Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844992 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #5580 -: Май 23, 2010, 10:06:05 am »
"Накарайте човекът отсреща да каже “Да” възможно най-скоро".
 ;D Тоя принцип ми звучи като истинско изнудване....и Лорда ли ще го кара Хело да казва "да"....Верно ще стане голям купон.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5581 -: Май 23, 2010, 10:07:54 am »
аз имах предвид книгата за това, как се правят приятели...Ъ, бе за кво трябва да я отчете лорда, Хело-то. То бива, то може, ама чак пък такава мания да се рови...Направиха и някой и друг комплимент,че става за детектив и тя се взе на сериозно. Ай стЮга,бе :93:
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5582 -: Май 23, 2010, 10:13:36 am »
Параноята тресе форума, нали видя картата му.   :72: Така ще е, няма да се учудваме на нищо... :rolleyes:

« Отговор #5583 -: Май 23, 2010, 10:14:22 am »
аз имах предвид книгата за това, как се правят приятели...Ъ, бе за кво трябва да я отчете лорда, Хело-то. То бива, то може, ама чак пък такава мания да се рови...Направиха и някой и друг комплимент,че става за детектив и тя се взе на сериозно. Ай стЮга,бе :93:
може пък дове4ера да ни изненада  с знания или някое съдбовно откритие ;D ;D ;)
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5584 -: Май 23, 2010, 10:14:45 am »
Ай стЮга,бе :93:

Вафли ли ядеш.... :86:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5585 -: Май 23, 2010, 10:15:26 am »
Ами,който има нужда, да гълта хапчета.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Divna

« Отговор #5586 -: Май 23, 2010, 10:16:36 am »
Добро утро Кабала!

Ами то хубаво където се познавате, ама другите които не ви познават са малко в недоумение  :-\ Снощи се наложи да питам коя сте?

« Отговор #5587 -: Май 23, 2010, 10:17:03 am »
Ай стЮга,бе :93:

Вафли ли ядеш.... :86:
То от вафлите се по4ва.......... ;D ;D ;D ;D ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5588 -: Май 23, 2010, 10:17:53 am »
Е,то моят живот стана епохално откритие за някои девойки...Тюююю
Айде,аз ви оставям, че имам и други задължения. Аз не се ровя цяла нощ в живота на другите, защото искам да си живея нормално,без акари и вредители по мен.
Хело-то сигурно се готви за мястото на Ц.Ц. ;D
Хубав ден, за сега от мен-))))))

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5589 -: Май 23, 2010, 10:19:17 am »
Добро утро Кабала!

Ами то хубаво където се познавате, ама другите които не ви познават са малко в недоумение  :-\ Снощи се наложи да питам коя сте?

Аз не съм търсила известност и не съм се пъналаза това, Дивна. Както казах,достатъчно е да се кликне в Гугъл или както направи ти- просто и човешки попита. Че и Марая да беше питала знае коя съм-)))))
Е,вече ви оставям....

« Отговор #5590 -: Май 23, 2010, 10:22:15 am »
Добро утро Кабала!

Ами то хубаво където се познавате, ама другите които не ви познават са малко в недоумение  :-\ Снощи се наложи да питам коя сте?

Аз не съм търсила известност и не съм се пъналаза това, Дивна. Както казах,достатъчно е да се кликне в Гугъл или както направи ти- просто и човешки попита. Че и Марая да беше питала знае коя съм-)))))
Е,вече ви оставям....
Къде тръгна бе Кабала,за вафли ли?????? :88:

*

Divna

« Отговор #5591 -: Май 23, 2010, 10:26:57 am »
Добро утро Кабала!

Е,вече ви оставям....

Сред астролозите май няма такива които търсят известност. Съумяли са просто да си преработят твърдите аспекти :blink:

« Отговор #5592 -: Май 23, 2010, 10:27:53 am »
Здрасти Аурора-)))).То не пречи да се запознаем.

С удоволствие! Дай Боже пътищата ни да се пресекат  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5593 -: Май 23, 2010, 10:31:53 am »
Вещата къде се загуби? Пак ли правиш торти,бре? :angry:

ма не бе, дойде Джи Пи-то да пие едно кафе у къщи и дося се занимавах с нея и изпуснах тука начи  ;D ;D ;D

още не съм решила къв дЪсеР да правя  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5594 -: Май 23, 2010, 10:34:48 am »
Добро утро Кабала!

Е,вече ви оставям....

Сред астролозите май няма такива които търсят известност. Съумяли са просто да си преработят твърдите аспекти :blink:

ахахахахаааа,аууууу,Дивна,сега ти видях снимката...Ние се познаваме,бе...Малеее,колко е малък светааааа.....Ха,сега ми отвори пак сайта и кликни на моята снимка и ме виж....Знаеш ли откога те търся,бе...Е,ен,Хелото ще откачи...Няма да ти кажа името-))),може да не искаш да го знаят...Айде,пак изчезвам.Дивна,обадими се,ще ти дам и домашен

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5595 -: Май 23, 2010, 10:38:50 am »
Ми от един град сте и аз си викам веднъж не може да не се знаете, незнам що.  :blink: Между другото лицето на Дивна и на мен ми е познато, но незнам откъде просто....няма откъде да се знаем.  :-\

Ето сега виждате ли защо е било цялото това внимание и споменаване на името ти, няма случайни неща, трявало е да се намерите, нищо повече.  :blink:

« Отговор #5596 -: Май 23, 2010, 10:44:03 am »
Хайде дами 4ао и от мен 4е съм канен на гости в Кабала-да ядем вафли ;D ;D ;D ;D :72:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5597 -: Май 23, 2010, 10:46:18 am »
Само не преяждай, че да имаш сили за най-сладкия десерт.  ;D :P

*

Divna

« Отговор #5598 -: Май 23, 2010, 10:58:41 am »
Добро утро Кабала!

Е,вече ви оставям....

ахахахахаааа,аууууу,Дивна,сега ти видях снимката...Ние се познаваме,бе...Малеее,колко е малък светааааа.....Ха,сега ми отвори пак сайта и кликни на моята снимка и ме виж....Знаеш ли откога те търся,бе...Е,ен,Хелото ще откачи...Няма да ти кажа името-))),може да не искаш да го знаят...Айде,пак изчезвам.Дивна,обадими се,ще ти дам и домашен

Ама то хубаво, ама аз си се чувствам малко скунфузено защото не мога да загрея  :-[ Гледам снимката и ще ме извиняваш ама не мога да те позная, а и снимката е малка ... Ако съдя по името имах в техникума една съученичка с това име, но фамилията й беше друга. Ако си ти за която си мисля, защото именно тя беше омъжена във Варна и навярно носиш в момента фамилията на съпруга ти. Ако наистина си тая за която си мисля значи последно сме се видяли на изложбата ми, която правих в Русе преди да напусна страната. Незнам, дай ми сигнал, че се чувствам адски нелепо и в същото време се вълнувам ужасно много. Ама сигурно си тая, за която си мисля. Чакам да пишеш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5599 -: Май 23, 2010, 11:20:39 am »
много сте изписали , един лорд видяхте и как ще го делкате.
не търсете лордовете в нета , търсете го в ми нета ;D ;D ;D ;D

Добрютро.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.