Не мислех изобщо да отговарям, но виждам, че доста интересна е станала моята особа. Първо искам да благодаря на приятелите ми тук, за тяхната коректност и подкрепа, които нито за миг не се усъмниха, че аз страдам от шизофрения. Нямам време,пък и не смятам за нужно да пиша под друго име. Никога не съм крила коя съм и от къде съм.Достатъчно е да се кликне в Гугъл. И тъй като интересът беше и май си остава голям, аз съм на 39 години ( винаги,обаче, казвам,че съм на 25, заради духа,който нося) Какво имам в Рак? - Асцендент. Дори тук, в малкото си изказвания съм споделяла местоположението на планетите ми,както и някои конфигурации. Ако беше попитано с нужния тон, вероятно някой щеше да отговори вместо мен. Има хора,които разполагат с точните ми данни и карта. То не бяха хорари и карти, и в крайна сметка, отговорът си пролича. Това,че някой не иска да види очевадното си остава негов проблем. Признавам,наистина се забавлявам с това, че много хора търсят и намират "в гората враг стаен" и се започват луди караници. Аз нямам намерение да изразходвам позитивната си енергия по отрицателен начин.
Била съм приятелка с Вещичка и то ,отново казано с тон, като че ли трябва да се срамувам от това. Напротив! Гордея се с това и с всичките си приятели,които пишат тук,в този форум ( Вещоооо,обичам Та мааааа

) Ако някой има проблем с приятелствата и с мен, може да си направи собствен форум, който да е под мотото "Забранено за Кабала и приятели"...Убедена съм,че ще си приказва сам там и ще изгони и малкото случайни потребители, които биха влезли там от любопитство.
Аз имам даден телефон за връзка, както и и-мейл и ако някой толкова го сърби и няма кой да го почеше- молим,аз съм насреща.
P.S. И все пак,ако някой се е почувствал засегнат от това,което съм написала или си мисли,че го обиждам, то това си е само в неговото въображение. Опиването от собсвеното величие го приемам, стига да не пречи на останалите. Някой трябва да прочете отново писаниците на Вещицата за огледалото.
Поздрав най-сърдечен :49: