Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849633 Прегледи
*

abroad

Re:Говорилня 2
« Отговор #4660 -: Май 17, 2010, 02:14:43 pm »
Днес Хело-то нямаше ли РД :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4661 -: Май 17, 2010, 02:17:09 pm »
Аброад, вече си на кирилица, а?  :blink:

Абе и аз щях да питам Небесна, че каза, че знае датата. А Телето се разсърди и още не му е минало.  :P Да идва тука да черпи!  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #4662 -: Май 17, 2010, 02:19:06 pm »
На кирилица, щото съм на чужд компютър сега. Моят още го мъчат ;D
С телефона си е голямо приключение...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4663 -: Май 17, 2010, 02:38:41 pm »
много кърлежи, много нещо  :-X :-X :-X

намерих линк към статия на РИОКОЗ за това как се премахват и какво се прави ако те полази гадината ниедна. ето линк: http://www.riokoz-vt.com/kyrleg.htm

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4664 -: Май 17, 2010, 02:42:42 pm »
Наистина много...със страх се разхождам. А така ми се играе федербал и съм набелязала една полянка, но върви играй в тия треви.  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4665 -: Май 17, 2010, 02:44:39 pm »
а аз както обичам да се търкалям в тревата и да си лежкуня в нея  :'(  тююю отврат...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #4666 -: Май 17, 2010, 02:45:24 pm »
  Купувате си Айкън, който е евтин, разреждаш го с 10 л вода и пръскаш ако имаш двор, правиш си едно фъскало и като излизаш в такива застрашени райони пръскаш се цялата от главата до петите /само да не попада в очите/ иначе не е опасно...и бегаш към гората...

« Отговор #4667 -: Май 17, 2010, 02:49:07 pm »
много кърлежи, много нещо  :-X :-X :-X

веще, аз пет дни си го носих на гърба,беше умрял преди да се напие/прекаран хепатит, не ставам за кръводарител,лош избор за кърлежа/   и мъжа ми го взе за бенка, въпреки,че е виждал много ,свалени от кокера,като бобени зърна, сивички и като ги изгориш почерняват и се пукат
и втори път бяхме на риба и се бе забил на корема,вечерта като се къпех, го усетих с ръката и с тампон с олио и пинсета сама си го извадих,ма жива съм, и нищо ми няма, троен скорпион намерили
да смучат, малките гадни твари :-X хак им отрова, те комарите са по-интелигентни и ме избягват :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4668 -: Май 17, 2010, 02:49:56 pm »
Дейзи, благодаря за ценния съвет. Ще взема мерки.
 То не стига, че всичко е бетон и без това, а човек и със страх да ходи сред природата /малкото останали зелени площи и паркове във Варна/, да не може да се отпусне. Като няма време и това е нещо, но като и то е проблем, направо се вбесявам вече къде живея...голямо наказание, ще знаете, трябвало е да патим точно тук в тая мила родина.  :unsure:

*

missKapriz

« Отговор #4669 -: Май 17, 2010, 02:53:27 pm »
 Купувате си Айкън, който е евтин, разреждаш го с 10 л вода и пръскаш ако имаш двор, правиш си едно фъскало и като излизаш в такива застрашени райони пръскаш се цялата от главата до петите /само да не попада в очите/ иначе не е опасно...и бегаш към гората...
Много добър препарат е и ФЕНДОНА-също е евтин и ни кърлеж,ни комари остават.Листните въшки и те мрат-изпитано в годините.Но точно този,защото има некви дето само една буква им е сменена и приличат на това,но са твърде неефективни

« Отговор #4670 -: Май 17, 2010, 03:00:39 pm »

веще, аз пет дни си го носих на гърба,беше умрял преди да се напие/прекаран хепатит, не ставам за кръводарител,лош избор за кърлежа/   и мъжа ми го взе за бенка, въпреки,че е виждал много ,свалени от кокера,като бобени зърна, сивички и като ги изгориш почерняват и се пукат
и втори път бяхме на риба и се бе забил на корема,вечерта като се къпех, го усетих с ръката и с тампон с олио и пинсета сама си го извадих,ма жива съм, и нищо ми няма, троен скорпион намерили
да смучат, малките гадни твари :-X хак им отрова, те комарите са по-интелигентни и ме избягват :mellow:
[/quote]

;D ;D ;D - То и аз нали по едно време се пишех гъбарка....след 20 км обикаляне из гората, решихме малко да се поизлегнем на тревичка....олееее за отрицателно време бяхме нападнати - на мен и на моя артик по ръката и двамата се горяхме с фасове ....Ама тя и моята кръв нещо отровна и аз съм тройна скорпионка, ама виж не се сетих, че от това бягат комарите.... ;D ;D ;D.
   Между впрочем - кучешките кърлежи, не са същите като кравешките...тия дето са по гората са по-опасни....щото дълго време са седяли гладни в очакване на кръвчица и всяко топлокръвно животно минало покрай тях става моментално жертва. Пак и толкова гладни, че забиват хоботчето здраво - та да няма откачане....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4671 -: Май 17, 2010, 03:01:57 pm »
аз както ходя на риба имам въпиюща нужда от такива препарати....
много ви тенкю мимичета :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4672 -: Май 17, 2010, 03:03:15 pm »
Ох, нямам търпение и аз за рибка или за бира край някой язовирец да се озова това лято, всее нямаа времее бе, писна ми вече.  :lol:

Щях да питам - тия препарати миришат ли нещо особено?

*

missKapriz

« Отговор #4673 -: Май 17, 2010, 03:04:51 pm »
Марая,само да отбележа,че с препарата Фендона -с разтвор от него-може да напръскваш около себе си-тревата,а ти се мажи с някакъв репилент,защото не съм сигурна дали Фендоната не е опасна в пряк контакт с кожата.

*

Nebesna

« Отговор #4674 -: Май 17, 2010, 03:05:46 pm »
Много добър препарат е и ФЕНДОНА-също е евтин и ни кърлеж,ни комари остават.Листните въшки и те мрат-изпитано в годините.Но точно този,защото има некви дето само една буква им е сменена и приличат на това,но са твърде неефективни

Какво ги правите тези препарати? Себе си ли напръсквате?

« Отговор #4675 -: Май 17, 2010, 03:11:03 pm »
   Да, Айкъна, специално няма никаква опасност и нито мирише, нито дразни кожата. Просто пръскаш всичко по себе си, е устата и очите гледаш да ги избегнеш -  ;D ;D ;D. Аз поне съм много доволна. Става за генерално пръскане по дворове и градинки и отделно себе си.

« Отговор #4676 -: Май 17, 2010, 06:04:33 pm »
  Абе, хора няма ли да поздравяваме Хелото, ще й мине рождения ден, има ли някой сигурен кога е?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4677 -: Май 17, 2010, 06:11:27 pm »
Сигурно вече не сме й интересни и е решила да черпи другаде за рождения си ден.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4678 -: Май 17, 2010, 06:12:46 pm »
Небесна каза, че знае датата, но и тя ни държи в тайна.  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #4679 -: Май 17, 2010, 06:16:19 pm »
 Абе, хора няма ли да поздравяваме Хелото, ще й мине рождения ден, има ли някой сигурен кога е?

малеееее!