Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844706 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #4220 -: Май 11, 2010, 12:06:18 pm »
Истината е, че такъв мързел ме е налегнал, нито ми се тича в Морката градина, нито ми се спортува.  :-[ А и нямам никаква мотивация...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4221 -: Май 11, 2010, 12:21:43 pm »
не е задължително  да тичаш, дори и ходенето на по-дълги разстояния помага-личен опит.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4222 -: Май 11, 2010, 12:25:10 pm »
И ходенето помага, да, особено, ако човек не се движи, даже и за коремната преса действа добре, но поне няколко километра на ден. Качване на стълби също е вариант.
 Преди като нямах кола винаги си удължавах маршрута до следващата спирка примерно, а сега съвсем съм се лишила от движение като вървене имам предвид. Все нямам време, все съм изморена, все ме боли нещо.... ;D Иначе ходя на фитнес поне от време на време и там не съм редовна сега, че много ангажименти се събраха. Последните една-две години и мен ме е налегнал мързел в това отношение, иначе съм много динамична и не мога без спорт и гимнастика.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4223 -: Май 11, 2010, 12:29:14 pm »
Така е, не е нужно да ходиш по фитнеси или да си купуваш уреди. Разходката на по-дълги разстояния има същия ефект, а освен това съчетаваш полезното с приятното.

« Отговор #4224 -: Май 11, 2010, 12:32:55 pm »
Правила съм експеримент-тегля се и след това изминавам пеша около 3км. пия кафе с приятелка, един вид почивка и после обратно в нас при нормално ходене.Резултата е 1кг по-малко. Но и мен ме мързи и не го правя постоянно. Иначе съм опитвала с препарати, но нищо особено.А най-добър ефект при при мен имаше, когато се влюбвах в някой... За жалост вече едва ли ще ми се случи :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4225 -: Май 11, 2010, 12:39:56 pm »
Това с кг въобще не от значение. Килограмите варират от течности, от много неща. Несериозно е каквато и промяна, отчетена в рамките на деня да се брои за постоянна. 1 кг мазнини са равнозначни на около 9 хиляди калории. Направи сметка колко време ти трябват да ги свалиш. Най-полезно е минимално ограничение или разход на калориите от дневния минимум за всеки отделен човек - възраст, активност, пол. И въобще като цяло е напълно излишно да се следят кг, мерките са важни, ако стремежа е хубава фигура.
  Между другото мускулите тежат повече от мазнините. Та в един момент на подходящи упражнения или спорт и правилна диета можеш да се окажеш по-тежък, но изглеждащ далеч по-добре.  :blink:     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4226 -: Май 11, 2010, 12:46:01 pm »
Права си, но действа стимулиращо, обикновено правя такива разходки 3-4 дни усещам веднага разлика в мерките, но после почвам да пропускам, като си намирам извинения вали, духа вятър ит.н. Спирам и след няколко дни си възвръщам всичко и така...нагоре-надолу..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4227 -: Май 11, 2010, 12:52:59 pm »
При мен и самата работа предполага обездвижане. Като дойде по-голяма поръчка за превод, не се отлепвам от стола. Не мога да отделям и много време за разходки навън с кучетата - не толкова да им уйдисвам на тях, а заради мен самата... Работя със стриктно спазване на уговорените срокове, а те обикновено са кратки, от днес за утре в най-добрия случай, има и експресни. Всичко това е много изнервящо. Редовно се случва да нямам време да изляза навън, седя закована пред компютъра.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4228 -: Май 11, 2010, 01:11:20 pm »
Разбирам добре, но медикаментите не са вариант,пробвала съм отдавна. Вече съм на принципа "глад" и движение, когато мога. Ям много моркови, засищат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4229 -: Май 11, 2010, 01:15:22 pm »
При мен и формулата "глад + обездвижване" дава резултат, но при високо ниво на стрес.
Изчезнал е източникът на ежедневен стрес, веднага качих няколко килца отгоре... Очевидно спокойният и балансиран живот не се отразява добре на д-то.  ;D Трябва да се вкарам в някакъв филм, да има драма.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4230 -: Май 11, 2010, 02:03:53 pm »
Лили, що ревеш бре  :o  ти си рагу и зъби и като те види човек ще те съжали и ще ти даде да ядеш! нищо ти няма я не се втелясвай  :angry:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #4231 -: Май 11, 2010, 02:56:24 pm »
Аз спрях да пуша преди около 3 седмици и сега съм толкова гладна, ужас. Ходя на фитнес и йога, а от другия месец и ще яздя, въобще много съм амбициозна  ;D. Иначе през деня се вторачвам в компютъра и не мърдам с часове.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #4232 -: Май 11, 2010, 03:27:09 pm »
Аз спрях да пуша преди около 3 седмици и сега съм толкова гладна, ужас.
Кали успех в борбата със себе си  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4233 -: Май 11, 2010, 03:44:24 pm »
По стационарен Мерк нещо взех да оглупявам и аз.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4234 -: Май 11, 2010, 04:42:04 pm »
ха има няколко минути до точният съвпад на Уран с мидпойнта Слънце/връх на 2 дом  :93:  да чакам едни пари изненадващо значи а  :unsure:

а дръжки - отминал го е с няколко минути... тююююююююю и мидпойнтите не работят  :-X :-X :-X

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4235 -: Май 11, 2010, 04:46:11 pm »
Ами ще вземем да ги уволним мидпойнтите  ;D

Но досега не бях пробвал с мидпойнт между планета и куспида,логически е невъзможно да има такъв,защото мидпойнта е средна точка не просто на две точки,а на две тела сиреч две енергии,а каква енергия в куспидата като е имагинерна  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4236 -: Май 11, 2010, 04:47:42 pm »
ми що тогава ми излиза такъв мидпойнт в таблицата на астрото бре  :angry:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4237 -: Май 11, 2010, 06:38:31 pm »
небето е черно в софия и почва да гърми!май ще се излее яко дъжд.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4238 -: Май 11, 2010, 06:42:10 pm »
При нас е слънчево, днес излизах по къс ръкав, без жилетка или сако.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4239 -: Май 11, 2010, 06:45:02 pm »
тук е малко циганско ;D, показва се слънчо, но гърми....аз днес се прибрах от юга и ми е криво.нещо почвам да не я долюбвам софия. абе вода си искам и зеленина....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците