Продължавах, за да видя докъде ще стигне. По "нейната" карта просто нищо не излизаше, затова питах и за ректификатиция. Впрочем, имах такива съмнения и за картата на момчето, според мен някои важни фактори липсваха, за да посочат със сигурност това събитие.
Имам една страна, която малко хора познават. Когато се усъмня в някой, не го показвам, а започвам да го въртя на шиш, бавно и методично, и му гледам сеира. Да кажем, че ми доставя удоволствие, чеша си скорпионското в хороскопа. :blink:
Да не говорим за това, че от всичките "й" постове струеше енергия на мъж. Тъй че филмът ми е ясен от самото начало. Просто "й" дадох шанс да докаже противното, да се защити. Не го направи достатъчно убедително.
Не се и учудвам, че си е затрил(а) темата, очаквах това да направи. Дори го споделих в един от постовете си, че профилът най-вероятно ще бъде затрит като някои други, заедно с всичките му мнения. И друг път са се появявали съмнителни никове със съмнителни житейски драми и после са се затривали. Очаквах накрая да си признае, да каже "Драги астроложки, вие бяхте моят социален експеримент, исках да тествам реакциите ви". Но предпочете просто да изчезне.