И какво се оказа,че в тигана на сайта пак скочи рибка (лорда) :57:
Но как да имам вяра на ретро изгорен Меркурий в Риби,аз това питам :tongue2:
Не смяташ ли,4е има и такива хора ,който не са с мойто полжение на Меркурий и пак не може да им се вярва???
Дори Грузинев е казал в свойте преводи,4е Меркурий е благоприятен в Скорпион и Риби

Оооо, да! Има много шарлатани с Меркурий в другите наци. Моят е в Риби и не съм шарлатанка-просто изразяването ни е по-символично и образно, което не може да се разбере от хората, които не са настроени на такъв начин на възприемане на словото. Тези, които се изразяват сухо и конкретно не могат да разберат образната символика. Но пък от нас става страхотни писатели и хора на изкуството.
Аз не мога да понасям Меркурий в Стрелец, заради интелектуалното превъзходство и липсата на такт. Обожавам Меркурий в Козирог, заради чувството му за хумор - карат мее да се смея, както никой друг.
Другите представители на мутабелния квадрат не ме дразнят, макар да се получават понякога неразбирателства, но като има воля за изясняване на обстоятелствата-няма проблем. Ето, например много често ми се е случвало да работя с Меркурий в Близнаци на трон - допълваме се (но аз имам Близнаци на десц.).