Помолих те да престанеш да обиждаш.
Аз я защитих, а после ми се върна тъпкано. Върна ми го ТИ.
Небесна, с какво точно те обиждам? Тръгнала съм да те замервам с откъслечни аспекти от хороскопа ти? Да те наричам Черен Учител? Да манипулирам, да хапя индиректно и после да замазвам и да се изплъзвам, защото нямам
смелостта да изразя директно отношението си към даден човек? Да пускам теми, продиктувани единствено от желанието ми да дам някому негативна оценка?
Да, Марая също не е цвете за мирисане и наистина не одобрявам темите като тази за Вижън. Но не се сещам в темата да са били изтъквани отделни аспекти от картата на Вижън, чрез които тя да бъде дискредитирана, оплюта. Ако случайно греша и не е така, ще прегледам темата отново, първите няколко страници преди да се промени посоката на дискусията в нея. Там мотивът е друг и не знам доколко е бил разчистване на сметки. В онази тема се пита директно "Вижън, какъв ти е проблемът с мен?". Онази тема не цели
манипулация!
Не виждам нищо лошо това да застанеш на нечия страна, да защитиш някой. Независимо дали този човек го чувсташ по някакъв начин близък или просто се опитваш да бъдеш обективен. Но песента за нептуновата обективност не ми я пей, моля те. Пред мен не минава.
Не съм целяла да ти връщам за това, че си защитила Айя. Твое право бе да я защитиш, ако така си преценила.
Казах ви какъв е мотивът ми - просто да покажа, че монетата има и друга страна. Преди да тръгнете да съдите и да давате оценка някому, първо вижте себе си.