Лили,давай първо да из4истим ,пък после без гащи))) ,4е да не ми влезе някой косъм
О, Небесна, естествено, че така ще представиш нещата, както ти е удобно за теб.И още нещо да ви кажа, за да няма недоразумения и за в бъдеще.С Марая не сме имали никога конфликт във връзка с мъж, звучи абсурдно и смешно.Надявам се все пак, че си се заблудила, че това не е поредният опит за манипулация и вкарване на интрига.Престани!
ок.Ето я.
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 07:15:55 pmЛили,давай първо да из4истим ,пък после без гащи))) ,4е да не ми влезе някой косъм Мчи къде ще влезе? Или смяташ прана да вдишваш?
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 07:14:40 pmок.Ето я.Тююю, много рибешко бе! И ти ли ще си поредния мираж?
Имам един въпрос към Hi. Ти мислиш ли, след като използвам валиден е-майл от 13 години и съм готов да дам валиден GSM от 5 години, 4е по някакъв на4ин ще искам да се прикривам под ли4ността на някой друг?! "Сигурен съм",4е ти не можеш да се похвалиш с това и моля те не се изживявай като инспектор Дю-дю
Е, няма да те будим преди изгрев слънце, щото и аз не ставам толкова рано.
Цитат на: Divna в Май 22, 2010, 06:58:55 pmЗависи Аброад. Аз например рядко моля за помощ, но това не означава, че нямам нужда от такава. И когато някой ми помогне без да съм го молила, оценявам изключително жеста. Помагам също без да бъда помолена. Винаги съм усещала, когато човекът (особено ако е мой близък) има нужда от помощ. Никога не чакам да ме моли за това, защото знам, че има такива и като мен - които не желаят да се чувстват натрапници или пък да будят съжаление в очите на околните.Не говорим за помощта по Нептун, а за тази по Сатурн Първата е ясна, нея никой не отказва и без поиск Но, виж, онази по Сатурн е като да те хвана, да ти ударя два шамара, разтърся здраво, за да стъпиш на земята и да те оставя сам да си довършваш изреченията, ако можеш - или оцеляваш, или не. Вярвай ми - хич не е приятно, казвам го и като потребител от "другата" страна
Зависи Аброад. Аз например рядко моля за помощ, но това не означава, че нямам нужда от такава. И когато някой ми помогне без да съм го молила, оценявам изключително жеста. Помагам също без да бъда помолена. Винаги съм усещала, когато човекът (особено ако е мой близък) има нужда от помощ. Никога не чакам да ме моли за това, защото знам, че има такива и като мен - които не желаят да се чувстват натрапници или пък да будят съжаление в очите на околните.
Аааа,Лили,по този повод, ние ще можем ли изобщо да изчистим нещо,4е Рейнбоу-ът ми е нов и още не съм го пробвал.
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 07:28:18 pmАааа,Лили,по този повод, ние ще можем ли изобщо да изчистим нещо,4е Рейнбоу-ът ми е нов и още не съм го пробвал. Ти майтап си правиш, ама аз още не съм приключила с хола.
Мираж за тези,които не ме виждат, но реалност за тези, които ме усещат
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 07:10:05 pmИмам един въпрос към Hi. Ти мислиш ли, след като използвам валиден е-майл от 13 години и съм готов да дам валиден GSM от 5 години, 4е по някакъв на4ин ще искам да се прикривам под ли4ността на някой друг?! "Сигурен съм",4е ти не можеш да се похвалиш с това и моля те не се изживявай като инспектор Дю-дю Зняачи ти си съпруг на Даниела Тодорова - Кабала. Как се казваш - Иван Тодоров?Обаче според Тарото, което изтеглих няколко пъти си жена!
Ами,след като си ме "видяла" жена и след като твърдиш,4е се казвам Иван, публикувай си е-мейла, който да е валиден и аз по същата логика и намеса в интернет пространството ще разбера какво "нещо" си :33:
Е,дами,разгледахте ли ми наталната карта? И според вас,кой по петел е. (Извинявай Синухе, ще пийнем по едно после и ще поканим "дъщеря ни"-Вещичка на апсент)
Цитат на: лорд в Май 22, 2010, 07:35:17 pmАми,след като си ме "видяла" жена и след като твърдиш,4е се казвам Иван, публикувай си е-мейла, който да е валиден и аз по същата логика и намеса в интернет пространството ще разбера какво "нещо" си :33:Аз не искам да си публикувам имейла. Ти си искал и си оставил твоя в профила си.
Цитат на: Hi в Май 22, 2010, 07:27:32 pmЦитат на: лорд в Май 22, 2010, 07:10:05 pmИмам един въпрос към Hi. Ти мислиш ли, след като използвам валиден е-майл от 13 години и съм готов да дам валиден GSM от 5 години, 4е по някакъв на4ин ще искам да се прикривам под ли4ността на някой друг?! "Сигурен съм",4е ти не можеш да се похвалиш с това и моля те не се изживявай като инспектор Дю-дю Зняачи ти си съпруг на Даниела Тодорова - Кабала. Как се казваш - Иван Тодоров?Обаче според Тарото, което изтеглих няколко пъти си жена! Ами,след като си ме "видяла" жена и след като твърдиш,4е се казвам Иван, публикувай си е-мейла, който да е валиден и аз по същата логика и намеса в интернет пространството ще разбера какво "нещо" си :33: