веще, аз пет дни си го носих на гърба,беше умрял преди да се напие/прекаран хепатит, не ставам за кръводарител,лош избор за кърлежа/ и мъжа ми го взе за бенка, въпреки,че е виждал много ,свалени от кокера,като бобени зърна, сивички и като ги изгориш почерняват и се пукат
и втори път бяхме на риба и се бе забил на корема,вечерта като се къпех, го усетих с ръката и с тампон с олио и пинсета сама си го извадих,ма жива съм, и нищо ми няма, троен скорпион намерили
да смучат, малките гадни твари

хак им отрова, те комарите са по-интелигентни и ме избягват :mellow:
[/quote]

- То и аз нали по едно време се пишех гъбарка....след 20 км обикаляне из гората, решихме малко да се поизлегнем на тревичка....олееее за отрицателно време бяхме нападнати - на мен и на моя артик по ръката и двамата се горяхме с фасове ....Ама тя и моята кръв нещо отровна и аз съм тройна скорпионка, ама виж не се сетих, че от това бягат комарите....

.
Между впрочем - кучешките кърлежи, не са същите като кравешките...тия дето са по гората са по-опасни....щото дълго време са седяли гладни в очакване на кръвчица и всяко топлокръвно животно минало покрай тях става моментално жертва. Пак и толкова гладни, че забиват хоботчето здраво - та да няма откачане....