Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846519 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 2
« Отговор #4320 -: Май 12, 2010, 08:40:21 am »
на стационарен мерк да се бъзикаш по теми на опозиторният знак скорпи е проява на лош вкус, меко казано, тези,които са майки, са го усетили първи фалша и бутафорията в изказа и сценария

Олеее, това много ми хареса.

« Отговор #4321 -: Май 12, 2010, 08:42:05 am »
Авторът на темата не ми звучеше като отчаяна майка, търсеща помощ и състрадание. Издъни се точно в Нептуновата област. Според мен беше МЪЖ. .

или "мъжко момиче" , т.е ялова
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #4322 -: Май 12, 2010, 08:43:09 am »
какво стана на финала, че ми е интересно.  ;D

Никой не си е признавал. Инти каза да спрем да пишем повече в тази тема, за да не го подхранваме с енергията си (нещо такова). Марая отказа да инвестира в темата....и аз си легнах. Беше към 11,30 часа. Нататък не зная.

« Отговор #4323 -: Май 12, 2010, 08:44:59 am »
Инти каза да спрем да пишем повече в тази тема, за да не го подхранваме с енергията си (нещо такова). Марая отказа да инвестира в темата....и аз си легнах.

не е Инти,аз казах да не го подхранваме с мисловната си ениргия и да спрем да пишем в темата
Марая се съгласи и след това и аз си легнах ;)

« Отговор #4324 -: Май 12, 2010, 08:51:52 am »
преди да си легна ми направи впечатление ,че около полунощ е а във форума има 20 гости и проверих какво четат - преглеждаха затритата вече тема, т.е извода какъв е някой ни сътворява изкривена реалност ,провокира ни с нея и после мълчи и ни гледа съйра, като опитни зайчета, скокливци , затова Веще е права,при нов потребител- проверка за реалност чрез хорара, да не се аби енергия напусто, егати заигравката с чуждата енергия и свободно време,  ;) :o ;D

*

missKapriz

« Отговор #4325 -: Май 12, 2010, 08:59:38 am »
Инти каза да спрем да пишем повече в тази тема, за да не го подхранваме с енергията си (нещо такова). Марая отказа да инвестира в темата....и аз си легнах.

не е Инти,аз казах да не го подхранваме с мисловната си ениргия и да спрем да пишем в темата
хахха,не че има кой знае какво значение,но аз го написах още около 21.30,но явно всички са били толкова унесени в разговор,че даже не сте го прочели,но поне се получи запомнящ се сеир.След мен по същия въпрос писа Дивна,другите бяхте по-назад  ;) :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4326 -: Май 12, 2010, 09:02:29 am »
Ааа, сериозно ли я няма темата?! И как се разви. Аз бях последно към 7 часа вътре и после рожден ден, затова явно съм пропуснала...какво се случи.  ;D 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4327 -: Май 12, 2010, 09:03:41 am »
всички са били филмирани, усащали са какво става, но не са чели кой какво казва
ето ви го Нептуновото изпълнение с изкривената реалност :angry:

*

Nebesna

« Отговор #4328 -: Май 12, 2010, 09:11:36 am »
на стационарен мерк да се бъзикаш по теми на опозиторният знак скорпи е проява на лош вкус, меко казано, тези,които са майки, са го усетили първи фалша и бутафорията в изказа и сценария

Веднага ми направи впечатление, че говори като човек, който си няма и най-малка представа от това как протича един родилен процес. нито един акушер няма да си зареже професионалните ангажименти, за да отброява някакви си секунди. Даже бях написала пост за това как протича едно раждане, но го изтрих. Първо, когато бебето се появи то трябва да изреве и да вдиша първата си глътка въздух. Почиства му се устичката и му се вкарва една тръбичка през която да вдиша, за да не се задави. Ако не изплаче, се удря по гръбчето, за да му се разгънат дробчетата. След това се определят външните белези и се оценяват по "Апгар". Оценката по Апгар е сумарна оценка, която показва дали бебето е недоносено или преносено или нормално родено. Определя се по по цвета и тургура на кожата и някои други белези. След това бебето се измива от лохиите и веднага се повива, за да не изстине. НЯКЪДЕ ПОМЕЖДУ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ СЕ ЗАПИСВА ЧАСА НА РАЖДАНЕ.

Та, мислите ли, че на лекарите и акушерките им е до това да отброяват секунди, само защото знаели, че еди коя си имала интерес към астрология? А и не е нужно.
« Последна редакция: Май 12, 2010, 09:15:39 am от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #4329 -: Май 12, 2010, 09:16:41 am »

хахха,не че има кой знае какво значение,но аз го написах още около 21.30,но явно всички са били толкова унесени в разговор,че даже не сте го прочели,но поне се получи запомнящ се сеир.След мен по същия въпрос писа Дивна,другите бяхте по-назад  ;) :wub:

О, да ти само дето не го напсува. Много рязка беше.

*

Nebesna

« Отговор #4330 -: Май 12, 2010, 09:17:47 am »
всички са били филмирани, усащали са какво става, но не са чели кой какво казва
ето ви го Нептуновото изпълнение с изкривената реалност :angry:

Хахааа! А Лилито продължаваше да му тълкува картата. Че и ректификация се опита да му направи по датата на смърт на дете на база фалшивите данни.

*

Nebesna

« Отговор #4331 -: Май 12, 2010, 09:22:33 am »
Наталната карта на автора на темата по никакъв начин не се връзваше с особеностите на комуникацията му и Марая го разконспирира. Беше дал фалшиви данни, според които имаше голям огнен тригон в домове на комуникацията, а поведението му говореше на един сдържан, умерен и лаконичен човек, без никакъв огън и искра.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4332 -: Май 12, 2010, 09:31:23 am »
Продължавах, за да видя докъде ще стигне. По "нейната" карта просто нищо не излизаше, затова питах и за ректификатиция. Впрочем, имах такива съмнения и за картата на момчето, според мен някои важни фактори липсваха, за да посочат със сигурност това събитие.
Имам една страна, която малко хора познават. Когато се усъмня в някой, не го показвам, а започвам да го въртя на шиш, бавно и методично, и му гледам сеира. Да кажем, че ми доставя удоволствие, чеша си скорпионското в хороскопа.  :blink:
Да не говорим за това, че от всичките "й" постове струеше енергия на мъж. Тъй че филмът ми е ясен от самото начало. Просто "й" дадох шанс да докаже противното, да се защити. Не го направи достатъчно убедително.
Не се и учудвам, че си е затрил(а) темата, очаквах това да направи. Дори го споделих в един от постовете си, че профилът най-вероятно ще бъде затрит като някои други, заедно с всичките му мнения. И друг път са се появявали съмнителни никове със съмнителни житейски драми и после са се затривали. Очаквах накрая да си признае, да каже "Драги астроложки, вие бяхте моят социален експеримент, исках да тествам реакциите ви". Но предпочете просто да изчезне.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4333 -: Май 12, 2010, 09:34:02 am »
Значи сама се е изтрила...ох, ясна работата. Ама имаше ли драми....?   

И аз много обичам да гледам сеира отстрани на такива, за които вече имам своите основателни съмнения.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #4334 -: Май 12, 2010, 09:37:54 am »

О, да ти само дето не го напсува. Много рязка беше.
Доста гнусно усещане имах,но си оставих вратичка-обещах да му се извиня,ако се докаже противното.Писах по инерция да МУ се извиня-не знам защо имам чувството,че е мъж,момче

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4335 -: Май 12, 2010, 09:38:50 am »
бе то туй ясно, обаче следващия път като се появи тема от сорта ще се знае какво първо да се прави. всяко зло за добро - казали старите хора  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #4336 -: Май 12, 2010, 09:39:18 am »
преди да си легна ми направи впечатление ,че около полунощ е а във форума има 20 гости и проверих какво четат - преглеждаха затритата вече тема, т.е извода какъв е някой ни сътворява изкривена реалност ,провокира ни с нея и после мълчи и ни гледа съйра, като опитни зайчета, скокливци , затова Веще е права,при нов потребител- проверка за реалност чрез хорара, да не се аби енергия напусто, егати заигравката с чуждата енергия и свободно време,  ;) :o ;D

Не е така. Тази информация закъснява, т.е. обновява се със закъснение. Изкривената реалност си я създаваме ние, поради непознаване на реалностите.

« Отговор #4337 -: Май 12, 2010, 09:39:22 am »
Имам една страна, която малко хора познават. Когато се усъмня в някой, не го показвам, а започвам да го въртя на шиш, бавно и методично, и му гледам сеира. Да кажем, че ми доставя удоволствие, чеша си скорпионското в хороскопа.  :blink:

това е характерно за луна в плутонови владения  ;) :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4338 -: Май 12, 2010, 09:39:36 am »
Не е нужно да си майка, за да усетиш, че има лъжа в тази история, макар че една майка по-лесно ще се усъмни.
Нужна е интуиция, съчетана с аналитична мисъл, а може би и малко екстрасензорика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4339 -: Май 12, 2010, 09:40:40 am »

Доста гнусно усещане имах,но си оставих вратичка-обещах да му се извиня,ако се докаже противното.Писах по инерция да МУ се извиня-не знам защо имам чувството,че е мъж,момче

аз също си мислех да напиша, че ще се извиня публично ако се докаже, че въпросната "госпожа" говори истината, но после се отказах. вътрешно ми идеше да се гъбаркам през цялото време, но явно някаква съвест ме загриза по едното време  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/