Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844618 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #5060 -: Май 22, 2010, 02:29:05 pm »
Айде бе, Докче, върни се. Сготвила съм ти сърми с лозов лист днес  ;D Е, останаха само 4-5 от тях, но ако кажеш ще навия още.
И без друго като ги навивам ми лекуват мигрената.  ;D Но, хора това казвам ви е уникално. Времето пак е дъждовно, а уж взе да се оправя и аз разбира се реагирам на него. Аман с тая моята метеопатия. Сутринта се будя и викам..ааа не няма да пия хапчета. Нали ще правя сърми и ще ми мине. Е ми така и стана!!! Отново! Просто нямам обяснение. Не знам дали задържам накаква енергия и като завивам сърмите ми минава, но е факт.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5061 -: Май 22, 2010, 02:30:35 pm »
Меркурий е нощен управител по триплицитет на Близнаци, Везни и Водолей, но дневният управител на триплицитета е Сатурн.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5062 -: Май 22, 2010, 02:32:08 pm »
И мен ме хвана днес главоболие от времето, много се влияя от него. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #5063 -: Май 22, 2010, 02:35:41 pm »
И какво се оказа,че в тигана на сайта пак скочи рибка (лорда)  :57:

И право в полата на Марая. Ееееееех, няма отърване, начи!

*

Nebesna

« Отговор #5064 -: Май 22, 2010, 02:46:18 pm »
И какво се оказа,че в тигана на сайта пак скочи рибка (лорда)  :57:

Но как да имам вяра на ретро изгорен Меркурий в Риби,аз това питам  :tongue2:
Не смяташ ли,4е има и такива хора ,който не са с мойто полжение на Меркурий и пак не може да им се вярва???
Дори Грузинев е казал в свойте преводи,4е Меркурий е благоприятен в Скорпион и Риби :P ;D ;D

Оооо, да! Има много шарлатани с Меркурий в другите наци. Моят е в Риби и не съм шарлатанка-просто изразяването ни е по-символично и образно, което не може да се разбере от хората, които не са настроени на такъв начин на възприемане на словото. Тези, които се изразяват сухо и конкретно не могат да разберат образната символика. Но пък от нас става страхотни писатели и хора на изкуството.

Аз не мога да понасям Меркурий в Стрелец, заради интелектуалното превъзходство и липсата на такт. Обожавам Меркурий в Козирог, заради чувството му за хумор - карат мее да се смея, както никой друг.

Другите представители на мутабелния квадрат не ме дразнят, макар да се получават понякога неразбирателства, но като има воля за изясняване на обстоятелствата-няма проблем. Ето, например много често ми се е случвало да работя с Меркурий в Близнаци на трон - допълваме се (но аз имам Близнаци на десц.).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5065 -: Май 22, 2010, 02:50:01 pm »
Меркурий в Стрелец може да бъде прям и нетактичен, но интелектуалното превъзходство го търси по аспект между Меркурий и Юпитер - съвпад, опозиция, квадрат. Не знам доколко важи за рецепцията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #5066 -: Май 22, 2010, 02:53:43 pm »
Меркурий в Стрелец може да бъде прям и нетактичен, но интелектуалното превъзходство го търси по аспект между Меркурий и Юпитер - съвпад, опозиция, квадрат. Не знам доколко важи за рецепцията.

Аз знам къде да го търся интелектуалното превъзходство - имам много приятелки с Меркурий в Стрелец. Това, че ме дразнят някои качества на Меркурия, не ми пречи да имам хората за близки - щом сме заедно значи има на какво да се крепят отношенията ни. Аспектът на Меркурий с Юпитер не го изключвам също.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5067 -: Май 22, 2010, 02:59:58 pm »
Забелязвала съм същото при Меркурий в Стрелец в тригон с Юпитер.
А твърдите аспекти с Юпитер работят в тази посока независимо от знака на Меркурий.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5068 -: Май 22, 2010, 03:05:02 pm »
Лорде, нали задачка щеше да даваш вчера?  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5069 -: Май 22, 2010, 03:06:02 pm »
Да, ама нали всички си легнахме?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5070 -: Май 22, 2010, 03:27:07 pm »

Не смяташ ли,4е има и такива хора ,който не са с мойто полжение на Меркурий и пак не може да им се вярва???
Дори Грузинев е казал в свойте преводи,4е Меркурий е благоприятен в Скорпион и Риби :P ;D ;D

То е ясно че има такива хора.

А иначе твоят Мерк не е толкова опасен,щото няма предизвикващи го аспекти.И кога ще си дадеш точните данни,за да ни се изясни по-добре картинката?  :blink:
А защо ти да не си дадеш данните пръв,за да ми се изясни на мен що за птица си :sagittariuss:
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

« Отговор #5071 -: Май 22, 2010, 03:29:10 pm »
ДА ама ми се доспа ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5072 -: Май 22, 2010, 03:30:41 pm »
Има цяла тема, посветена на Синухе - фен клубът му.  ;D
Там, доколкото си спомням, е качена и визитната му картичка.
А ти, Лорде, продължаваш да си криеш "л"-то. Пиша го с малка буква последното, да не вземеш да се обидиш сега, ей.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #5073 -: Май 22, 2010, 03:31:15 pm »

То е ясно че има такива хора.

А иначе твоят Мерк не е толкова опасен,щото няма предизвикващи го аспекти.И кога ще си дадеш точните данни,за да ни се изясни по-добре картинката?  :blink:
А защо ти да не си дадеш данните пръв,за да ми се изясни на мен що за птица си :sagittariuss:

Синухе ти каза още снощи, че неговата карта я има поставена в сайта. В темата "Фен клуб на Синухе" е. Така, че...

« Отговор #5074 -: Май 22, 2010, 03:33:16 pm »
Защото ти си новодошлия и е редно да се представиш с визитната си картичка,както казва кака ти Марая-а за астролозите това е наталната карта  :blink:

А ако си послушна Рибка скокливка,може и да те огрее да ми видиш картата  ;D
Е и аз може някой ден да да ви покажа мойта, но този ден е дале4е.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5075 -: Май 22, 2010, 03:33:49 pm »
ДА ама ми се доспа ;D ;D ;D

И ти ли си като жИнитИ, като стане хард положението - ох, доспа ми се, хайде друг път.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5076 -: Май 22, 2010, 03:36:54 pm »
Е и аз може някой ден да да ви покажа мойта, но този ден е дале4е.

Не сме заслужили?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5077 -: Май 22, 2010, 03:38:15 pm »
Има цяла тема, посветена на Синухе - фен клубът му.  ;D
Там, доколкото си спомням, е качена и визитната му картичка.
А ти, Лорде, продължаваш да си криеш "л"-то. Пиша го с малка буква последното, да не вземеш да се обидиш сега, ей.  :P
Има цяла тема в фен-клубът му,но нали трябва да съм му фен за ,да съм я 4ел ;) ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5078 -: Май 22, 2010, 03:41:56 pm »
Ми време е тогава да създадем една фен тема и за теб.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #5079 -: Май 22, 2010, 03:43:21 pm »

Синухе ти каза още снощи, че неговата карта я има поставена в сайта. В темата "Фен клуб на Синухе" е. Така, че...

Небесна какво издаваш сега на заспалите Рибки,камбаната за глухите не бие по 2 пъти  :P

Прости ми!