Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846224 Прегледи
*

abroad

Re:Говорилня 2
« Отговор #5160 -: Май 22, 2010, 06:40:49 pm »
Допускам, само че под ''жените деви'' визират и Мен , защото от 2 дена насам , бая постове написах ( свят ми се зави чак) бях искрена, и това не се е харесало на някого. Предполагам само. Ако знаете как ми се иска да остана и да споделям с вас моето хоби.

Обмислям варианта, да напиша едно писмо към всички вас и повече никога по никакъв повод да не се върна тук! Ще ми бъде мъчно определено за някои от вас, но това е живота. Събираме се, разделяме се...

aiia, не ти познавам картата, но очевидно си се вкарала в не много подходящ сценарий за теб самата напоследък...
най-добрата ми приятелка от дете е със Слънце в Дева в 12 дом и стелиум пак там, има си своите фобии, спасява се по Нептун - с положителни фантазии и здравословно бягство от реалността, насочвайки мисълта в приятни посоки и действителност, без да задълбава в неща, които не може да понесе... :blink:

« Отговор #5161 -: Май 22, 2010, 06:41:33 pm »
и лекаря, като провежда курс на лечение, ни боли, ма не се оплакваме, и той ранява, като отстранява тумора
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #5162 -: Май 22, 2010, 06:41:51 pm »

Едни злоупотребяват със споделена извън форума информация, докато други с имена и данни. Смешници.

Кой по-точно злоупотребява с имена и данни?

Този, който шантажира. Но после някои постове изчезват в небитието.
Но не го чакай от огнените това, те са по-директни, не действат с манипулация.

Най голям шантаж са жените деви   :lol:

Доре дошъл/дошла!

Не съм съвсем съгласна с теб. Би ли дал/а примери, ако обичаш?
За теб не важи, предполагам че си готина  :blink:  :25:

*

Nebesna

« Отговор #5163 -: Май 22, 2010, 06:43:34 pm »
и лекаря, като провежда курс на лечение, ни боли, ма не се оплакваме, и той ранява, като отстранява тумора

Да, така е! И знаем, че го прави от хуманност.

« Отговор #5164 -: Май 22, 2010, 06:47:59 pm »
както и това,че всеки е хуманен по своему,различни са средствата,
но целта при хумаността е една да помогнеш
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

« Отговор #5165 -: Май 22, 2010, 06:52:28 pm »

така е :blink:, но години ми трябваха да разбера и още няколко, най-вероятно, за да спра окончателно :blink:,
да помагам без да ми е поискано, причините са основно 2, смятам ясни за всеки тук ;D

« Отговор #5166 -: Май 22, 2010, 06:53:46 pm »
Цитат на: ezekil link=topic=3962.msg109541#msg109541

Най голям шантаж са жените деви   :lol:
[/quote

Добре дошла  ;D
ма това обощение за всички жени Деви са смешни, на каква база данни
е синтеза за всички слънчеви Деви,статистика,проучвания
къде отива уникалността и неповторимостта на всеки отделен човек
Имах 17 приятелки деви, бяха много криви и не толкова деви  ;D ! Огнените зодии ми допадат , но все пак има и добри девички, стига да срещна такава веднага ще я похваля, ма теб не те познавам, ти дева ли си?  :rolleyes: Ако си, докажи че си извън моите убеждения и нямаш проблем, ще впиша още една дева в статистиката си "по изключение -добра"  :kissd:

Предполагам че си стрелец, ако съдя по ника ти ...

« Отговор #5167 -: Май 22, 2010, 06:57:09 pm »
Е, 17 пъти ли трябва да направиш нещо, за да се увериш, че не води до нищо добро  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5168 -: Май 22, 2010, 06:58:11 pm »
Е, 17 пъти ли трябва да направиш нещо, за да се увериш, че не води до нищо добро  ;D

е на някои 2-3 пъти не им стига  ;D ;D ;D  повторението е майка на знанието бе  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #5169 -: Май 22, 2010, 06:58:55 pm »

така е :blink:, но години ми трябваха да разбера и още няколко, най-вероятно, за да спра окончателно :blink:,
да помагам без да ми е поискано, причините са основно 2, смятам ясни за всеки тук ;D

Зависи Аброад. Аз например рядко моля за помощ, но това не означава, че нямам нужда от такава. И когато някой ми помогне без да съм го молила, оценявам изключително жеста.
Помагам също без да бъда помолена. Винаги съм усещала, когато човекът (особено ако е мой близък) има нужда от помощ. Никога не чакам да ме моли за това, защото знам, че има такива и като мен - които не желаят да се чувстват натрапници или пък да будят съжаление в очите на околните.

« Отговор #5170 -: Май 22, 2010, 07:02:20 pm »

Едни злоупотребяват със споделена извън форума информация, докато други с имена и данни. Смешници.

Кой по-точно злоупотребява с имена и данни?

Този, който шантажира. Но после някои постове изчезват в небитието.
Но не го чакай от огнените това, те са по-директни, не действат с манипулация.

Най голям шантаж са жените деви   :lol:

Айде, нов потребител. Здрасти!
Здравей..., целувки з всички  :kissd: , за всички дами разбира се, на мъжете само мога да пожелая успехи  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5171 -: Май 22, 2010, 07:03:33 pm »
Айде, нов потребител. Здрасти!
Здравей..., целувки з всички  :kissd: , за всички дами разбира се, на мъжете само мога да пожелая успехи  :blink:

значи си мъж, а някой по нагоре те направи на жена  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

а здрасти значи  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5172 -: Май 22, 2010, 07:04:50 pm »
Помолих те да престанеш да обиждаш.
Аз я защитих, а после ми се върна тъпкано. Върна ми го ТИ.

Небесна, с какво точно те обиждам? Тръгнала съм да те замервам с откъслечни аспекти от хороскопа ти? Да те наричам Черен Учител? Да манипулирам, да хапя индиректно и после да замазвам и да се изплъзвам, защото нямам смелостта да изразя директно отношението си към даден човек? Да пускам теми, продиктувани единствено от желанието ми да дам някому негативна оценка?
Да, Марая също не е цвете за мирисане и наистина не одобрявам темите като тази за Вижън. Но не се сещам в темата да са били изтъквани отделни аспекти от картата на Вижън, чрез които тя да бъде дискредитирана, оплюта. Ако случайно греша и не е така, ще прегледам темата отново, първите няколко страници преди да се промени посоката на дискусията в нея. Там мотивът е друг и не знам доколко е бил разчистване на сметки. В онази тема се пита директно "Вижън, какъв ти е проблемът с мен?". Онази тема не цели манипулация!

Не виждам нищо лошо това да застанеш на нечия страна, да защитиш някой. Независимо дали този човек го чувсташ по някакъв начин близък или просто се опитваш да бъдеш обективен. Но песента за нептуновата обективност не ми я пей, моля те. Пред мен не минава.

Не съм целяла да ти връщам за това, че си защитила Айя. Твое право бе да я защитиш, ако така си преценила.
Казах ви какъв е мотивът ми - просто да покажа, че монетата има и друга страна. Преди да тръгнете да съдите и да давате оценка някому, първо вижте себе си.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5173 -: Май 22, 2010, 07:05:21 pm »

Че то с един-два пъти не се разбира, та реших да бъда убедителен ...  ;D

*

abroad

« Отговор #5174 -: Май 22, 2010, 07:05:44 pm »

Зависи Аброад. Аз например рядко моля за помощ, но това не означава, че нямам нужда от такава. И когато някой ми помогне без да съм го молила, оценявам изключително жеста.
Помагам също без да бъда помолена. Винаги съм усещала, когато човекът (особено ако е мой близък) има нужда от помощ. Никога не чакам да ме моли за това, защото знам, че има такива и като мен - които не желаят да се чувстват натрапници или пък да будят съжаление в очите на околните.

Не говорим за помощта по Нептун, а за тази по Сатурн ;D
Първата е ясна, нея никой не отказва и без поиск ;D
Но, виж, онази по Сатурн е като да те хвана, да ти ударя два шамара, разтърся здраво, за да стъпиш на земята и да те оставя сам да си довършваш изреченията, ако можеш - или оцеляваш, или не.
Вярвай ми - хич не е приятно, казвам го и като потребител от "другата" страна ;D

« Отговор #5175 -: Май 22, 2010, 07:07:08 pm »
Добър ве4ер на вси4ки! Имам една изненада за вас. След като Синухе сподели,4е ме познава, аз съм решил да ви публикувам моята натална карта и вие, след като искахте изпит в4ера, сега го имате.Решете кой по петел е  ;) ;D :libras:
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

« Отговор #5176 -: Май 22, 2010, 07:07:28 pm »

е на някои 2-3 пъти не им стига  ;D ;D ;D  повторението е майка на знанието бе  :57:
Ми то на някои не им стига 2-3 пъти , та ги подкарах на по често .. ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5177 -: Май 22, 2010, 07:08:33 pm »
Ехх, мъже, все да се изтъкнат... ;D :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5178 -: Май 22, 2010, 07:09:04 pm »
След като Синухе сподели,4е ме познава, аз съм решил да ви публикувам моята натална карта и вие, след като искахте изпит в4ера, сега го имате.Решете кой по петел е  ;) ;D :libras:

Къде е картата?
Е, до петльов бой може и да не се стигне, но до кокошкин често се стига тук.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #5179 -: Май 22, 2010, 07:09:19 pm »
Помолих те да престанеш да обиждаш.
Аз я защитих, а после ми се върна тъпкано. Върна ми го ТИ.

Небесна, с какво точно те обиждам? Тръгнала съм да те замервам с откъслечни аспекти от хороскопа ти? Да те наричам Черен Учител? Да манипулирам, да хапя индиректно и после да замазвам и да се изплъзвам, защото нямам смелостта да изразя директно отношението си към даден човек? Да пускам теми, продиктувани единствено от желанието ми да дам някому негативна оценка?
Да, Марая също не е цвете за мирисане и наистина не одобрявам темите като тази за Вижън. Но не се сещам в темата да са били изтъквани отделни аспекти от картата на Вижън, чрез които тя да бъде дискредитирана, оплюта. Ако случайно греша и не е така, ще прегледам темата отново, първите няколко страници преди да се промени посоката на дискусията в нея. Там мотивът е друг и не знам доколко е бил разчистване на сметки. В онази тема се пита директно "Вижън, какъв ти е проблемът с мен?". Онази тема не цели манипулация!

Не виждам нищо лошо това да застанеш на нечия страна, да защитиш някой. Независимо дали този човек го чувсташ по някакъв начин близък или просто се опитваш да бъдеш обективен. Но песента за нептуновата обективност не ми я пей, моля те. Пред мен не минава.

Не съм целяла да ти връщам за това, че си защитила Айя. Твое право бе да я защитиш, ако така си преценила.
Казах ви какъв е мотивът ми - просто да покажа, че монетата има и друга страна. Преди да тръгнете да съдите и да давате оценка някому, първо вижте себе си.

Отново приемаш всичко лично. Недей да тъпчиш на едно и също място. Темата не беше насочена към теб. Съжалявам, че си се почувствала провокирана. Казах ти за мотивите си да я пусна. Вчера имах разговор с въпросния човек, но повече няма да се обяснявам.
« Последна редакция: Май 22, 2010, 07:15:24 pm от Небесна »