50:02 am »
Там е въпросът, че се храня изключително балансирано и в малки количества, предимно салати си правя, супички. Сладко и тестени изделия не ям, мазно месо също. Но консумирам много млечни продукти, да, предимно тях.
Излишните килограми не са много, за някои дори не са излишни, но мен ме дразнят. Особено като се сетя в каква форма бях миналата година, макар че тогава отслабването се дължеше на адски много стрес.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4217 -: Май 11, 2010, 11:57:15 am »
Някой пробвал ли е да отслабва с Витаслим Лайт?
Искам да сваля няколко килца (да мина от 38ми към 36ти номер, както си бях през лятото), които ми се залепиха трайно върху дупето, но водя обездвижен живот и нямам време да спортувам. Чудя се дали за един месец ще има някакъв ефект или трябва да се вземат в продължение на повече месеци?

Ох Лилка, свиркай ако намериш нещо , което да върши работа, че вече....незнам. Имам едни 10 кг от горе и не мърдат хич.
Пих една билка на д-р Лозанов ама нищо... :(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4218 -: Май 11, 2010, 12:02:34 pm »
Също съм против такива препарати, нищо добро не носят, няма и решение с такива, рекламни трикове са само.

При мен помага ограничаване на въглехидратите до минимум и без движение просто не става. По-добре си вземи един уред за вкъщи или бягай в Морската или скачай на въже, метаболизма се стимулира само с движение, който има малко да сваля и мисли, че без спорт става, се лъже. Повече вода и зеленчуци е ясно.

Ако ме питаш ти няма какво да сваляш, нужна са ти малко упражнения, ако забелязваш по тялото си някакви отпускания и не си доволна, защото аз те намирам перфектна. Можеш например да опиташ с каланетика, страхотни са като резултат и са за по-мързеливички. Преди години редовно ги правих и имаше супер ефект, тогава бях слаба, но исках тонус и форма и се получи.       

« Отговор #4219 -: Май 11, 2010, 12:04:51 pm »
Свалям лесно килограми, като след 17ч не ям нищо. Познати, ползвали този начин казаха, че има ефект.